Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 23
А багато в світі нападаючих які в кожній грі з одного моменту забивають? Я наприклад задоволений його грою (не конкретно в цьому мачі), хороший нападник, як люблять говорити "рівня Динамо". Звичка в нас така критикувати всіх якщо погано грає команда, а причина одна і вона сидить на тренерському місці...
Показати
Зачем такие крайности, как "в каждом моменте"? Таких нет и не будет. Однако даже визуально видно, что Браун из десяти передач ему, толковое что-то создает из одной-двух, все остальное - пас назад после того как его загонят к бровке/к угловому флажку, или потеря мяча при попытке обострить/обвести. Если же заняться статистикой и конкретными цифрами, то картина будет еще более печальна, ибо глазом за всем не уследишь, и многое уходит из внимания. Этот игрок как раз не уровня Динамо, абсолютно, он то самое слабое звено. Заметно он выпадает на фоне Гусева, Ярмоленко и даже Дуду, которые видят поле, обостряют и в целом смотрятся намного аккуратнее и продуктивнее Брауна. Ругают в основном здесь тренера, и очень мало кто ругает игроков, ибо не за что. Я же, помимо того что ругаю тренера, ругаю и нескольких футболистов. Впрочем, не их вина, что их тренер ставит в старт, а они просто не соответствуют уровню команды. Они это Браун и Аруна. Сегодня плохо сыграл еще Силва, Михалик частично, но это уже детали. Браун тот же очень старается, пытается помочь, открыться, но просто класс не тот, и то что он играет в старте - вина только тренера. Ровно как и все запоротые им моменты - тоже вина тренера, а не Брауна.
Просто жах, повна відсутність крайніх захисників, ніяка гра Вукоєвича який ніколи неподобався(навіщо нам третій ЦЗ, так як для атаки він нічого не робить), можливо з Велозо і Кранчаром які заграють буде краще. Сьомін не тренер, знімати Дуду який хоч якось виділявся своїми активними діями, випускати в др. таймі Нінковича який знову чи вкотре нічого не показав.... Сьогодні пощастило, а що ж далі......?
Показати
так он сегодня и в защите не отрабатывал, практически весь матч простоял. Очень слабо сыграл
Було б добре відправити його в Дніпро з нашою доплатою, а нам на заміну Коноплянку..... і непотрібні ніякі легіонери на фланги...
Показати
Коноплянку нам никто не отдаст
Я аж поченаю вірити в цей трансфер, але хвилює одне... характер у нього як у Алієва (наскільки я знаю)
Показати
главная проблема Алиева - не характер, а отсутствие малейшего интеллекта.
DremON головне щоб мозгiв бiльше
ну і навіщо він нам, всі раді ніби у нас опорних немає а іх аж 6 і всі негірше а може й краще ніж цей з важким характером напівфутболіст, таке враження що нам аби кого більш менш з імям і ми вже раді а потрібен він чи ні нікого нецікавить... Проблема Динамо в крайніх захисниках а вони шукають в центр поля, селекціЯ п..дец!!!
Показати
Да проблемні зони у Динамо - це хороший лівий захисник(да і правий також згодиться)та нападник,з цим я з вами погоджуюся.Але де ви нарахували аж шість опорників?Чи натякаєте на те,що з нашим стратегом ЮПС кожен півзахисник може зіграти опорником?)))
Що саме цікаве що вони вже навіть неприховують того що їм на всіх нас..ати, є шахтар і решта команд. Це відео дуже добре показало як вони всіма силами намагаються захистити шахту і принизити ФК "Динамо" навіть в таких моментах коли і сліпий побачив би що немає за що там давати другу жовту... і немає про що говорити. Ну а Сабо як експерта неповажаю років 12 і стільки ж як людину! А в попередньому випуску небуло ж огляду Динамо - шахта? Я не дивлюсь і тому незнаю?
Показати
зомби все схавают!
Ярмоленко 185см а не 190
Показати
Это старая не правдоподобная инфа
А про Запоріжський і не йде мова! Скоріш за все Донецький?!
Показати
Бразильцы вполне могли спутать "Металлург" и "Металлист" (такое частенько у них встречается). МД также не потянет трансфер Элкисона, и не того уровня он игрок, чтобы туда переходить. А вот к хорькам - вполне.
Що реально небуде трансляції, заходив на Livetv? там попередня гра транслювалась,цієї поки що не бачу, хто знає де можна подивитись?
Показати
В тому то і справа, що я теж не бачу, ніде!
Так завтра 10 на 10 будут играть?
Показати
А нет исправился, извиняюсь.
No results found.