Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 82
Темиле крассссава просто!!!!!!он должен быть в основе!!!
Показати
Да, а парня нашли то на Мальте, кто мог бы подумать что там вообще есть приличные футболисты :) Да он должен быть в основе!
я також так вважаю...Маграо посимпатичніше виглядає...
Показати
Ну хз, может и Маграо симпатичный конечно. Не мне судить.))) Но лажевик еще тот.
на жаль вони піжони були сьогодні...=)))в кінці матчу в них була агонія...вони жодного моменту не створили після того як рахунок став 2:1...падіння Робена всі по суті...Голандці АБСОЛЮТНО не симулювали...на повторах все чітко видно...падінь Ван Бастена не бачив... Голандці їх ще простили на останнії секундах коли виходили 3 гравці оранжевих на одного Сезаря...=)а ти говориш бились з останніх сил...=)
Показати
когда вся команда защищается очень сложно что-то создать, времени мало оставалось)
якби був ще один матч між цими збірними,я на 100% впевнений що перемогла би збірна Бразилії...вони би грали спокійніше і таких помилок більше вже б не наробили...але конкретно в цьому матчі вони зіграли дуже вже навіть по-піжонськи...бразильці хотіли малою кровю вийти до фіналу...і це було замітно ще з першої гри з комуністами...сьогодні була така ж гра...я радий що їх голондці наказали за це... на рахунок Дунги...я думаю,що він дуже хороший тренер...можливо ви звернули увагу на те,як Дунга нервувався в першому таймі...а гра до речі була під контролем Бразилії!я думаю він відчував що так грати не можна,що можна догратись...і я думаю що він таке ж сказав і гравцям...але як наслідок-таки не достукався до них...=(так що я вітаю Голандію,вони заслужено вийшли в півфінал
Показати
Достойный ответ! Я бы написал практически тоже самое;)
я можу відповісти...
Показати
давай
вибач,але вони нікого не заставлять їх слухати...=)))це звичайно повний бардак на каналі,але це їх проблеми...вони хай їх і вирішують якщо хочуть збільшити свою аудиторію...не звертай уваги і не бери близько до серця...=))))
Показати
Ну вы гоните.)) А переключить на другой канал пробовали?)))
до речі чого зірка в лапках???Мілевський,як не крути,11 млн. коштує...це наш найдорожчий гравець...так що він,я думаю,зірка...
Показати
Самый дорогой у нас Вукоевич, а Миля так середняк
це вони що,написати ''під колесами'' чи просто веселі хлопці?
Показати
Зайдіть на сайт комуністів Петербурга і Ленобласті...
знову в Росію...=(ну чого не спробувати себе в європейському чемпі...до Англії і Іспанії би не дотягував,проте у Франції,Голандії,наприклад,цілком би заграв... але 20 млн.-це зовсім непогано...якщо враховувати що менші суми не розглядатимуться...=)
Показати
А зачем переходить во Францию или Голландию? Чемпионат уж точно посильнее голландского будет.
Special 4 David Silva...
Показати
Thanks((
No results found.