Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 44
Мій прогноз Алі Сіссоко.7млн і він наш,молодий,швидкий,потужний.
Показати
Почти угадал) Сиссоко хорош, но он не универсальный...
Лион его в жизни не отпустит за 7 миллионов.
наші захисники повинні б приблизно біля центра поля,а вони блін як притискаються до власного штрафного.
Показати
У Хачериди дисквалификация на 3 игры в еврокубках.
там пенальті хіба не було з Ідейє?!
Показати
был!!! он ведь мяч прокинул...а тот его заблокиролвал...
О Боже, да при чем тут пенальти на Идее? Я считаю, что пеналя там не было, тут за другое говорится.
боягузи...таке враження що в штани наклали...то Фейєнорд нас має боятись,а не ми їх...зуб даю,що пройдем далі!
Показати
отличный настрой, одобряю) всем бы так)))
напишіть будь-ласка всі пари 3 раунду лч.
Показати
Путь представителей лиг: Фенербахче (TUR) - Васлуй (ROU) Мазервелл (SCO) - Панатинаикос (GRE) Копенгаген (DEN) - Брюгге (BEL) Динамо (UKR) - Фейенорд (NED) Победители этого этапа в раунде плей-офф присоединятся к Браге, московскому Спартаку, Удинезе, Лиллю, Малаге и менхенгладбахской Боруссии. Лучшие пять команд заработают путевки в групповой этап, где их уже ждут еще 22 клуба. Путь чемпионов выглядит следующим образом: Путь чемпионов Группа 1 Марибор (SVN)/Железничар (BIH) - Дюделанж (LUX)/Зальцбург (AUT) БАТЭ (BLR)/Вардар (MKD) - Шкендербеу (ALB)/Дебрецен (HUN) ЧФР Клуж (ROU) - Слован Либерец (CZE)/Шахтер Караганда (KAZ) Андерлехт (BEL) - Шэмрок Роверс (IRL)/Экранас (LTU) Будучность (MNE)/Шленск (POL) - ТНС (WAL)/Хельсинборг (SWE) Группа 2 Улис (ARM)/Шериф (MDA) - Лудогорец (BUL)/Динамо Загреб (CRO) Селтик (SCO) - ХИК (FIN)/КР Рейкьявик (ISL) Мольде (NOR)/Вентспилс (LVA) - Флора (EST)/Базель (SUI) Жилина (SVK)/Хапоэль Кирьят-Шмона (ISR) - Нефтчи (AZE)/Зестапони (GEO) АЕЛ Лимассол (CYP)/Линфилд (NIR) - Валлетта (MLT)/Партизан (SRB)
Фенербахче (TUR) - Васлуй (ROU) Мазервелл (SCO) - Панатинаикос (GRE) Копенгаген (DEN) - Брюгге (BEL) Динамо (UKR) - Фейенорд (NED)
і ще одне:якщо ви хочете швидкості,комбінацій,технічної гри,кращого тренера врешті-решт - так прошу вболівайте за Металіст,Шахтар,Барсу,Реал,Порту,Ман С......я як відданий Динамо вболівальник залишусь з ним при будь-якій грі та тренері...бо впевнений що цей сезон буде вдалим.
Показати
тоже самое можно сказать и тебе: нравиться болеть за дыр-дыр, болей за ТЕМП (Шепетовка), НИВА (Тернополь) и т.д. и т.п.
Це ж лише був 1-ий тур...Ви що хотіли щоб вони ганяли як коні...ще й з приходом Велозу і Рубена перж за все треба зіграватися...от коли вони всі зіграються,то буде і швидкість і комбінації.....Динамо завжди непросто грати з МД(так само як Шахті з Арсеналом)...цих 3 очки - вже маленький крок до чемпіонства!
Показати
если вот с такой игрой и такими результатами 1-0, 0-0, 2-1 и станем чемпионами - я буду рад, но НЕ счастлив !!!
да ясно что это был 1-ый тур, но пугает другое: футболисты ведь играли те, которые вместе играют уже больше года! и они не знают кто-где будет открываться, отдают неточные пасы, а нападающие бегут не туда.., вот это пугает.и другие матчи посмотри, у многих это первые игры, но рисунок игры хоть есть, а тут простой наболевший дыр-дыр и шара в конце....
Мені здається що ви вже помішалися на Сьоміну(що би не сталося винен він)...так от уважно читайте і думайте над тим що я пишу:(а хочте не думайте, я обіжусь) 1.Скільки вже було в нас тренерів,найкращий звісно Лобановський,а потім хто?Той же таки Сьомін(Пів,-і чвертьфінали ЛЄ...ну зробиш якщо Ілсіньйо вкінці нам забив чи Бразі не могли запхати...звісно могли б і до фіналу дойти, і виграти) 2. Сьоміна іменно зараз перед матчами в ЛЧ ніякий дурень не звільнятиме...іменно в цей рік у нього з Суркісом великі плани на сезон(Велозу,Кранчар,Рубен - це про щось говорить точно...і аж ніяк не про захисний футбол з 2 опорн.) 3. В Динамо до цього був лише 1 яскравий ТОП-футболіст - Гусєв...в Шахті їх є побільше...і просто треба визнати що Шах все ж таки останні роки сильніший.) 4. Ніякий зараз Бенітес чи Марвейк в Дин. не піде... 5. В усіх командах є чорна і біла полоса...наприклад взяти Ліверпуль,Депор,Вільяреал,Рома....там же тренерів постійно міняють,а толку не дуже... 6. В Укр. Шах і Дин не будуть вічно 1 і 2....так що думаю цей сезон буде яскравим на події...і я на 99 впевнений що ми цього сезону ще поспіваєм гімн ЛЧ і будемо чемпіонами(Реал же нарешті втер носа Барсі)
Показати
Да не помешались мы. Это просто эмоции после матча. Согласен, что Семин добивался неплохих результатов с Динамо, он всегда играет на результат. Вопрос не в результате, а в игре. Все хотят видеть другую картинку игры. если команда будет показывать агресивную, быструю, атакующую игру я готов простить любой результат. Даже место ниже 2го в чемпионате все простят если будет игра.
ну добивался Семин полуфинала КУ и что? а еще Семин "Дважды награждён знаком «Почётный железнодорожник»" и что? не сравнивай игру Реала и нынешнего ДК. команда должна играть: прессинг, атака, оборона, комбинации... ты это видел сегодня? нападение сыграло вообще на ноль, чисто ШАРА залетела в конце матча, ДК не наиграло на победу ну ниКАК.
одним словом - каліки!Зараз Гусєв вийде(нажаль напевне Дуду піде)...в Кранчара швидкості нема,але передачі хороші...Сілва мертвий...Хачеріді непогано,Дуду з Ярмолою стараються...нема більше про кого згадати доброго...Надіюсь Велозу і Рубен дадуть свіжості команді..
Показати
свежести дасть новый тренер!
можливо ще й захисника якогось толкового з Вильяреала купити?
Показати
Кристиан Сапата 30 сентября 1986 (25 лет) 2005—2011 Удинезе 152 (9) 2011— Вильярреал 15 (0) 2007— Колумбия 15 (2) Маттео Пабло Мусаккио (вік - 21, Аргентина) центральный защитник 2010— Вильярреал 46 (0) 2011— Аргентина 2 (0)
No results found.