Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 34
І сміятимуться доти, доки більшість вболівальників будуть такими, як ви. В нас не проходять варіанти частої зміни тренерів, як в топ чемпіонатах. Основна причина - легіонери, які приходять в команду і прямо говорять, що Динамо для них трамплін в топ чемпіонат. Тому, коли у нас не клеїться гра та відбуваються часті зміни на тренерському містку, легіонери втрачають мотивацію і хочуть якомога швидше покинути команду замість підлаштовуватися під кожного тренера і тяжко працювати. Для них потрібна команда з налагодженою грою (як зараз Металіст і Шахтар, в якій вони можуть проявити свої найкращі якості (особливо в матчах єврокубків), щоб потім краще продати себе. Якщо командна гра не поставлена на належному рівні, то більшість легіонерів втрачають стимул грати і воліють піти. А в топ чемпах такого немає. Легіонери там постійно на виду всього світу і б'ються в кожному матчі, і швидко перелаштовуються під тактику нового тренера, тому що є вкрай мотивованими.
Показати
"І сміятимуться доти, доки більшість вболівальників будуть такими, як ви." Після цього можна було більше не читати, бо ви таке ж хамло як і ваш улюблений Блохін, але я відповім. Щоб там не говорили легіонери в своїх інтерв'ю, але поспішати йти з Динамо ніхто не буде. Такі контракти як в нашому клубі їм зможуть запропонувати тільки в топ клубах. Хто реально претендує на топ клуб з динамівських легіонерів? А ніхто. Крім того, ви справді вважаєте, що Блохін авторитет для легіонерів? Та більшість з них про його існування взнали перед тим, як підписали контракт. Інша справа відомий європейський тренер, між іншим, який буде говорити на зрозумілій для них мові. Ось для прикладу Хайнкес був у Баварії 2011—2013 роки. Не 8 років, як апелює Блохін до термінів. За цей час він поставив гру, двічі вивів команду у фінал ЛЧ і виграв ЛЧ. Ось вам кар'єра Хайнкеса за останній період: 1997—1998 Реал Мадрид 1999—2000 Бенфика 2000—2001 Бильбао 2003—2004 Шальке 04 2006—2007 Боруссия (Мёнхенгладбах) 2009 Бавария и. о. 2009—2011 Байер 04 2011—2013 Бавария Як бачимо 1-2 роки. І що? Хтось скаже, що поганий тренер?
Які в Блохіна, як тренера, є досягнення на клубному рівні, що можна очікувати успіхів в Динамо?
За Блохіна теж багато знайдеться гравців, що встануть за нього. Всі великі люди мають важкий характер і тому добиваються результату. Чи ви знаєте багато білих пухнастиків з вражаючими успіхами? І в чому питання? Де б ще висратись бо вже всюди насрато? Правий dmitrydvk. Інформаційну війну програємо безповоротно, бо свої ж вболівальники під впливом "правильної" інформації готові допомагати розвалювати клуб і вимагають крові. Давайте! Шахтар і Металіст будуть тільки раді, коли ми кожної осені будемо коней на переправі міняти і остаточно втратимо конкуренцію.
Показати
"Багато хто" це хто конкретно? І хто у ваші голови вбив, що всі невдачі від зміни тренерів? Більшість європейських клубів тасують тренерів і це не заважає їм вигравати ЛЧ і національні першості. Приклад Венгера і Луческу це одиничні випадки. Той же Челсі виграв ЛЄ і ЛЧ змінюючи тренерів щороку. Хотів би я подивитись на реакцію вболівальників Челсі, якщо б Мауріньо спочатку закінчив сезон поза зоною ЛЧ, а наступний програв би всім конкурентам і розказував, що "другий тайм сподобався"... Та його б розірвали на шматки, а Абрамович вже давно б відправив його куди подалі. Той же ШД тасував тренерів поки не знайшов того, в кого вийшло (Луческу в першому сезоні взяв золото). Та з нас сміються вже всі, зніміть рожеві окуляри.
Поддерживаю на 100%!!!
А кто из тренеров не сложный? Моуриньо? Спросите Шевченко. Адвокат, Хиддинк? Джермейн Ленс с ними конфликтовал. Часто хорошие отношения между людьми особенно ценятся, когда они начинались с конфликта.
