Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 105
Навіть не знаю що мене більше бентежить - сам факт що це Луческу чи те що йому 74 роки і попередні місця роботи (Зеніт та Збірна Туреччини) були провальними.. а можливо цих два фактори зразу.. вміє ж Суркіс здивувавти..
Показати
P.S: такого радикалізму я від Суркіса не чекав, перейди від Динамівських сердець до Шахтарівських, скажімо так дещо інших органів, це мега поворот...
Mario, Будем считать, что это наш Бен Ходжсон, чт тут можно сказать...
Аж страшно уявити що буде як продадуть Циганкова, якщо команда і дйсно хоче потрапити у ЛЧ його і Миколенка треба залишати у команді на наступний сезон, а такі персонажі як Кадірі, Шабанов, Кендзьора, Соль, Родрігес, Андрієвський, - продавайте і нежалійте.
Показати
А ты не думал что Виталий уже начал деградировать под руководством горе тренеров. А Витя, Вите нужна качественная медицина, а не то что в Динамо.
Mario, Шабанова, вважаючи на високий травматизм я б залишив. А до твого списку додав би Русина та Караваєва з Бойком.
Або пан або пропав - по іншому ніяк! удачі Динамо, вдалої гри і результату!
Показати
десь щось клацнув, мало би піти у загальні коментарі а не до Вашого..)
цікаво де Соль травмувався?
Показати
Mario, ну при Хацкевиче помниться в тренажорке)
Mario, Натер мозоль, когда делал селфи.
з 90 можливих Динамо набрало лише 56 очок., майже кожний другий матч програло або грали нічию.. цифри говорять самі за себе - в цьому сезоні Динамо повне дно.
Показати
Mario, Я не понимаю тех кто минусует, что правда глаза колет?) Ну-ну минусуйте пока команда деградирует.....
Ну лавочка у Динамо так нчо в цьому матчі..
Показати
Mario, зато осоваааа, караваев, кендзера, шапелев, сидор, андриевский, русин. Ну вы как хотите, но это не состав на второе место. И что стакими клоунам делать в Лиге чемпионов. Может реально лучше пролететь мимо нее, тогда скорее всего и тренера снимут, а под нового и игроков купят, а некоторых из этого шлака выгонят. Ну нельзя с таким составом играть, максимум группа ЛЕ и то с боями проходить.
Як людина яка переживає за майбутнє клубу навіть і не знаю що буде краще у цьому матчі, виграш - хоч якийсь трофей та світла пляма цього сезону для Динамо, але він стане приводом для ще одного сезону Михайличенка і подальших мук на полі, програш - це пробите дно, сотні тисяч негативних відгуків, тотальне моральне знищення гравців і тренерів, але він, я впевнений, стане прричиною глобальноо перезавантаження та зміни тренера, хоча на кого - тут також питання..
Показати
Mario, ну про "перезагрузку" - я так думал после Лугано, уж точно что то да поменяется. Так что, как по мне, поражение ничего не даст
Mario, ничего не будет, придет Евтушенко, в самом крайнем случае вернут Реброва. Вот и вся перезагрузка, это ж Суркис, у него ничего радикального не будет ни при каких обстоятельствах. Когда было 4 место в 2013 году и сняли Блохина, то какая перезагрузка произошла? правильно, помощника главного тренера поставили)) Никакие отговорки про лучшее Динамо в будущем и слушать не хочется, не при жизни Суркиса. Варианта два - или все будет хреново, но мы с Кубком, или все будет хреново и мы еще и без кубка. Так что только победа
як на мене потрібно усім вболівальникам їхати на базу і вимагати зустрічі з президентом, таке враження що Суркіс не бачить що твориться з командою, потрібні негайні дії, команда просто летить, падає униз.. це жахіття, це ганьба..
Показати
Все он видит. А мы расплачиваемся за его нежелание выходить из зоны комфорта
якісь безхребетні.. ну програєти ви, а де характер? та заведіться ви, рознервуйтесь хоча би, ну хоч щось зробіть а вони соплі розвішали і все.. Каштру цілий матч на бровці стоїть кричить а Льоша сидить і футбол дивится..((
Показати
Mario, Безхребетні віслюки.
Вже не одноразово пишу про це, - для чого ці десятки тисяч доларів і гравець на лавочці собі три роки віддихає? чому не перейти на систему "ставка + %"? Дайте футболісту ставку у розмірі 2 тис доларів в місяць (повністю достатньо) а далі нехай заробляє - вийшов на поле + 200 доларів, віддав асист + 500, забив гол + 1000, відбив пенальті + 1000, кращий гравець матчу + 2000, і т.д і т.п.. тоді гравці не просто отримуватимуть свої 50-80 тис доларів в місяць а будуть їх заробляти...
Показати
То Ви багато росписали, за кожен асист платити занадто, буде втрачатися командний дух. А ось наприклад так, - вийшов в основі - 2000, на заміну - 1000, не було занесено до складу - 100, перемога - 5000, нічія - на розсуд власника, поразка - занеси у касу 1000. Тоді б вони голубчики заграли)) Землю б гризли щоб опинитися у стартовому складі))
No results found.