31 жовтня 2013 18:25
27

Ярмоленко дисквалифицирован на два матча

У четвер, 31 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг.

За небезпечну атаку суперника з ризиком нанесення травми у матчі 14-го туру чемпіонату «Динамо» Київ − «Іллічівець» Маріуполь футболіста ФК «Динамо» А. Ярмоленка відсторонено від участі у змаганнях на 2 матчі (1 з яких він вже пропустив).

Вилучений з поля за нецензурні вислови на адресу арбітра у матчі 14-го туру чемпіонату «Металіст» Харків − «Карпати» Львів футболіст ФК «Карпати» М. Бартулович пропустить 3 матчі.

За удар суперника рукою в боротьбі за м’яч у матчі 15-го чемпіонату першої ліги «Зірка» Кіровоград − «Нива» Тернопіль на 2 матчі дискваліфіковано футболіста ФК «Зірка» В. Сокуренка.

За нецензурні вислови на адресу арбітра у матчі 15-го туру чемпіонату другої ліги «Кристал» Херсон − «Мир» Горностаївка на 3 матчі відсторонено футболіста ФК «Кристал» С. Козаченка.

Тренеру ФК «Металург» Донецьк Ю. Вірту заборонено перебування в технічній площі на 1 матч та оштрафовано на 1000 гривень внаслідок вилучення, що мало місце у матчі 14-го туру чемпіонату U-21 «Металург» Запоріжжя − «Металург» Донецьк.

За навмисний удар суперника, який не володів м’ячем, після зупинки гри у матчі 15-го чемпіонату першої ліги «УкрАгроКом» Головківка − «Полтава» футболіста команди «Полтава» В. Насібуліна відсторонено на 3 матчі, вилучений у цьому ж матчі за нецензурні висловлювання на адресу арбітра футболіст команди «Полтава» М. Кучинський пропустить 3 матчі.

За удар суперника ногою після зупинки гри у матчі 14-го туру чемпіонату U-21 «Чорноморець» Одеса − «Говерла» Ужгород футболіста команди «Чорноморець» В. Яворського дискваліфіковано на 3 матчі.

За неявку команди «Арсенал» Київ на матч 14-го туру чемпіонату з «Таврією» Сімферополь киянам зараховано технічну поразку з рахунком 0:3 (відповідно, «Таврії» - перемогу з рахунком 3:0)
За скандування нецензурних висловів та використання піротехнічних засобів вболівальниками команди «Дніпро» Дніпропетровськ на стадіоні «Україна» (Львів) у матчі 13-го туру чемпіонату «Карпати» (Львів) − «Дніпро» (Дніпропетровськ,) дніпропетровський клуб сплатить 37 500 гривень; за скандування нецензурних висловлювань у матчі 14-го туру чемпіонату «Дніпро» Дніпропетровськ − «Ворскла» Полтава − 12 500 гривень.

За скандування нецензурних висловів вболівальниками команди «Ворскла» Полтава на стадіоні «Дніпро-Арена» у матчі 14-го туру чемпіонату «Дніпро» Дніпропетровськ − «Ворскла» Полтава полтавський клуб оштрафовано на 12 500 гривень.

За неправомірні дії вболівальників команди «Динамо» Київ на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського під час матчу 13-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ − «Динамо» Київ футбольний клуб «Динамо» сплатить 150 000 гривень. 

