25 жовтня 2016 08:54
27

Артем МИЛЕВСКИЙ: "Я готов вернуться в "Динамо"

Нападающий «Тосно» Артем Милевский, который в нынешнем сезоне перебрался в российский чемпионат, не теряет надежды однажды вновь надеть футболку «Динамо».


«Теперь все пишут: вот, Милевский поехал в «Тосно», поехал в Россию, но при этом никто не пишет, что из Украины не было ни одного достойного предложения. Естественно, я готов вернуться в «Динамо» Киев. Это мой родной клуб, я сто раз уже об этом говорил и буду говорить. Поэтому все возможно в этой жизни.


Я привык играть и добиваться результатов с командами, которые борются за чемпионство, ставят перед собой максимальные задачи. Сейчас у «Тосно» задача выйти в премьер-лигу. Переговорили с генеральным директором клуба Вячеславом Матюшенко и с моим агентом и решили, что задача стоит серьезная и вполне выполнимая.


Поэтому я пришел сюда, чтобы помочь команде ее выполнить. Пока у меня все получается, дай бог, чтобы к концу мая мы решили задачу», — сказал Милевский.

Если найти хоть одного форварда и ставить под ним Милю, то может что-то и получиться, хотя даже не знаю, ни в одном клубе после ДК он не задерживался на долго, а это скорее всего говорит о том что у него нету много желания играть на поле и работать на тренировках.
Если такое случится, вся футбольная Украина будет ржать с Динамо)
Самое смешное, то что для нынешнего ДК это было бы усилением))
подписать его свободным агентом было-бы просто здорово.
Рукоблуды интернетные- стоячий и бухой Миля сделает 4-5 голевых на раз в отличие от бегающего впустую и лупящего по ногам полена Сидорчука и пустого места и опять же бесполезно бегающего по всему полю Буяльского - ничего не умеющего в роли АПЗ. Для игрока что- то создающего нужны мозги- а у всех кого насобирал Сирожа в центр поля- там опилки- кроме как бестолково гонять по полю- не умеют ничего- отсюда и один-два голевых за игру с такими грандами- как Ворскла и Александрия.
Если Сурки и возьмет Милевского на работу то только с целью унижения - мячики подавать, водичку игрокам носить. Самый великий и знаменитый клуб Украины получил самого жадного и эгоистичного президента... Уже было время понять что не ваше это Игорь Михайлович, не мучайте Динамо уходите! Какие бы сложные времена не были думаю найдутся люди которые смогут заработать на Динамо а не удерживать на плаву...
Сховати
Антон, на Динамо заробляє, але тільки Суркіс. Все просто контракти у гравців з офшорними підприємствами, ні я, ні ви, ніхто не знає, які суми там фігурують...
Ви ж не думаєте, що Суркіс в "ущерб" собі буде продавати гравців Динамо? Просто Суркіс і футбол далекі один від одного, простіше було б взяти гарного менеджера, гарного тренера в команду, а не сунути свій ніс всюди і розповідати, скільки він тратить на Динамо... в нашій країні всі чиновники, олігархи, політики вміють розказувати це все, а потрібно показувати...
На мою думку Динамо останній раз грало повноцінно у футбол, ще при Лобановському, після того, як його не стало, Динамо - мучиться, так інколи трапляються випадки, коли щось прориває... але це випадки, а вони не такі часті, як того б хотілось)) Немає гри в Динамо, немає малюнку гри, не видно того "почерку", не важливо Динамівського чи Барселонського чи Ріанчівського чи Ребровського... ніякого не видно) Приходиш на гру з дитиною, очікуєш, що Динамо винесе Олександрію, купляєш квитки, з надією побачити комбінації, кучу голів, а через п"ять хвилин стає нудно, бо стає видно, що немає швидкості, немає думки на полі, всі мучаються, бо не знають що робити з м"ячем, а особливо без нього...
Сховати
карузо312, Для меня лично, первый приход Семина был ярче чем последние годы Лобановского, может еще чего не понимал... Но в общем все правильно игры нет и не было уже давно. Временами просто появлялись люди которые тащили команду (Миля кстати один из них) на индивидуальном мастерстве, но чтоб комбинации, мощный прессинг, контратаки... в нашем понимании быстрая контратака это когда нету паса назад а там хоть и пешком пусть идет... Хотя Бангура умел убежать).
