Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 46
dynamic1927, в чем истерику ты увидел? В том, что людей, которые ни при одном тренере ничего не смогли показать, и остались в статусе вечномолодых, я назвал теми, кем они являются? Истерика, походу, у минусаторов
Показати
Terz, це про Царенка?
Кто постарше - помнит "искренний футбол" Эдуарда Маловеева. Подчищать его искренность в сборной пришлось DDK в Мексике. Так вот сегодня не только искренний, но и очень веселый футбол ))). Работа с мячом просто впечатляет
Показати
Малофеева, сори
и ВВЛ вместо DDK. Ох уж эти автоисправления
dynamic1927, Привык белое называть белым, сегодня это не модно. Не смею мешать вам наслаждаться игрой молодого, подающего надежды Супряги.
Показати
Terz, я лише запитав про причину їх відсутності, а в тебе це викликало істерику)))
dynamic1927, я, напевно, реаліст
Показати
Terz, ти напевно "ошибся профессией"
dynamic1927, ошиблись профессией
Показати
Terz, ти напевно гуморист?
Cossack 1927, так они о правилах говорят, а не о морали кротов )). Так было, есть, и, видимо, будет - кроты беспринципные чмошники
Показати
Terz, а якщо гравець проти якого порушили правила лежить на газоні після зупинки гри, то хіба арбітр не повинен підійти до нього і викликати за потреби лікарів?
Santos, другого народа нет, уж какой есть. И хавает это он не от "валодьки", а от всех подряд уже больше 30-ти лет. И этот же народ сносмл властть на Майданах, и в окопах тоже этот народ. Вы с термином "народ" поаккуратней, если, конечно, уважаете наш народ.
Показати
Terz, я коли дивлюсь в опитуваннях кого цей нарід готовий підтримати на наступного президента, і там один низкопробний скоморох, що правда він член в рояль не засовував, як теперішній, ще два паяци, які заради грошей свою родину продадуть, дві тварини з паталогічним бажанням влади, які заради влади здатні роздерти цю країну на шматки і підписати будь-що, і НУЛЬ людей з серйозним управлінським бекграундом чи пристойною освітою(не враховуючи військової), то мені здається, що ця країна приречена. Бо ті кого мудрий нарід хоче бачити у владі, то відзеркалення самого народу.
Попит на розумних людей з системним мисленням у владі тут ніколи не з'явиться, навіть після того як за відсутності розвалених і розпроданих заводів з виробництва техніки виборців Зеленського без оснащення женуть на мінні поля. Висновків ніхто не здатен робити. І це закономірно з огляду на загальну деградацію освіти в результаті "псевдореформ" у нашій країні:
Страшніше ніж очікували: 40% українських школярів не мають елементарних знань з математики та читання
https://radiotrek.rv.ua/news/strashnishe-nizh-ochikuvali-40-ukrayinskih-shkolyariv-ne-mayut-elementarnih-znan-z-matematiki-ta-chitannya_322348.html
Далі буде тільки гірше, не здивуюсь якійсь повії через 10 років на чолі залишків України.
Игорь, с этими игроками инру не построишь ни в какие сроки. Не понимаю, почему констатация этого факта многим так не нравится. Вы вспоминаете результаты ВВЛ? Вы реально понимаете уровень соперников во времена ВВЛ, и уровень сегодняшних Металлиста и Черноморца? Собственно, повторюсь, ближайший официальный матч с любым европейским середняком бысто покажет сегодняшнее место Динамо. И тогда начем нашу песню - игроки молодые, надо набраться опыта, тренеру нужно время. Ну, вы в курсе )))
Показати
Terz, Вам не подобаються ці гравці. Де взяти кращих?
Исполнительское мастерсво впечатляет. Ни приема, ни паса, ни удара, ни обводки. Мрак. Одни совсем дворовые, а вторые дворовые, но с опытом. Это сегодняшний чемпионат Украины.
Показати
Terz, прочитав это в перерыве, Попов начал зиданить )
динамо машына, есть две армии, которые несопоставимы по людскому ресурсу, и, так как мы остались без поставок оружия, несопоставимы по потенциалу вооружений. Залужный, Сырский, Иванов, Шевченко или сам Александр Невский с Наполеоном и Чингизханом - никто не сможет добиться результата с такой расстановкой сил. Кстати, жаль, что государство не хочет об этом поговорить со своими гражданами
Показати
Terz, державі варто спочатку розповісти чому люди відійшли в чисте поле під Авдіівкою. І це питання не до Сирського, а до Зеленського і Шмигаля, як вони ці два роки будували укріплення і лінії оборони на папері. Звісно що з таким підходом ми й далі будемо втрачати села і по 700-800 людей при черговому "успішному виході Сирського".
No results found.