1 травня 2024 18:28

Олег ШАНДРУК: "Розуміємо, що з "Динамо" зіграти на нуль дуже важко"

Головний тренер «Вереса» Олег Шандрук прокоментував поразку від «Динамо» (0:3).


– До 80-ї хвилини, коли ми пропустили другий матч, виглядали доволі якісно. Я розумію, що ми багато часу проводили в обороні, але ми насправді до цього готувалися, до гри без м’яча, до терпіння. Витримували структуру, на мою думку, на це непогано вдавалося. Ну і декілька моментів, напівмоментів мали.


Ми розуміємо, що з «Динамо» зіграти на нуль дуже важко, це виїзний поєдинок. Нам потрібно було також шукати щастя біля чужих воріт. На жаль, ми не були ефектними в фінальний третині поля. А кінцівка – це такий наслідок. Одразу після гри якісь висновки робити… У нас були грубі помилки з «Рухом», зараз також отримали 3 голи, тому вже проаналізуємо. Кінцівку, напевно, ми провалили.


– Ви зробили дуже великі зміни після гри з «Рухом». З цим це пов’язано?


– Тут є декілька чинників. По-перше, це вимушені заміни, тому що в нас є гравці, які пропускали через перебіг жовтих– це Яго. У нас отримали гравці пошкодження – це Морозко, Марко був недоступний, Янаков ще відновлюється. Звичайно, ми робили і планову ротацію, тому що є гравці, які практично витягували всі ігри під великим навантаженням, у першу чергу психологічним.


Ми хотіли дати можливість сьогодні зіграти тим гравцям, які менше брали участь у чемпіонаті. Хотіли на фоні «Динамо» також зрозуміти, на кого можна розраховувати в останніх чотирьох, напевно, ключових іграх. Перша з них з «Минаєм» – уже в понеділок. Доволі багато якісної і позитивної інформації. Це підтверджується і в тренувальному процесі, що в нас доволі рівна команда. Ми вже вкотре робимо багато змін, але це, на мою думку, не впливає на малюнок гри.