Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 142
Класна стаття!!! приємно читати...
Показати
Стараюсь!
А аргументи в тому, що Газаєв відкрив Хачеріді, Гармаша, Ярмоленка, Зозолю... цього мало? іноді, вас вболівальників не зрозумієш, то хочете, щоб молоді українці грали, то легіонери, критикуєте спочатку одніх, потім, коли того гравця немає на полі, то знаходите іншу жертву! на полі грає не один гравець, а вся команда, і помиляється теж вся команда, починаючи з простої обрізки... псевдовболівальникам невгодиш, то їм те не так, то інше... не подобається - вболівайте за ФК Кріт!
Показати
Пам"ятаю як один надвболівальник динамо написав - учитесь в Шахтера, то відчуваю що туди не одного його потрібно відправляти!
Коментарі по темі:
є така думка, що Андре здружиться з Бертіком, так як обоє ще молоді і характер в обох ще "дитячий" якщо так можна сказати, чимось вони мені схожі)
Показати
Думаю и с Гармашем тоже сдружится! Э номально для одногодок! А для Берти Андре - глоток воздуха, так как с ним ему будет проще играть и они будут друг друга легче понимать!
Калітки немає) мабуть будем чекати завтра в старті... Ярмолу мабуть ВГГ прибереже...
Показати
похоже Темиле тоже завтра будем ждать....
Коментарі по темі:
ViAn Як завжди чудово! дуже цікава стаття!
Показати
Спасибки, я знал, что этот материал должен понравится! А материалов по Андре очень мало!
Коментарі по темі:
сьогодні вродь може дебютувати за зб. Бразилії!
Показати
уже дебютировал)
вовчиком у нас буде Вуко, який повністю його виключить) да і Ярмола буде допомагати =Р
Показати
ага, в Заяц-Волк с ним сыграет
Коментарі по темі:
нам як завжди з жеребом щастить)))) не в Суркісі лі справа?)) то з Спартаком пощастило, тепер з Аяксом...
Показати
Особенно повезло в прошлом году с Барсой, Интером и Рубином!?
та мій рейтинг не застарів... http://ua-football.com/ukrainian/rating_clubs/
Показати
Странно... возможно, Динамо опередило Аякс уже по ходу сезона, но на момент старта Евросезона Динамо было ниже Аякса и берут только тот рейтинг!
таки да. глянул на ПРОФУТБОЛе - там та же картина. хотя если попадем на Аякс, то какая разница :)
я совсем забыл... Мыленко напомнил, что в посеве учитывается рейтинг суммы пяти сезонов без учета текущего. то есть, пока Аяксу не обрубили какойто там 05\06, они были еще выше.
вибачте за оффтоп, але виникло питання:"Чому Аякс буде сіяним, а ми ні?" адже в рейтинзі клубів УЕФА Динамо на 33 позиції з 43.526 очками, в той час як Аякс на 35 з 42.559...
Показати
Потому что они вошли в группу чемпионов!
Просто правила трохи дурні (на скільки я розумію...). Наприклад, якщо ми завершимо сезон на 6 місці (маю на увазі Україну), то 3 клуби в ЛЧ буде не в наступному, а через рік... Мабуть, щось на зразок цього і з клубами...
Автор: DKfan
12 червня 2010 13:01
Дорогі творці нашої улюбленої Динамоманії!
Так як багато з нас хочуть бути в колі останніх подій зв'заних з нашим улюбленим клубом, у мене виникло питання:"Чи не має в ваших планах створити мобільну версію сайту?"  Не завжди є...