7 серпня 2010 12:48
1

Сергей ФЁДОРОВ: "Без труда не бывает побед"

Тренер кіровоградської команди Сергій Владиславович Федоров відзначив добрі умови, що створені для кіровоградської команди, та  чого бажає досягти в своїй роботі.

Що стало вирішальним у прийнятті рішення поповнити тренерський штаб ФК «Зірка»?
Вік, 35 років, і травми змусили завершити кар’єру футболіста, хоча не проти був ще пограти. Олександр Павлович запросив допомогти йому тренувати кіровоградську команду. Я приїхав до Кіровограду. Для команди тут створені чудові умови: стадіон, умови проживання, підібрався цікавий колектив. Мене в Кіровограді все задовольняє.

Сергій Ребров заявив, що можливо заявиться за «Динамо-2». У Вас не виникає бажання повернутися на футбольне поле?
Бажання є…

Як Вам футболісти кіровоградської команди? Кого з них Ви до приїзду в Кіровоград знали раніше?
Підібрався чудовий колектив футболістів. Є чимало молодих перспективних гравців. З теперішніх гравців кіровоградської «Зірки» раніше знав Тараса Пінчука, Дмитра Погребняка, Євгена Демиденко, Андрія Смалько, Олександра Ситніка, Дениса Стояна та Олексія Городова.

Якого результату бажаєте досягти на посаді тренера кіровоградської «Зірки»?
Хочеться досягати позитивних результатів та виконувати поставлені завдання. Нині саме головне, щоб «Зірка» радувала своїх вболівальників чудовою грою та перемогами. Футболісти повинні розуміти, що без клопіткої праці не буде перемог. Після трьох поразок гравці вже зрозуміли, що повинні досягати результату.

Сергій Владиславович, хто є основними претендентами на підвищення в класі в першій лізі нинішнього сезону?
Про те, хто є основними претендентами на завоювання путівок до Прем’єр-Ліги після трьох турів рано говорити. Нині 3-4 клуби заявили про свої найвищі завдання, але все покаже гра, яку вони будуть демонструвати. Після десяти турів першості буде більш зрозуміла ситуація у верхівці першої ліги.

В своїй кар’єрі футболіста Ви в складі київського «Динамо» грали на стадіоні «Зірка» проти кіровоградської команди. Чи залишилися у Вас спогади про ті матчі?
Пам’ятаю, ми приїжали до Кіровограду. Було це у 1998 році, коли кіровоградська команда грала у вищій лізі. Я тоді добре запам’ятав нападника «Зірки» Юрія Мартинова.

Бажаємо Вам успіхів у тренерській кар’єрі.

Дякую.
без труда не вытащить рыбку из пруда!