Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 307
Ну,на рахунок "одночасно",то це точно не до Суркіса)).
Показати
і взагалі,нормальне,сильне Динамо також не при Суркісі..
Ну,взагалі можна викинути прямо в магазині,після того як придбав нові)).Так що порівняння недоречне. І взагалі я питаю:"Можливо...?" Чистка має бути,рано чи пізно,але вона буде.Якщо не позбутися гравців,які не потрібні команді і придбати нових,то буде дисбаланс.
Показати
одночасно потрібно і купляти нових,і позбуватися непотрібних
Перш ніж купляти всіх перечислених тобою,потрібно позбутися свого "щастя".Можливо в зимове міжсезоння буде тільки чистка,а підсилення вже по закінченні сезону?
Показати
Валік,а ти як ідеш в магазин по нові туфлі,старі викидаєш і в магаз ідеш босим?
зайві гравці - це ли ше головна біль Суркіса і його витрати на зарплату. Тому хай там як хоче. А головне - підсилення!
Ну так домовся((.Цікаво по яким причинам хочеш спровадити Хача? За те,що у останньому матчі налажав? Чи можливо за норовливий характер?
Показати
Ну я много писал уже о нашей звезде. Не вижу в нем ни одного сильного качества кроме его роста, которым он тоже не умеет прользоваться. Стартовой скорости нет. Играть головой не умеет. Чисто играть не умеет. Психованный. И это центральный защитник. Теперь сравните его с Головко тем же. Короче, "испытываю сильную личную неприязнь к подсудимому! Такую, что кушать не могу!" (с) )))
Блохін до прийняття збірної нічим не відзначився? Це,що жарт такий? Він принайнмі тренував майже 10 років у Греції і були якісь здобутки. А Шева,що? Без досвіду і відразу під танк? Але мене "терзают смутные сомнения" на рахунок Конькова і Ко,мені чомусь здається,що Шева маріонетка у цій грі і його просто використовують.
Показати
і були якісь здобутки... ну за таке реноме будь-якого тренера з УПЛ можна поставити, чи там Морозова чи Сабо якогось))) У нього була пара срібних медалей і кубок, і це в чемпі греції, нуу, скажімо, навіть не середнячку серед європейських ліг. Але ясно, що досвід був і тут і є різниця між Ним і Шевою. Але по суті - це лише шум футбольного моря. Шева ще не коментував ситуацію. Тим більше і надалі буде ціла купа "спеціалістів" в штабі збірної, шева буде просто обличчям з обкладинки та і все. Дійсно прикро, що загалом він виступає розмінною монетою в брудних заграваннях опоганившихся керівників ФФУ перед європою...
Каре...
Показати
Ну можно еще употребить "квартет")))) Покер он положил. Покер))))) ЗЫ: Это так. Ради стеба ессно.
Кавані хет-трік поклав.А дніпряни молодці,хоча не вистачило зовсім трохи.
Вуко - Богданов,Міля - Кранчар.
Показати
за Вуко точно страшно, мальєнко ще той любитель червоних (((
Коментарі по темі:
Можливо це Рабінович робить пропозицію Суркісу)))
Показати
Да нет, скорее Коломойскому)
Коментарі по темі:
Не хочеться саме тут розводити політичні дискусії(хай пробачать мене адміни).Але чомусь є в мене великі сумніви на рахунок політичної сили Кличка,не віриться,що Віталій буде стояти особняком.Він щось на кшталт Королевської,просто не так відкрито.Звичайно,хочеться вірити,що УДАР буде тією політсилою,що і обіцяє. Погоджуюсь з тим,що опозиція влаштує:"я мстю и мстя моя страшна"((,і за цією помстою їм буде не до нас,але цій владі повинна бута хороша противага-опозиція.
Показати
Та у мене такі самі сумніви, я ж і кажу, чисто по українській наївності голосував. Дорогу молодим, так би мовити :) В ідеалі противага має бути. Але про ідеали в політичному житті нашої держави вести мову - тільки повітря ганяти... Просто цікаво, чим те все закінчиться. Не хочеться лише ступора і нових потрясінь, хочеться просто жити і працювати, маючи надію на який не який, але поступовий розвиток країни. А від того, будуть "ці" чи "ті" - нічого по суті не зміниться в короткій перспективі. Що регіонали, що нинішні об*єднані опозиціонераи - всі показали себе у всій красі за майже десятиріччя. Сумно...
Каре...
Показати
Ну можно еще употребить "квартет")))) Покер он положил. Покер))))) ЗЫ: Это так. Ради стеба ессно.
No results found.