Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 23
Наче розумна людина?
Показати
А таке меле. Війна закінчиться тоді, коли з Путіним зроблять те що з Гітлером в 1945р. Що тут не зрозуміло?
Та подлінький народ греки...
Показати
Ivan, я чогось їх порівнюю з турками
Російська - мова чокнутого народу!
Показати
Ivan, ты уже заменил в окопе русскоговорящего?
Де ж опорники? Жаль, що Тарасик не наш
Показати
Ivan, Тарасик № 1 (Шулятицький) вже давно помер, № 2 (Михалик) точно наш, але повісив бутси на цвяшок, № 3 (Степаненко) вже завершує свою кар'єру, а Динамо на нього ніколи не розраховувало.
Ганьба! Більше нічого сказать не можу, прийдетья дивитись myfootball.top, але там проблеми із звуком
Показати
Ivan, піратська платформа може тільки викласти існуюче відео і то не завжди. Що вони будуть викладати якщо відео взагалі не буде?
А через не можу?
Показати
Ivan, добре балакати а не робити
Я б ще добавив: - чисто динамівський
Показати
Ivan, Ага, особливо пас Очеретька назад на голкіпера.
Ivan, Ще наш примудрий Ротань взяв з собою на чемпіонат Европи, в захист на правий фланг, тільки одного гравця Сича, який наївся грою ще з Руминами, і з Іспанцями вже вимушено грав Лях, в якого рідна позиція є зліва в захисті, хоча він і володіє м'ячем що лівой, що правой, але в нього всього 1 матч за кар'єру, що він провів з права в захисті. Міг би ще когось взяти в захист щоб було більше варіантів, самий легший варіант, та там більший вибір в нас, то це ще когось з центральних захисників, наприклад Біловара, або Боля, і тоді Салюк грав би справа. Або правого Віталія Романа , якого він викликав, чи Даніїла Скорка, що в нього грає в Олександрії. Ну а Ротань взяв Очеретька (13 матчів в УПЛ виходяи переважно на заміни на 10-15 хв, з результативною одною дією в 1 пас), який сидить на банці в Шахтарі, та й молодіжці не є основним, нічим особливим не виділяється від інших на його позиції.
По віку до виклику ще підпадали такі кандидати , які могли суттєво посилити Молодіжну збірну. Це відкриття минулого сезону в УПЛ - Лівий вінгер Алефіренко (19 матів 9 голів 1 пас), також Лівий вінгер Назар Волошин (26 матчів 7 голів), та центральний хав Валентин Рибчинський (28 матчів 1 гол 3 передачі).

А з дуже фанстастичних варіантів посилити в перспективі збірну України, та заохотити користуючись таким турніром як молодіжний чемпіонат Европи можна було викликати таких зіркових гравців як:
1)Крістіан Равич- 20 літній правий центральний захисник клубу Серкль Брюгге ( 26 матчів 1 гол) - чудова було б заміна відмовившому брати участь за втоми Іллі Забарному, який сам виявив бажання грати за збірну України, а заграння за молодіжну збірну України, йому потім не завадило б грати навіть за збірну Бельгії, за молодіжки яких він вже був загарний, останній раз його викликали за Ю-20 Бельгії, тому не сумніваюсь в тому, що він би не відмовився від такого виклику.
2)Ерік Шуранов - нападник Нюрбергу, в свій час при Шевченку в сбірній Україні, ми не змогли домовитись, та не встигли його заграти за національну сбірну , як це було наприклад з Зінченком, та він чомусь передумав та змінив свою думку, що почав грати за Ю-20 та Ю-21 молодіжних сбірних Німетчини. А от зараз була чудова нагода спробувати його переманити назад, так як німці на цей турнір його не взяли.
Ширинкович, я передплачую Мегого, там всього більше, крім цього
Показати
Ivan, В мене теж Мегого.Але якщо є бажання дивитися гру ДК в цьому сезоні,то я вважаю,що 109 грн це не сама велика ціна.
Ватель, та ні! Вболіваю за Динамо з 1963р., в селі тоді слухав репортажі про футбольні змагання по проводному радіо. А зараз при багатьох засобів звʼязку не можу подивитись Динамо, а платить Сетанті 109грн. не хочу, мені їх передачі крім футболу ні до чого, щоб не сказати грубіше...
Показати
Ivan, 109 грн,це півтори пачки цигарок на сьогоднішній день.Це не ті гроші які шкода за перегляд матчів своєї команди.Плюс всі матчі АПЛ можна дивитися.
Як це так, такий матч і транслювати на платформі, далеко не всі болільники можуть переглянути цю гру. А чого не на 2+2 чи УНІАН? Попробуйте на myfootball.top, хто має Інтернет.
Показати
Ivan, ви тільки сьогодні народились? В цьому сезоні права на трансляції домашніх матчів більшості клубів УПЛ, включаючи Кривбас, належить Сетанті. Тому ці матчі показують на їх каналах. А так, як Динамо найпопулярніший клуб України, та ще й не пішов у пул до Сетанти, то керівники каналу заробляють на виїзних матчах Динамо, транслюючі їх матчі виключно на своїй отт платформі.
No results found.