30 травня 2016 00:31
7

Михаил ФОМЕНКО: "С заявкой на Евро практически определился"

Головний тренер збірної України поспілкувався з представниками мас-медіа після товариського матчу з Румунією.


- Сьогоднішня гра – остання перед тим, як буде визначено заявку на фінальний турнір. Ви готові сказати після цього матчу, хто поїде на Євро?


- Ми аналізуємо виконання гравців не лише після цього матчу. У нас вже достатньо інформації. Думаю, що завтра ми вже практично сформуємо заявку, але офіційне оголошення відбудеться 1 червня.


- Запитання про гравців, які виступали або виступають у російському чемпіонаті. Чому Ви викликали їх після того, як вже полетіли на збір?


- Це - суто професійні моменти. Ми за цими гравцями спостерігаємо вже давно. Сьогоднішня гра показала, що ми недарма звернули на це тріо увагу. Вони однозначно підсилюють конкуренцію за місце у складі. Якби вони нас не цікавили, ми би їх не запрошували. А коли саме надсилати запрошення – це питання другорядне.


- Сьогодні на заміну вийшли гравці, поява яких в остаточній заявці Євро-2016 перебуває під питанням. Як ви оцінюєте їхню гру?


- Ви маєте добре знати відоме прислів’я: шанси є завжди, навіть коли їх немає. А то, що ми в цій грі використали максимальну кількість замін, отримавши цінну інформацію. Завтра тренерський штаб збереться і визначить гравців, які будуть брати участь у фінальному турнірі.


- Чи бачили ми сьогодні наближений склад на Євро?


- Збірна України завжди відштовхувалися від суперника, зважаючи на його сильні і слабкі сторони. Так було й сьогодні. Але головне - ми прагнули отримали відповіді на ті запитання,які нас цікавили. Я гадаю, що ми їх отримали.


- Наскільки важливо , що команда здобула перемогу у цьому товариському матчі?


- Як і клуб, так і збірна завжди має ставити перед собою максимальні завдання, грати на результат залишається. Який же сенс грати із збірною командою - учасницею фінального турніру Євро , і не прагнути здобути перемогу. Для чого грати у грати у красивий футбол, від якого не буде результату. Тому ми завжди ставили досягнення результату за мету. Із заявкою на Євро практично визначилися.

Отличная рубашка Иваныч!
На Германию можно одеть еще раз.)
Никита Каменюка ("Заря"), Максим Малышев (все - "Шахтер"), Евгений Шахов ("Днепр"), Александр Караваев ("Заря"), Анатолий Тимощук ("Кайрат"), Тунец (Кротосранск) / Кравец (аренда), Будковский - на выход
Селезнев, не забил с 2 метров пусть и оффсайда доказал что много разговоров вокруг него и всего то! Зинченко и Бутко я так понимаю вне скандала так как перешли туда уже давно, а именно Зинченко мне вообще нравится так как кинул Шахту)))
Вопрос немножко не по теме. Кто то может подсказать где Фоменко такие рубашки находит.
Сховати
М 16, Oksana Mi зі спорт уа це ти?
- Запитання про гравців, які виступали або виступають у російському чемпіонаті. Чому Ви викликали їх після того, як вже полетіли на збір?

- Це - суто професійні моменти. Ми за цими гравцями спостерігаємо вже давно. Сьогоднішня гра показала, що ми недарма звернули на це тріо увагу. Вони однозначно підсилюють конкуренцію за місце у складі. Якби вони нас не цікавили, ми би їх не запрошували. А коли саме надсилати запрошення – це питання другорядне. Зачем ты лукавишь старый дед?
Михалыч, пожалуйста, без голодающих. Я так ждал этого Евро, хочу смотреть, а не узнавать, как закончился матч, из интернета, как сегодня