27 квітня 2024 16:08
5

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Емоції б'ють через край. Добре, що все так скінчилося"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над СК "Дніпро-1".


– Ми зробили ще один важливий крок. Розуміння цієї перемоги прийде згодом. Головне, що ми залишаємось у грі. Вдячний хлопцям. ні терпіли, намагалися пройти щільну оборону. Вважаю, що ми пропустили через дитяче скло і подарували гол супернику. Дніпряни були агресивно налаштовані, намагалися спрямовувати свої атаки в якийсь бік та активно нас пресингувати. Не можна сказати, що нам багато вдавалося, але треба розуміти, що ми грали з командою, яка претендує на медалі та вирішує свої завдання. У другому таймі було внесено деякі корективи.

Вважаю, що нам вдалося забити важливий гол, який додав нам додаткову мотивацію та стимул. А далі ми вже дотиснули суперника. Хоча кінцівка була просто божевільною. Ми вважали, що пенальті був. А потім одразу видалення. Але ми терпіли до кінця та хотіли перемогти. Рухаємось далі. У нас ще лишилося п'ять матчів. Потрібно перемагати.

Вилучення Тимчика? Потрібно грати із холодною головою. Так, ми хотіли перемогти, налаштовувалися на цю гру. Розуміли, що буде непросто. Знали, як сильно грає СК "Дніпро-1". Щось у них не виходило в останніх матчах, але вони мають малюнок гри. І він непоганий. Але нам теж було важливо набирати очки та вирішувати свої завдання. Наприкінці матчу емоції вийшли на перший план, але треба терпіти до кінця. Потрібно розхитувати оборону суперника та шукати свої моменти. У того ж Супряги був момент, коли він міг вирішувати. Все було б спокійніше.


Я вважаю, що там було пенальті, бо завалили нашого гравця. Добре, що так усе закінчилося. На останній хвилині провели атаку та забили вирішальний м'яч. А там уже треба було терпіти. Було навал суперника. Емоції б'ють через край. Але цей матч уже є історія. Потрібно рухатися далі.

Извини Сашо, но тренерская работа не для тебя.
Сховати
Евгений, а чому це "не для нього"? Тобто, такі персонажі із нулем прогресу та фенотипом алконавта - як Бабич, Шаран, Мазур та купа інших, такі постійні лузери як Хацкевич - можуть роками мандрувати з клуба в клуб, а в СаШо перший рік роботи, несподівано суперпозитивний результат - і він не тренер? Може, Вам краще кьорлінг дивитися?
Евгений, мабуть тобі видніше, тільки у СаШо з 15 ігор на посту головного - 13 перемог та 2 нічиї )
Евгений, Писать комментарии тут - не для тебя.
Евгений, що ти, кротяча підстилки, тут забула?Евгений,