Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 9
Щось собі слабо уявляю, що таке у нас діагностувати не можуть, щоб рішення прийняти: підписувати чи ні
Показати
может подвернулся вариант получше и мы включили заднюю они же не скажут ему, что вот у нас появился лучше вариант чем ты, так что ты подожди пока, если не подпишем его, то на крайняк тебя возьмем, а так, придумали вариант с небольшими проблемами здоровья
Капут! Читаю Чемпіонат.ру і "плачу". Корокто своїми словам:"Підписання контракту з Аруною відкладається через проблеми, які виявились на медогляді. Його відправляють на дообслідування в якусь європейську клініку."
Показати
от фигня получилась
А зеніту унила уніря.....Що вони собою являють, хтось знає?
Показати
Далеко не факт, що Зеніт пройде. Сюрприз можна очікувати.
Униря в 1/16 винала с Ливерпулем в ЛЭ на ровных рубилась.....неплохая команда...но Зенит их победит
В минулому році Уніря в ЛЧ грала... Здається у групі з Арсеналом, Штутгартом та Севільєю.
Але, судячи з формулювання заперечення, таки переговори по Андре йдуть...
Показати
А хіба бажання гравця - то не найголовніше? Кінець кінцем все впирається саме в бажання гравця. Судячи з усього стільки запропонувати, аби Андре все ж забажав приїхати в Динамо, ми поки що не змоги. І не факт, що зможемо.
Він не міг згадати імені Соси:) А про Андре - прикол:)
Показати
Тоже смотрел)) Не стоит верить словам ИМС)) Трансфер Данило тому подтверждение("мы не интересуемся бразильцами",а через два дня Данило переходит к нам=)
Треба писати Андронову, що "нуно отвечать за базар":) Де швидкість? Так, він стопудів швидше за Мілю, але це не "дуже швидкий форвард". По нарізках і декількох матчах-переважна більшість голів з меж штрафної, а то і воротарської після передач партнерів.
Показати
Учитывай, что ещё есть скорость мышления, и у Андре с ней всё в порядке.
Он отлично играет в одно касание, и сразу открывается...
Хтось тут темнить. На моє питання Андронов відповів, що це не просто швидкий, а дуже швидкий гравець. Ну не Андре це...де швидкість? Соса швидкий, але це не Соса... Якщо це Андре, то значить або не вигоріло з номером 1 і взяли Андре (адже він все-таки був у "шорт ліст"), або Андронов не всю правду знав (говорив... і т.д.)
Показати
Андронову икается который день) Надеюсь он не шутил с нами)))
Коментарі по темі:
Жусілей ймовірніше, але Жуліано -цікавіший варіант. ІМХО... Найбільше не хочеться в кінці обламатись. А то бачу всі тут в очікуванні конкретного оргазму, а потім виявиться, "шо опять симулировала":)
Показати
))
А чому всі пропустили наступний пост від Андронова. Здравствуйте. Вы конечно не скажете кто этот первый в списке Динамо, это понятно, будет либо Исмаэль Соса, либо этот номер один. Но у меня вопрос, кроме нападающих интересуются еще кем-то на другие позиции? Спасибо.. Ответ: Да, возможно будет box-to-box. Только настоящий, не двуногая Хонда :) Отже, таки хтось буде ще в півзахист. Крім таємничого містера "№1"
Показати
Может Жусилей,но я б хотел Жулиано!!))
Ооо....эт я задавал вопрос)
No results found.