Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 218
Щведські вболівальники нормальні хлопці,але може спочатку українському вболівальнику поставили б пам"ятник
Показати
ЧеловекХ спросил бы: "Образ сидящего украинца с семками в руках?" и я бы согласился. Фаны - фанами, а основная масса именно такая. Точнее, половина. Вторая дома футбол смотрит.
Коментарі по темі:
Дуже невдалий вибір.Зимою доведеться звільняти Блохіна і призначати нового.
Показати
Так може він і буде до зими.
В товарний не продадуть,зайцем доведеться їхати
Показати
для паровозника это нормально!
Правильно протестують
Показати
не правильно протестуют---в пятницу играют(чтобы больше дней отдохнуть к ЛЧ),А ВРЕМЯ трансляции--телев.права телекомпании...или вы хотите телепереклички 2-х или 3-х игр...
Який гольф!Бігом агітувати за партію Наташі Впередригианальної, вибори на носі
Показати
а зачем? партии изначально ничего не светит и не светило, а свои деньги он получил :-)
Шевоманів в жопу.Воно пішло грати за ворогів,продалося як остання повія,і тут не грає ролі сума,за яку воно продалося.Воно поклало на всіх тих,хто його поважав і любив.А ви,шевомани,після такого кидка свого кумира можете й далі просити в нього автографи і фрткатися з ним-це буде означати,що ви такі самі як і воно.
Показати
за каких это "ворогив"???Он не играет в футбол больше!!Что за маразм??
ну ты и ГНИЛЬ!!!!!!!!!!!!
А яка Вам різниця куди він пішов? Він зробив вибір за себе... А всі інші зроблять свій вибір в день виборів)) Вам невідомопро що людинадумає і чого хоче від того свого кроку (рішення) піти в політику. Його вибір будуть судити згодом... а зараз він лише є етикеткою партії Королевської... Приклад: Як ви відноситесь до такого напою як чай? Є ж люди які його рекламують... і є люди які зневажають чай бо люблять воду чи каву)) І що з того? Їм потрібно зневажати людину яка рекламує чай?
его надо уважать хотя бы зато что он приносил победы нашему клубу, что это единственный обладатель золотого мяча в современной истории Украины и это игрок Динамо Киев, который закончил карьеру не пойми где, а в Динамо Киев(я думаю у Шевы были и по интересней и по выгодней варианты чем Динамо Киев), он выбрал родной клуб который сделал его великим футболистом.
В тюрму його ніхто не посадить,так що 120:)))
Показати
240, батенька... Инфляция...
Як суддя не бачив,що м"яч перелетів лінію,стоячи в 3-х метрах??????????
Показати
Ну, когда глаза застевают шестизначные цифры в евро - и не то не увидишь!
Не Ви мені будете вказувати,що читати.Думаю я завжди,а перед тим як щось сказати чи написати,думаю втричі більше.Ні на одне з поставлених питань відповіді не отримав поки що,а тому роблю висновок ,що автору треба трохи підучитися,відповісти на питання,які задав йому уважний читач,і тільки після того знову писати блоги. P/S/Можна більше подробиць про " обоюдное понимание водителей автобусов Неоплан и Мерседес",тому що ніколи ще не зустрічав такого в світовій блогосфері
Показати
Неужели непонятно, что за всеми ответами я Вас послал в Википедию!? :) Ведь только там отвечают на вопросы вне зависимости от персоны вопрошающего. Если что, то все Ваши вопросы считаю уровнем третьей четверти второго класса. Т.е. лично мне это не интересно. Свои пробелы восполняйте самостоятельно, раз уж Вы такой вдумчивый три раза ;)
Автор пише в стилі "В огороді бузина,а в Києві дяько" .Які професіонали повинні зрозуміти хід думок Сьоміна=Ігнатьєва? Як вони ці думки повинні прочитати-на відстані,чи що? Про гіпервентиляцію якось невдало написано.Якщо трошки почитати Вікіпедію,то можна зрозуміти,що є різні види гіпервентиляції.Можливо,автор мав на увазі неконтрольовану гіпервентиляцію? Чи не бажає автор смерті Юрію Павловичу і Борису Петровичу?Роботу Пінколіні може критикувати тренер по фізпідготовці,а не автор,який пише про якісь незрозумілі проблемні групи м"язів.Може шановний автор готовий їх перерахувати,ці проблемні групи? Висновок із прочитаного такий-автору краще займатись чимось іншим,ніж писанням блогів.
Показати
Специально для Вас поясню, что значит - профессионализм в футболе. Профессионалы (в частности, профессиональные тренеры) прекрасно понимают ход мысли друг друга, т.к. еще при своем обучении и получении лицензий различных типов используют одинаковые теретические базисы, отслушивают одинаковые лекции, сдают одинаковые нормативы. В общем случае обоюдное понимание приблизительно такое же, как у водителей автобусов Неоплан и Мерседес - принцип одинаков, разность лишь в деталях. Но раз уж Вам такие простые истины неведомы, то читайте дальше Википедию :) И раз уж Вы предложили автору заняться чем-либо другим, окромя написания блогов, то автор Вам предложит слегка думать головой, прежде чем что-либо комментировать ;)
No results found.