Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 57
О да, це "аргумент"! Я писав про те що бачив на відео, і де було чітко видно як самого Блохіна так і було добре чути що він говорить, а Ви ж наводите як приклад статью із рубрики "Як стало відомо", приписати людині можна багато чого а от чи дійсно в його планах було купувати шестеро людей цього ні Ви ні я неможемо знати!?
Показати
я довіряю новинам на цьому сайті. ви, схоже, - ні. от і вся різниця. на цьому, думаю, слід ставити крапку в суперечці.
Так це і є видумки журналістів, Блохін сам говорив що залишилось зробити один трансфер тільки от на яку позицію він і сам незнає!!! Я ж вважаю що ні Бельханда ні Тремулінас нам непотрібні, а от хороший ЦЗ навіть дуже потрібен, та й якщо нешукають правого захисника то напевне там будуть грати як Гусєв так і Віда(як на мене то це краще ніж Сілва)!!!
Показати
то, что нам нужен ЦЗ, не отменяет того факта, что там нужны такие игроки, как Бельхамда, Тремулинас
ага. а до того Блохін казав, що команда вкомплектована повністю. а трохі пізніше, що треба атакуючий креативний центрхав а ще пізніше, що буде 6 новачків а потім, коли купили двох, що лишилася одна покупка. пора вже зрозуміти, що вірити Блохіну не можна. або він свідомо вводить в оману, або від нього в цьому питанні не так багато залежить. або у нього просто склероз і він забуває, що сказав раніше.
Ваше экспертное заключение противоречит Вашей аватарке!)))))
Я раніше взагалі незнав нічого про цю "людину", а тут по відео можна зрозуміти що це за х...
Показати
Так ось і я думаю,що х...,таке пише!Ну давай,в ДИНАМО,а не кидай слова на вітер,можливо є успіхи в ФУТБОЛІ?,НІ?,то невчіть!!!!!
Так ось і я думаю,що х...,таке пише!Ну давай,в ДИНАМО,а не кидай слова на вітер,можливо є успіхи в ФУТБОЛІ?,НІ?,то невчіть!!!!!
Як не дивно але це той нападаючий який нам потрібен! Він молодий, дуже швидкий, добре грає головою, має непоганий удар, і що головне він ще буде рости як футболіст! Я звичайно небачив дуже багато матчів з його участю(взагалі один і відео) але мені він сподобався, вже краще цього ніж тих кому під 30 http://www.youtube.com/watch?v=eGmxSRY27w4
Показати
он свершенно нам не нужен, ибо даже по нарезке - клон Брауна, забвающий голы в более слабом чемпе, только моложе, меньше ростом, возможно немного быстрее и мягче смячём, но даже по нарезке - играющий на чистых мячах форвард - почти НИ ОДНОГО ТРУДОВОГО ГОЛА. Нам судя по теперешней ситуации нужен форвард, способный сам создать себе момент и его реализовать, а не подставь ногу/голову без борьбы ибо таких распасовывателей в команде нет свремён играющего Белькевича
По нарезке - просто красавчик! У него же на лбу написано "форвард Динамо(Киев)". У нас такого взрывного нападающего со времен Верпаковскиса не было. ИМХО брать, при том очень быстро.
Мені здається що Динамо зараз гноблять усі кому тільки не ліньки.... навіть ось такими "слухами"! Чому немає новини що Динамо дає 20млн. за Коноплянку, чому Металіст впевнено іде на 2 місце а ми лише треті(по грі то воно так), чому Метал підписує 95% тих кого б вони хотіли бачити, а Динамо напевне лише 5% і те найгірших із списку. Останнім часом дуже прикро це все читати... а якщо ще Конопля перейде в МХ то це п... Можливо не по темі але накипіло..............................
Показати
Можна Шахту потроллити - запропонувати за Мхітаряна 10 млн.євро..)
Дьёмерси Мбокани выступал за сборную ДР Конго с 2005 по 2010 годы. В мае 2011 года Мбокани был пожизненно отлучён от выступлений за национальную команду. Причиной наказания стало то, что форвард симулировал травму, чтобы отказаться от поездки в сборную на матч отборочного турнира КАН—2012 против команды Маврикия, а также систематическое нарушение игроком режима[9]. Однако Дьёмерси Мбокани принял участие в КАН-2013 Нападаючий який звбив 27 голів за сезон в ненабагато слабшому чемпіонаті, може цілком стати підсиленням для Динамо! А до КАНа ще потрібно дожити!
Показати
"Нападаючий який звбив 27 голів за сезон в ненабагато слабшому чемпіонаті, може цілком стати підсиленням для Динамо!" === 1. В Юпилер лиге 12/13 он забил 19 голов в 27 матчах. У Идейе - 17 в 28. Не велика разница в плане результативности. 2. Бельгийский чемпионат намного результативнее: 2,93 в регулярке и 3,36 в Плей-офф, а в УПЛ 2,56.
Наступний КАН в якому році...? 2015? До 2015 їх обох може небути в Динамо
Показати
Ну вообще-то отборы будут.Вызывать их будут постоянно.
No results found.