6 березня 2014 01:00
16

Дмитрий БУЛАТОВ: "После заявления Конькова мы до утра не могли его найти"

Якщо очільник тієї чи іншої федерації погано працює, то він має піти зі своєї посади.

Таку думку в коментарі "Чемпіону" озвучив новий міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, коментуючи події навколо Федерації футболу України та її президента Анатолія Конькова.

"Якщо очільник будь-якої федерації погано працює чи є поганим менеджером, то він має піти у відставку. Це стосується не лише ФФУ, а й інших федерацій. Тепер щодо ситуації навколо ФФУ.

Після заяви пана Конькова, що збірна України відмовляться грати зі збірною США я вночі прибув на базу в Конча-Заспу. Я розмовляв із Заваровим, Ротанем, Поповим. Усі вони не могли дати чіткого пояснення, чому скасована гра з США.

У цій ситуації пана Конькова ми не змогли знайти до ранку. Добре, що під ранок мені вдалося з ни поговорити і він почув мої слова і збірна України відправилася на гру з США. По очах футболістів, я бачив, що команда хоче грати.

Щоб вирішити питання всередині ФФУ я готовий зустрітися з її керівниками і всіх почути. У цій ситуації на мене ніхто не тисне і не раджу їм цього робити, щоб не впасти в моїх очах", - розповів Булатов.

Чего удивляться? На этом форуме мало адекватных людей высказывается. В основном слышны вопли и сопли недовольных всем.
Блин, я не понимаю. Назначили бы кого-то старого так сразу кричать бы начали: люстрация!!11, он уже был!1, должности делят, даешь новых людей!11. Назначили человека который даже сделать ничего не успел так теперь новые крики: он не компетентен!11 зачем его назначили?!!11
Выметай с ФФУ всю эту донецкую шваль.
Одних профессионал сменили другии, покращення продолжаются(
Мда, эксперт из экспертов просто. Даже непонятно плакать или смеяться после такого.
всем боятся,не дай Бог в глазах у Дмытра упасть! Сборная выйграла после того как Дмытро посмотрел им в глаза и одобрил вылет на Кипр. По-моему ясно,что Гриша все тихо и спокойно распетлял
Якщо після цієї заяви нас не дискваліфікують... Як можна допускати до влади настільки випадкових і некомпетентних людей?!
Сховати
А много сейчас у власти компетентных?)
А чего такого Булатов сказал, чтобы нас дисквалифицировать? "Якщо очільник будь-якої федерації погано працює чи є поганим менеджером, то він має піти у відставку." - вот это? Он совершенно прав. Он имеет право так говорить. Где, в каких его действиях присутствует ВМЕШАТЕЛЬСТВО в работу ФФУ?
Я его тоже не воспринимаю. Может надо было его поставить директором автоспорта? У нас уже был министр культуры Былозир, кума Ющенко, развалила все, что можно.
пьер БЕЗУХОВ
один брехун критикует другого....