2 березня 2024 17:24
18

"Динамо" – "Чорноморець" 1:0. Важка мінімальна перемога

"Динамо" - "Чорноморець" 1:0


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 4. Попов, 32. Михавко, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 8. Шепелєв, 10. Шапаренко, 9. Волошин, 22. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 32. Нещерет, 51. Моргун, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 24. Тимчик, 25. Дячук, 30. Діалло, 34. Сирота, 37. Царенко, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 77. Беніто


"Чорноморець": 1. Варакута - 11. Бойчук, 79. Салюк, 5. Гучек, 45. Брагару - 27. Васильєв, 7. Кузик, 20. Авагімян, 77. Штогрін, 39. Бадібанга - 70. Ієде

Запасні: 71. Вічний, 31. Білик, 10. Іпалібо, 23. Гомеш, 12. Шаповал, 32. Присяжнюк, 21. Ухань, 4. Ситников, 22. Арсич, 30. Данилюк, 17. Голуб


Онлайн


"Динамо" – "Чорноморець" ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні «Динамо» проведе матч у рамках 19-го туру чемпіонату України, в якому зустрінеться з «Чорноморцем».


Минулого туру кияни грали з «Металістом 1925», над яким здобули перемогу 4:2. Голами в цій грі відзначилися Владислав Ванат, який оформив дубль, а також Владислав Кабаєв та Віталій Буяльський.


Натомість одесити зустрічалися з іншою київською командою – «Оболонню». Підопічні Романа Григорчука розписали мирову 1:1, зумівши відігратися наприкінці гри завдяки голу Андрія Штогріна.


Вболівальники «Динамо» добре пам’ятають очний поєдинок з «Чорноморцем» у 1-му колі. Тоді, нагадаємо, «моряки» несподівано перемогли з рахунком 3:2.


На сьогоднішній день підопічні Олександра Шовковського посідають 5-те місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 31 очко. Щодо одеситів, то вони перебувають на 9-й сходинці з 23-ма заліковими балами.


Сьогодні не зможуть зіграти Навін Малиш та Андрій Ярмоленко, які мають проблеми зі здоров’ям. До слова, дискваліфікованих немає в жодній з команд.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Караваєв, Попов, Михавко, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром гри буде Андрій Коваленко з Полтави.


Транслюватимуть гру канал «2+2», YouTube-канал FootballHub та клубний канал «Динамо» у YouTube. «Динамоманія» о 15:30 проведе текстову онлайн-трансляцію.

З перемогою звичайно, але...Шепелєв (попри гол) уже який сезон виглядає інордним тілом в системі Динамо. Його і на обидва фланги тикали, і в центр, але...ну не виходить у нього. Коли у нього з'являються помилки, то він починає нервувати. Мені здається, що вже краще був би Андрієвський замість нього.
Сховати
Владислав, напевно ми з вами різні матчі дивились.
Не зважаючи на помилки і на один досить невдалий удар, вся гострота в першому таймі і до заміни в другому шла саме від Шепелєва.
Того ж Шапаренка в першому таймі наче і на полі не було (в кінці матчу з'явився).
Але це ж модно у всьому звинувачувати Шепелєва).
Михавко - в цілому непоганий матч. Але в другому поспіль груба позіційна помилка проти гравця суперника на лівому фланзі. Майже ідентичні помилки. Це насторожує.
Сховати
Сподіваюсь він набере. Бо поки грає як Дячук. Той так само в кожній грі мав помилку. Але мені здається, Михавко на відміну від Дячука більш спокійний.

прервали традицию проигрывать черноморцу!может СаШо и нужен а этот период но для Европы тут большие сомнения
Звсно, після гри з М925 всі чекали від Динамо продовження феєрії. Але матч на матч не припадає. Грамотний пресинг з боку Чорноморця тривав всі 90 хв. І занадто багато технічного браку у грі киян було. Але за те, що нічого не дозволили одеситам коло своїх воріт у кінці гри - це вже плюс. Цей матч валідольним не назвеш Динамо грало строго по рахунку.
Вам шашечки чи їхати? Не розумію невдоволення. Шостий матч Шовковського. Результат позитивний. Думаю, що олди пам'ятають нудотні матчі Метра. Але результат був. СаШо, так тримати! За такий короткий проміжок часу гру відразу не перебудуєш, тим більше з такими гравцями.
Сховати
Игорь, с этими игроками инру не построишь ни в какие сроки. Не понимаю, почему констатация этого факта многим так не нравится. Вы вспоминаете результаты ВВЛ? Вы реально понимаете уровень соперников во времена ВВЛ, и уровень сегодняшних Металлиста и Черноморца? Собственно, повторюсь, ближайший официальный матч с любым европейским середняком бысто покажет сегодняшнее место Динамо. И тогда начем нашу песню - игроки молодые, надо набраться опыта, тренеру нужно время. Ну, вы в курсе )))
Сховати
Terz, Вам не подобаються ці гравці. Де взяти кращих?
Сховати
Africanda-S, нигде. Просто, при этом оценивать это зрелище как "неплохо" не нужно. Это очень плохо.
С победой всех. Судя по минусам, романтиков-оптимистов тут хватает )). Ну, оно и хорошо, с верой проще жить ))
Найкращій матч Шепелєва років за три, напевно.
не хочется даже представлять себе, что сделает европейский середняк с сегодняшним Динамо. То еще 18+ будет, жесткое
В матчі з Металістом з'явився промінчік надії на реанімацію Шапи. Перший тайм з Чорноморцем йго загасив. Ну що ж, чекаємо далі...
Исполнительское мастерсво впечатляет. Ни приема, ни паса, ни удара, ни обводки. Мрак. Одни совсем дворовые, а вторые дворовые, но с опытом. Это сегодняшний чемпионат Украины.
Сховати
Terz, прочитав это в перерыве, Попов начал зиданить )
Сховати
смит, )))