Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 22
прибил. еще зимой. жену и тещу.
Показати
Ты их вроде бы на прошлой неделе гвоздодером уже оторвали. http://s2.ipicture.ru/uploads/20121227/z7X8sSRT.gif
з таким настроєм, треба продаватию але! лише після того, як придбаємо Драговіча і Кірікеша. і паралельно підтягувати дублерів: Братков, Болденков, Лухтанов, Рижук, Чорноморець, Кушніров... не вірю, що жоден з них не здатен дорости до рівня Михалика і Хачеріді.
Показати
В основе молодежки в последних играх из наших играли трое: Калитвинцев, Буяльский, Цуриков. В U19 вообще играл один Хобленко. По двум возрастам 0 центральных защитников даже на уровне лучшей молодежи по Украине.
а поки ми "заманіваєм" грошима гравців з Бенілюксу "Севілья" за 2 (два!) мільйони євро викупила контракт Русеску.
Показати
Как раз сегодня с ним нарезки смотрел) 30 очей по гол+пас в этом сезоне. Впечатляет. Хотя чемп Румынии специфическая вещь) В Испании если 10ку вкинет в след сезоне, будет уже очень хорошо. Хотя не факт что даже основным будет, разве что Негредо уйдет.
якщо в цій шістці будуть Драговіч, Кірікеш, Родрігес, Лео Матос, Лестьєн і Воссен - перегляну своє ставлення до селекції і блохіна
Показати
Закатайте губу, Драговіча у нас точно не буде, нажаль.
люди, який Матеус? схаменіться! це збірна УКРАЇНИ. вболівайте за тих, хто є. ну не можна ж натуралізовувати іноземців лише тому, що серед своїх немає гравця на якусь позицію. і результат, як би його не хотілося, в даному випадку - не головне. дочекаємося покоління - будемо радіти знову участі в чвертьфіналі ЧС, а мо й більшим досягненням. ви ж не будете всиновлювати дитину-відмінника лише тому, що ваша рідна вчиться на трійки?!
Показати
согласен ! можем хоть всех лучших наших легионеров натурализовать, но разве мы будем любить такую сборную всем сердцем ?
для Динамо треба, аби 2 з 4 розкладів зіграло, тоді буде посів на вирішальній стадії. 1. в Іспанії Сосьєдад випереджає Валенсію (зараз програє 1 очко, але має гру в запасі) 2. Фрайбург випереджає Шальке (у них в останньому турі очна дуель, а отже Фрайбург вдома має перемагати) 3. Фіорентина випереджає Мілан. Там лишився 1 тур і Мілан грає з аутсадйером - майже нереально. 4. Ліон поступається третім місцем Ніцці або Ліллю. там теж на вихідних матч претендентів: Ніцца - Ліон
Показати
зачем это Динамо? у команды есть игра? тренер есть? ты посмотри когда дк играет с сильными соперниками то зачастую ни одного удара в створ ворот. а тактика? бей беги ... как при Газаеве.. уж лучшее не играть в квалификации не позорится.. Валенсия и другие команды по игре на голову выше Динамо как ни печально это...
так, я думаю, що клубу з грошима і претензіями на високі результати нескладно знайти і вмовити форварда достатньо високого класу. Не Вілью чи Подольскі, звісно, але вибір і без того великий. Ми ж не Албанія чи В'єтнам, куди гравці їхати категорично не хочуть. потрібно лише чітко уявляти, що саме нам потрібно і згадати про народну мудрість "я не настільки багатий, щоб купувати дешевих футболістів". в нашому випадку ще й дорогих та непотрібних На Рубені та Рафаелі влітку можна було зекономити 16 мільйонів! Команда, як показала перша частина чемпіонату, легко обійшлася би без них. Натомість за ці гроші сьогодні можна було би знайти форварда і переконати його приїхати в Київ.
Показати
Для нормальных здравомыслящих амбициозных футболистов, которые считают, что в футболе еще чего-то не достигли, наш чемпионат и есть тот самый уровень Вьетнама, с коррупцией в лучших традициях Албании.
так то воно так, але... завтра з'ясується, що кореспондент невірно зрозумів. до того ж блохін не називає конкретних періодів. "еще один нападающий нам нужен". може влітку купимо, може наступної зими... скільки вже було розмов, що до 1 збору всі новачки мають бути в команді? а потім куплять когось за день до закінчення трансферного вікна і півроку розповідатимуть, що фізичні кондиції не ті, бо зборів не проходив з нами. плюс ще півроку на адаптацію.
Показати
та що ти дров підкидаєш. По інфі різних джерел ж ясно,що Динамо активно шукає нападника. Ти думаєш так легко його запросити до ДК?! чи може ІМС чи Блохін цього не хотять і тягнуть час? Нам потрібно чекати,ось і все. так,набридли вже утки ,но я вірю,що вони намагаються підсилити Динамо і порадувати нас
я перепрошую, але чому він постійно розповідає про ТРИ виходи в груповий етап ЛЧ з Динамо? в 2008 - раз. в 2012 - два. коли був третій раз?!
Показати
Коли прийшов Газзаєв, місце в ЛЧ було заброньовано завдяки чемпіонству з Сьоміним. Думаю так)
2009 - коли Газаєв грав з Рубіном, Барсою та Інтером - це була Ліга завдяки Чемпіонству Сьоміна!
2009/2010. Сёмин УПЛ выиграл и прошёл в ЛЧ
третий раз когда Динамо стало чемпионом в последний раз, клуб попал в группу автоматом
щось мене лякає Гусєв на позиції лівого захисника. і правий фланг послабимо, і лівий не надто надійним вийде. враховуючи потужні фланги атаки у голландців це не дуже добре. Невже Попов настільки ніякий, чи Юссуф настільки не в формі (тоді Бетао ліворуч)? може вже краще би було тоді Вукоєвіча чи Аруну в захист до Михалика опустити? прецеденти успішні були (той же Тарас, Юссуф, Асатіані)...
Показати
Согласен. Напрасно Юссуфа не наигрывали на ЦЗ, а слева Гусев, да еще и с Дуду будет опа. С Бетао намного спокойней.
No results found.