Два так два, решили так решили, Ярмоленко ведь не просил скостить ему дисквалификацию, не понимаю за что некоторые на него нападают. Решение принято в интересах сборной, футбольные законы не нарушены, какой смысл поднимать шум из ничего?
RS8 , ну вот это "якщо Органом не прийнято іншого рішення", и есть для того что бы делать не по регламенту или правилам, а как хочет орган;)
Нормально, тим паче вже один матч пропустив. Штрафи за матюки-добрим хвалимось, культура аж випира. Може самих авторів добре штрафувати, якщо такі не виховані. Стадіон-це громадське місце...
А тут и знать не чего, просто нужно читать до конца "стаття 16. Попередження, відсторонення та їх наслідки 1.Попередження та їх наслідки у вигляді відсторонення, отримані в матчах одних змагань, не переносяться до інших, якщо Органом не прийнято іншого рішення. " Вот тут "якщо Органом не прийнято іншого рішення". Вот тут орган и принял решение что кубок засчитать....
Сховати
Все прочитано, но он пропускал матч кубка до принятия решения органом. Правильно? Зачем он пропускал матч спрашивается?
А почему один уже пропустил??? По моему в правилах сказано: ------------------------------------------------------------ Стаття 16. Попередження, відсторонення та їх наслідки 1.Попередження та їх наслідки у вигляді відсторонення, отримані в матчах одних змагань, не переносяться до інших, якщо Органом не прийнято іншого рішення. Стаття 17. Вилучення та їх наслідки 1.Футболіст, вилучений з поля або вилучений з технічної площі, автоматично пропускає наступний матч цієї ж категорії змагань. 2.Вилучена офіційна особа може передати свої повноваження особі, яка замінила її на лаві запасних. Проте ця офіційна особа не має права впливати на глядачів. 3.Вилучення автоматично призводить до відсторонення у наступному матчі, навіть якщо він згодом буде зупинений і/або відмінений. Орган може збільшити тривалість такого відстор онення. 4.Пункт 2 цієї статті застосовується до всіх змагань ФФУ, крім матчу за Суперкубок України. ------------------------------------------------------------------- Тут же черным по белому написано, что удаления в матчах одних соревнований не переносятся на матчи других. А что кубок и чемпионат одно соревнование? Да они под эгидой ФФУ, но тем не менее почему то есть сноска в статье 17, что относительно официальных особ, вот там понятно сказано, что пункт статьи действует на все соревнования ФФУ кроме Суперкубка Украины! знающие, подскажите
Сховати
не тот регламент ты читаешь, нужно смотреть http://www.fpl.ua/img/docs/1314/reglament_2013_2014.pdf статья 34 пукт 12 и 13
Сховати
Спасибо, прояснил, а то я блин мучался в догадках. Столько всяких правил и законов, что голову сломаешь прочитавши все это
Интересный
С Ярмолой норм (спасибо Фоменко), а вот с Бартуловичем и правда как-то некрасиво вышло.
Сховати
Что значит "норм"??? Получается, что топтать человека значительно "дешевле", чем обматерить? Пока в нашей стране (и в футболе, соответственно, тоже)законы трактуются подобным образом придется констатировать факт - НАЦИОНАЛЬНОГО ФУТБОЛА У НАС НЕТ! Как и чемпионата, впрочем... Так что, даже подписавшись в блудняк под названием ОЧ мы абсолютно ничего не потеряем.
Может я чего то не понимаю,но по моему все более чем справедливо.А денежные штрафы,это компетенция не наша и обращать внимание на них не имеет ни какого смыслы.Могло быть и хуже.
Я в шоке,Динамо как изгой. Каждый тур клуб штрафуют.понаблюдайте специально.И Штрафуют не на 12-15 а на 150 тысяч. Выкачка с клуба идёт постоянно. А мусора наши зачем,пусть следят за порядком. А вот этих дятлов которые бросают фаера и петарды пару раз поймали да уплотили бы они нормальный штраф,больше бы не бросали. А В ЕВРОКУБКАХ ЗА ПОДОБНОЕ ОПЯТЬ СТАДИОН ДИСКВАЛИФИЦИРУЮТ. И ЭТО НОРМАЛЬНЫЕ БОЛЕЛЬЩИКИ. А Суркису если нравится платить штрафы, пусть платит,или привлекает мусоров смотреть за порядком.
Сховати
Ты что перепил семочек и переел пива? иди антену настрой...
150 000 ... а что там творилось, по тв казалось что война идет ... по картинке старались не показывать, а комментаторы как всегда обмораживались ...
Сховати
и еще. Динамо было номинально в гостях, да и на другом сайте прочитал, что нарушали как раз болелы арсенала ...
Со стороны наших болел ничего такого не было. Спели пару оскорбительных речевок(в общем как всегда) и сожгли несколько фаеров. А вот болельщики Арсенала, которые появились только к 35й минуте, во втором тайме сожгли пару десятков Динамовских роз связанных в кучу. После чего, один из наших фанов слившись с толпой, сорвал их баннер. Когда убегал, за ним вдогонку кинулось пару человек. Но это успехом не закончилось, так как нашего уже ждала "подмога" :) Вот и вся заварушка.
Сховати
Несколько фаеров? ) Да там стадион в огне был )
Сховати
То я так пошутил. Нужно было в конце предложения поставить смайл.
http://s.ill.in.ua/i/gallery/570x0/1657/94406.jpg