Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Це, звісно, добре, що Андре назабивав стільки м"ячів, причому виключно на грі в один дотик і завдяки гольовому чуттю. Але не забувайте, що в ЛЧ нам не дадуть так близько підходити до воріт і розігрувати м"яч у штрафній. У такому випадку його головна фішка - завершення атаки в один дотик, нівелюється. Виходить, що Андре - для чемпіонату України, не більше. Для ЛЧ нам потрібен форвард, який сам може вирішити долю матчу - піти у відрив від захисників, накрутити їх, або завершити атаку ударом з середньої дистанції.
Показати
ну чего ты обьясняешь, всем и так понятно )))
Гроші за Гільєрме нам у допомогу :)
Показати
Лучше ети деньги на Коноплянку)
Плюс деньги от продажи Диакате))
А з чого всі взяли, що він і є №1? Якщо інформація про продовження кар"єри Гільєрме у ЦСКА відповідає дійсності, значить мова йде про двох нових форвардів. Можливо Андре є другим, особливо якщо орієнтуватися на інфо Андронова. А №1, знову таки з описів Андронова, нагадує Неймара, принаймні не знаю, хто ще у Бразилії може відповідати наданим характеристикам.
Показати
Все может быть
Надеюсь, это так как ты говоришь.
Я не против был бы,но двух игороков из Сантоса-ето врядли,тем более Неймара.Тут Андре отпускать не хотят,а что будет с Неймаром(который бешено стоит))))
"Мне нуДно быть профессионалом, это же чемпионат мира – нужно быть ответственным." Чудова одруковка :)))
Показати
и не говори))))))
1) Українські націоналісти не воювали зі своїм народом, не воювали з Червоною Армією. Після німецьких окупантів, ворогом націоналістів стали каральні загони НКВС, безпосередні представники радянської окупаційної влади, яка, факт, знищила в десятки разів більше українців, ніж німецький окупант. 2) Послухай аудіозаписи тогочасних радянських радіоефірів, де говорили, що Гітлер - друг радянського народу. Чудова державна політика! 3) Завжди викликало посмішку, коли люди, що піддалися пропаганді, говорять факт, і не пояснюють його, не пояснюють мотивації ("ОУН співпрацювали з німцями", і точка!). А коли їм кажеш за тієї ж схемою про аналогічний факт, але з іншого боку, вони одразу ж починають його пояснювати (дружба з Гітлером і мотивація - забрати собі західку Україну і західку Білорусь). Ось така непослідовність :)
Показати
+1000%
Не хочу устраивать диспут по истории именно на этом сайте, последние реплики и давай заканчивать) 1) "Українські націоналісти не воювали зі своїм народом" - в Красной армии Украинцев не было?? 2)"говорили, що Гітлер - друг радянського народу. Чудова державна політика!" - политика дружбы и сотрудничества свойственна всем странам мирового сообщества и сейчас и тогда, причины этого ты и сам знаешь. 3)"Завжди викликало посмішку, коли люди, що піддалися пропаганді, говорять факт, і не пояснюють його- если ты сам признаешь это фактом, зачем требуешь доказательств??? (Напиминаю СЛОВАРЬ: "Факт" - это истина, событие, результат, знание, достоверность которого доказана...)
Справа не в цьому - факт співробітництва з нацистами є? Є. Тому прошу не закидати цього по відношенню до Бандери, який приніс себе в жертву заради незалежності України.
Показати
Не надо путать понятия государственной политики в вопросах международных отношений между СССР и Германией, с тем что некоторые "деятели" воевали на стороне захватчиков против своего же народа, который в составе действующей армии героически защищал свою Родину от немецкой оккупации!!!
Так само маю свою думку, зокрема, підкріплену фактом про те, як доблесно і шляхетно Червона Армія пліч-о-пліч з нацистами роздерли Польщу. У тому, що дарма виклали новину - підтримую. Або принаймні можна було не акцентувати увагу на цьому факті, змінивши назву статті...
Показати
Слушай патриот, если бы они как ты говоришь не "роздерли Польщу", мы бы врядли получили Украину в том виде в котором она есть сейчас, или тебе напомнить какие области вошли в состав УССР из состава Польши?! Ты вообще патриот Украины или Польши??
можно подумать, что бандеровцы поляков не стреляли...
Таким чином ви визнали, що у повідомленні від 27 мая 2010 13:12 написали дурницю. ;)
Показати
Гуморески пиши неплохо получиться... А на футбол я ходил когда ещё Блохин играл...
У такому випадку вихід простий - раджу не приходити на стадіон, щоб це, не дай Боже, не підірвало вашу радянську свідомість.
Показати
а я в таком случае прошу не указывать мне со своими "зиг хайлями"
Бандера при тому, що я вичерпно відповів на ваше питання. Причому тут патріотизм - приїдьте до Харкова на сектор і запитайте ;)
Показати
Horus, это тот сектор где скандируют -"Север правый просит гол"? Ты только палку то не перегибай. Уж где-где а в том секторе такие песни петь не будут. Говорю тебе как бывший харьковчанин, не пропускавшего ни одного матча Металлиста.
No results found.