2 грудня 2016 18:55
9

Динамовцы добирались в Полтаву поездом

В рамках 17-го туру української Прем'єр-ліги київське «Динамо» вирушило в гості до полтавської «Ворскли».


Поєдинок відбудеться в суботу, 3 грудня, на стадіоні «Ворскла» ім. А. Бутовського. Команда і тренерський штаб вирушили в місто, де належить грати, традиційно за день до початку матчу, але спосіб пересування вибрали незвичний. У Полтаві з ранку снігопад, тому летіти, як зазвичай, літаком, було не найкращим рішенням.

Замість цього динамівці вибрали поїзд, і, провівши ранкове заняття на своїй тренувальній базі, вже за три години після відправлення з Києва прибули до Полтави.

Тут їх зустрів динамівський автобус, який відвіз команду в чотиризірковий Прем'єр Готель «Палаццо», розташований на перетині двох центральних вулиць міста - Пушкіна і Гоголя. Це традиційне місце дислокації делегації киян під час виїзних поєдинків з «Ворсклою».

Сьогодні ввечері в планах команди вечеря і відпочинок, а завтра, оскільки час початку матчу досить ранній - стартовий свисток арбітра Юрія Вакса прозвучить о 14.00 - у футболістів в розкладі буде лише легкий сніданок і установка на гру, а потім виїзд на стадіон.

Відзначимо, що дискваліфікованих гравців у складах обох команд немає.

Як «Динамо» буде добиратися після гри назад до Києва, поки остаточно не вирішено. Не виключено, що це знову-таки, буде залежати від погодних умов.
За их зарплаты с такой игрой, Лобановский бы на лыжах отправил.
Сховати
Большинство нынешних футболистов при ВВЛ в ДК бы не играли. "Пешеходы" большая часть из них.

В 85 году помню , тогдашний капитан ДК - Демьяненко, в регулярном матче чемпионата СССР протащил мяч от своей штрафной до чужой и пушечным ударом вколотил мяч в ворота. Подобное соло от защитников нынешнего ДК думаю не увижу.
Демьяненко в тот год стал лучшим футболистом СССР.
Три часа на поезде - не намного дольше, чем на самолёте, с учётом всех процедур. Корона с головы не спадёт.
За три часа и на автобусе могли доехать
Сховати
350 за 3 часа на автобусе? По таким дорогам??
Умное решение менеджеров Динамо"! Сегодня на аэродроме "Гастомель" с трудом сел служебный транспортный самолёт "Антонова", который не смог сесть в Святошино" (Главное КБ "Антонов"). ... Так зачем рисковать командой? (А ведь был "лоббист авиакомпании" причём с кацапской фамилиЁй). Тем боле после бразильцев.....
на перелетах уже экономят.Хотя Нашим звездам местного розлива не помешало бы в плацкарте с торгошами и дембелями прокатиться,может мозги бы на место встали.
Сховати
hohol_ua 2 декабря 2016 19:40

"на перелетах уже экономят.Хотя Нашим звездам местного розлива не помешало бы в плацкарте с торгошами и дембелями прокатиться,может мозги бы на место встали."
- - - -
Хотите полетать по такой погоде завтра утром с летчиками испытателями в качестве "груза"? Думаю, что потом и за руль никогда не сядете....
hohol_ua, одна всем известная команда в бразилии не "сэкономила" и полетела...по такой погоде ну его нафиг летать, я бы сам отказался)