Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 307
І що за фрукт цей Курченко?
Показати
http://forbes.ua/business/1341072-rassledovanie-gazovyj-korol-vseya-ukrainy
Кротам випав Дортмунд.Супер,я цього чекав ще на груповій стадії,але тоді не попали.
Показати
+1
А для Шальке не потрібний Міля? Якщо треба,то можливо обміняємо Артема на Хунтелаара? Звичайно з доплатою)))
Показати
Хм... Що ж, цікава пропозиція. Шкода, що це неможливо.
http://cs307314.userapi.com/v307314750/3893/dxe6Uu4AWCI.jpg
Показати
[:|||||:]
Шановний,а коли це ми з вами перейшли на ти? Для чого розводити цей срач? Чому,ви висловились так однобоко?Ну якщо,ви себе позиціонуєте з вболівальником ФУТБОЛУ,то потрібно було написати про мега популярне шоу "Великий футбол"(футбольний вікенд),про геніальні вислови пенісофа-гебельса. P.S. А я вам бажаю,щоб ви сюди більше ніколи не заходили.
Показати
Шановний Валiк ..Я думаю що цьому горе-блогеру нудно на своїх смітниках-териконах...ось він і лізе на чужий сайт..Хочеться йому написати але шкода на такого писаку витрачати свій час..
"Зато,судя по его манере ведения программы,он возвел себя в ранг главного футбольного эксперта страны и суда последней инстанции." - ви мабуть переплутали Циганика з сашою-трипятки.
Показати
Желаю тебе всегда смотреть "про футбол", а не ФУТБОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дійсно,багато кому із уславлених динамівців болить за "таке" Динамо.Сподіваюсь після зимових зборів команда потрохи почне приходити в себе,демонструватиме ту гру за яку не буде соромно ні ветеранам,ні молодому поколінні.
Показати
Даже не надейтесь! - ничего не изменится, пока обновление состава не будет, Все так и будет. Ни Блохин. Ни кто другой их не научит играть. А на беготне и патриотизме далеко не уедешь, Ну отдельные матчи может и повезет, А нужно мастерство-стабильность. То чего нет.
Якого кольору форма у Гармаша?(((
Показати
Это маскировка. Он сливается с игроками Говерлы, чтобы потом подкрасться незаметно.
Сподіваюсь,що в Олега нічого серйозного,просто вирішили поберегти на гру із Загребом.
Показати
После недавнего инцидента вообще не надо было его ставить на поле... Ставили бы игрока с дубля...
Звичайно,Мілош,тобі треба було трохи раніше піти.Дякуємо за все,що ти зробив для Динамо.Сподіваюсь,що ще пограєш у пристойному чемпіонаті. Ось я не розумію,чому у нас не можна нормально,по-людськи попрощатися з гравцем,який вірою і правдою служив клубові.Да можливо не зовсім все вдавалось,травми і все таке,але ж заслужив нормального ставлення до себе.Те ж саме і з Шацьких.У тих самих кротів чомусь змогли нормально провести Жадсона. Не розумію...
Показати
У кротов, в отличии от нас, не ищут "козлов отпущения" за все провалы. Там вся ответственность за результат на менеджменте, может потому там и нет термина "чистка", как и у Металлиста. А у нас президент любит свою слабость и свои ошибки спихнуть на игроков, так как сам ничего построить не способен.
No results found.