1 серпня 2021 21:28
18

"Динамо" - "Верес" 4:0. Отчет о матче. Сезон начинаем очень уверенно, но теряем Попова

Київське «Динамо» у новому сезоні стартувало дещо пізніше, ніж інші команди. Як відомо, поєдинок з «Минаєм» було перенесено на 11 серпня. Тому «біло-сині» починали свій виступ у чемпіонаті відразу з другого туру, у якому довелося протистояти новачку УПЛ – рівненському «Вересу».


Кияни вийшли сьогодні на гру у новій білій формі. А прем’єрного голу довелося чекати менше чотирьох хвилин. Караваєв на ближній стійці головою продовжив політ м’яча після подачі з кутового, а Попов головою пробив точно у кут. Богдан Когут навіть не поворухнувся.


Як не поворухнувся він і на шостій хвилині, коли Тимчик навісив з правого флангу, а Гармаш головою поцілив у той самий кут, що і Попов. Ось так зовсім неочікувано «Динамо» отримало солідну перевагу вже на старті гри. І це при тому, що Мірча Луческу виставив далеко не оптимальний склад. Без номінального форварда і з Гармашем на вістрі атаки.


Такий початок, звичайно ж, наклав відбиток на подальший темп. Динамівці спокійно тримали м’яч, поки гості намагалися відійти від подвійного нокдауну. І варто зауважити, що гра киян подобалася. Вони добре комбінували, не втрачали м’яч, довго розігруючи позиційні атаки.


Першого удару «Верес» завдав лише на 24-й хвилині. Євген Пасіч наважився на дальній постріл, і м’яч пролетів зовсім поруч зі стійкою. Але це був лише одинокий випадок, адже «Динамо» і надалі контролювало хід зустрічі.


А от на 30-й хвилині біля володінь Бущана було і справді небезпечно. Гегедош пройшов Сироту і вискочив майже віч-на-віч з воротарем, але з дещо гострого кута не влучив у площину воріт. Це була, по суті, перша помилка «біло-синіх» у захисті.


Окрім того, в тому ж епізоді, але трохи раніше, як виявилося, травму отримав Попов... Денис двічі повертався на поле, тримаючись за ногу, проте продовжити гру так і не зміг... Його ще під час першого тайму замінив Забарний.


А під завершення першого тайму «Динамо» зняло всі питання про переможця зустрічі. Атака завершилася пасом Андрієвського на Тимчика, який увійшов в штрафний майданчик. Олександр прибрав захисника і з лівої потужно відправив м’яч у ближній кут. Когут і у цьому моменті нічим не зміг допомогти своїй команді.


Звісно, що такий рахунок після першого тайму зробив другу 45-хвилинку формальністю. Як кажуть у таких випадках, одні особливо вже і не хотіли, а інші не могли. Хоча Луческу суттєво тасував склад, випустивши у перерві відразу трьох нових виконавців. Очевидно, хотів, щоб його команда не зупинялась.


Без особливих моментів тривало до 62-ої хвилини, коли Панасенко вирішив пробити здалеку після розіграшу кутового. М’яч, пролетівши поміж ніг гравцю «Вереса», влучив у ногу Бущану, від якої відлетів у стійку й у поле. Щоправда, лайнсмен у цьому епізоді зафіксував офсайд. Тому гол, якби він стався, не було б зараховано.


Загалом же, картина гри не змінилась. «Динамо» впевнено контролювало м’яч, розігруючи свої комбінації. А «Верес» лише інколи добирався до воріт Георгія Бущана. Єдине, що моментів динамівці створювали набагато менше, аніж у першій половині.


Показати свої голкіперські навички Когут зміг аж на 76-й хвилині. Спочатку він відбив дальній потужний удар Сидорчука, а потім відразу ж впорався з добиванням від Кулача. Владислав сьогодні офіційно дебютував за «Динамо», однак забити прем’єрний гол йому не вдалося.


М’яч все-таки побував у воротах «Динамо». На 82-й хвилині Панасенко подав зі штрафного, а Махнєв випередив Бущана і забив. Навіть встиг трішки порадіти, та все ж боковий арбітр підняв свій прапорець, вказавши на положення поза грою. Повтор точної відповіді на це запитання не дав, але, здається, гравець «Вереса» і справді перебував ближче до воріт, ніж оборонці киян.


І все ж у цій зустрічі сталося четверте взяття воріт. Нємчанінов збив Циганкова у власному карному майданчику. Арбітр без вагань вказав на 11-метрову позначку, з якої Віктор чітко переграв воротаря.


Отож, «Динамо» надзвичайно впевнено стартує у новому сезоні, розгромивши «Верес» з рахунком 4:0. Результат, безумовно, чудовий. Однак осад залишився, адже кияни ризикують надовго втратити Дениса Попова...

"11-метровий удар призначається за порушення, що карається штрафним
ударом, і яке було скоєне гравцем у власній штрафній площі або за межами
поля в результаті ігрових дій, як зазначено Правилами 12 і 13."
Сховати
Александр, да, спасибо, тоже уже нашёл. В тех же правилах есть и более подробное описание
Так а по факту, без павелок и оскорблений, а по букве закона, что судья должен был делать с нарушением на Цыганкове? Факт фола был чётко за полем, не на линии
А де Рамірес?
Сховати
romanus2011, Рамирес с командой не то что сборы не проходил, но и толком не тренировался.
А Луческу это не Хациола, что б игрока сразу выпускать.
Нужно время.
Вперше бачу за порушення за межами поля призначений пенальті , ну і гол Гармаша і відмінений гол Вереса близнюки . Тепер розумію чому Динамо висунуло Павелко :)
Сховати
lazik, Ти хоч усвідомлюєш яке ти зараз жалюгідне?
Сховати
Vitaliymkua, усвідомлюю :)
Пенальті може бути призначено, коли гравець команди, що захищається, порушує правила проти суперника у власному штрафному майданчику (коли порушення відбувається за межами штрафного майданчика, призначається прямий штрафний удар). Варто зазначити, що саме місце порушення правил, а не місцезнаходження м'яча, визначає чи буде призначений пенальті чи прямий штрафний удар.
Сховати
lazik, Я зрозумів, і це добре що ти усвідомлюєш яке ти жалюгідне!
lazik,такой знаток правил а что линия за воротами тоже часть поля не знаешь
lazik,
"11-метровий удар призначається за порушення, що карається штрафним
ударом, і яке було скоєне гравцем у власній штрафній площі або за межами
поля в результаті ігрових дій, як зазначено Правилами 12 і 13."
С Поповым каждый раз катаклизмы, кто ему давал совет мышечную массу набирать, больший вес при движении это лишняя нагрузка на ноги, его наоборот сушить нужно было больше, так меньше травматичность была и подвижности больше.
Надеюсь с Поповым все ок.Команда обнадёживает,надеюсь ещё добавит.
С первой победой в сезоне, хороший почин
Спасибо за игру! Получил удовольствие от нее. Всех с победой!

Прям и не проводи трансферную компанию ;)
Сховати
Google, Не подкидывайте отмазки ИМСу ))
Заголовок подкоректируйте
Сховати
О! Молодцы!