Показати
Моуріньо? Краще почитайте як про нього відзиваються гравці. Деякі гравці його майже другим батьком рахують.
Абсолютно согласен и Бесков и Лобановский Талантливый человек всегда сложный и не похож на других. Точно, что будет принимать решения как сам видит и пусть его мнение оасходится с мнением большинства. На то он и талант, что бы не быть как все. Но главное результат. Сколько после поражений я негодовал и как многие считал , Все нужно менять Блохина потом денек -другой проходит, остыну и думаю. Нет нужно еще подождать Что то происходит , в чем то причина, И он ее найдет все равно. Это не безразличный к команде человек. его не деньги волнуют, а честолюбие задето, А без него великим не станешь.. Думаю при смене помощников все наладится... Лично мое мнение Михайличенко замешан и просто подсиживал Блохина.. Теперь все встало на свои места.. Блохин набрался опыта во всем, за этот год, Главное, что причина уже устранена Хоть и не полностью.. Хорошо бы Михайличенко в другой клуб перейти. Будет чище обстановка...
Ну и ..? Маур,Гуус и Адвокат -великие тренеры (Адвокат не очень).И как в этот ряд вписывается Блохин ???????????
Раскудахтались. Блохин имел ввиду прошедший год до настоящего времени и выразил уверенность, что дальше игра команды будет улучшаться. От души желаю, чтобы так и было. И что Блохин сказал не так? На него и Динамо столько критики обрушили (конструктивной и больше деструктивной), а теперь и на пресс-конференции пытаются спровоцировать. На дурачка вопрос - "Может, стоит показать Брауну ролики с Вашим участием"? Правильно ответил, а вам лишь бы повод накинуться.
Показати
ну он сам виноват. вот эти вопросы журналистов и сотни мемов в сети появились не просто так.
Хотя сам Коваль мог и выручить от гола. Мяч долго катился, чтобы успеть на него среагировать
Показати
Соглашусь.
Последний матч с Днепром в прошлом чемпионате. Был на стадионе. Мне тогда все понравилось - игра, результат и как слаженно болел стадион.
Показати
вот и уровень блохина одна игра-- я тоже был на дд и с вами соглашусь--но уровень дк одна игра за год меня не устраивает--вот поэтому я олегу не верю
Да и статейка вобщем-то не журналистки, а тетки, которой в автобусе на ногу наступили. Такое однобокое представление аргументов. Получается, что вот она по умолчанию паинька и умничка и это нужно признать, как факт. А Вукоевич просто так орал полчаса и в МЗ и за ее пределами. Дурачок, наверное. Видно любит он это дело - поорать без причины.
Показати
плюсую все три комента
Зачем весь этот бред? А давайте посердоболим и возьмем интервью у вахтеров, поваров, охранников, которых каким-то образом игроки обидели и самым решительным образом обяжем всех игроков отмечаться с улыбкой до ушей галочкой с личной подписью у всех обиженных. Сколько можно молчать? Давайте погрозим таким игрокам пальчиком и выразим им гневное ну-ну!
Показати
Почему бред?? Повара, массажисты, охранники такие же работники клуба как и футболисты. И не надо "ну-ну", а надо штрафовать за такое поведение. Если оно имело место. Или вы считаете что футболисты имеют право вести себя как угодно, потому что они играют в футбол и получают много денег?
Во всех новостях про Рыбку просто запарили комменты про его фак. При этом мало у кого есть сомнения в том, что он действительно классный кипер. Ну не может же человек в личностном плане нравится всем. Или у всех на работе идиллические отношения в коллективе и все классные специалисты исключительно добрые симпатяги и душа-человеки?
Показати
Он БЫЛ хорошим вратарем. Заиграет ли снова - большой вопрос. Да и допинг у нас не жрут...
Согласен. Блохин будучи ГТ не знал где фанатский сектор. И до сих пор тренирует (точнее камонплэит)
Тем, у которых в словарном запасе из культурных слов есть только "В" и "на".
Показати
+
Из актуального пришлось на память только "в" и " на" Украину.Вы об этом ? )))))D
No results found.