Сам він то хоче повернутись, а от чи пробачив йому все Суркіс?
Але питання не в Мілевському чи іншому гравцю...
Питання мабуть більше до Суркіса... і до головного тренера)) Чому Динамо грає з одним нападником і в три опорники, Хто при такому тактичному розташуванні грає на атаку? Як строяться ці атаки?
На перший погляд, враховуючи, що в Динамо при переході від захисту до атаки 89% м"яч перебуває у захисників, то атаки Динамо повинні відбуватись за рахунок довгих передач захисників на нападаючого (в Динамо він один)... але цього немає. Чому? захисники не вибивають на нападника, не важливо на кого Гладкого чи Мораеса і Динамо не грає в стилі "бий-біжи".
На другий погляд, я вважаю, не тільки експертам, а вже простим вболівальникам видно, і зрозуміло, що Динамо грає в незрозумілий футбол, і якщо відверто, то він почався з повторним приходом Сьоміна, хоча я вважаю ще при Газаєву, коли гравці не розуміють, що вони роблять на полі і, що їм треба робити, особливо це стосується півзахисту команди. От спитайте будь-якого вболівальника Динамо чи може команда "рівня Ліги Чемпіонів" в чемпіонаті України грати з командами, які боряться ну нехай за виживання в Прем"єр лізі України з трьома опорниками? Це що боязнь програти аутсайдеру? На мою та гадаю на думку 99 відсотків вболівальників команда рівня ліги Чемпіонів повинна розносити аутсайдерів чемпіонату України і забивати по 4-5 голів в кожномуц матчі (говоримо лише про аутсайдерів)... Тоді чому три опорники грають коли треба трощити, розхитувати, перегравати за рахунок швидкості тощо...
Чому граємо в такий футбол? Це навіть не "тікі-така" Барселони, це не зрозуміло що, тому що в Барселоні 87% м"яч тримається у півзахисників, які пересуваються швидко, відкриваються грають на атакуц, а не на захист)
От я мабуть не один не розумію, коли в Динамо почалась гра з одним нападником, а вірніше, хто таку тактику в Динамо ввів))
Дуже виразний приклад гри півзахисників було показано в минулому Профутболі в матчі з Олександрією, де при розгоні атаки Сидорчуком і Буяльским при наближені до штрафної Олександрії вони розводили руками, тому що ті, кому вони повинні віддавати пас, були позаду них...а це до речі крайні півзахисники, один з яких лідер Динамо, який на мою думку не грає на команду...
Сховати
карузо312, Динамо не играет в 3 опорника, просто опорники играют на позиции центрального или атакующего полузащитника, поэтому и такой результат. В идеале это позиции для игроков типа Беланда и Кранчара, но таких уже нет, поэтому и играют опорники.
Сховати
ninko, Я про те саме...
Нмаприклад на позиції атакуючого півзахисника мені більше подобається Гармаш ніж Буяльський, тому що Буяльському не вистачає характеру, міцності і мужності...
...але Гармаш, знову ж таки руйнівник, як і Сидорчук, як і Рибалка, як і Федорчук, як і Корзун хоч в нього краще виходить в атаці ніж в Буяльського чи когось іншого в нинішньому складі Динамо...
Знову ж таки погоджусь з Бакаловим, тому, що Реброву потрібно грати тими гравцями, які в нього є і під них підбирати тактику, під повільний, стоячий центр півзахисту, під стоячих крайніх півзахисників, очікуючих мяч на місці (Ярмоленко, Гонсалес). Ну не можуть півзахисники чомусь грати в 1-2 дотики, а повинні))
Модифицированная версия Артема сейчас в Александрии опыта набирается. Так что "всему свое время, и время всякой вещи под небом"...
Мда, як не прикро але я був би радий його поверненню в Динамо) Все ж плюсів у нього більше ныж мінусів.
Артем МИЛЕВСКИЙ: "Я готов вернуться в "Динамо". "Динамо" не готово такое счастье опять заиметь. Создается впечатление, что все эти "звезды" прошлые и настоящие оторваны от реальности и живут в каком-то виртуальном мире.