30 квітня 2024 15:38

Володимир МАХАНЬКОВ: "Попереду у "Кривбаса" лобові матчі – "Дніпро-1", "Полісся", "Динамо"

Голкіпер "Кривбасу" Володимир Маханьков в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від перемоги в матчі 26-го туру чемпіонату України над "Металістом 1925" (3:0).


- Хотіли вже з перших хвилин показати, що граємо вдома. Одразу заволоділи ініціативою. Добре, що забили швидкий гол. Він нам допоміг.

- Згоден, що підтримка вболівальників - це щось неймовірне?

- Так, і ми їм дуже вдячні за таку підтримку! Дійсно, у Кривому Розі класні фани, не хотіли нас відпускати після фінального свистка (посміхається). Важливо їм приділяти увагу. Ми їх сьогодні порадували гарною грою та переможним результатом.

- Боротьба за місця в Лізі чемпіонів тільки починається?

- Думаю, так. Попереду лобові матчі – "Дніпро-1", "Полісся", "Динамо". Також буде непростим поєдинок з "Минаєм". Але ми налаштовані набрати максимум очок. УПЛ – дуже конкурентний чемпіонат. Ви ж бачите, кожна команда може втратити бали проти будь-кого. В нашій команді крута атмосфера, всі обʼєднані однією метою.

- Ти відіграв "на нуль". Чи додає це впевненості?

- Це дуже важливий момент для мене. Хотів зіграти "на нуль" якнайшвидше. За цей місяць зіграв достатньо матчів, аби набрати цю впевненість. Мотивація зашкалює, хочу продовжувати працювати. Сподіваюсь, в наступних матчах також зіграємо "на нуль".


Фото - ФК "Кривбас"