Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
Так. Я очєрняю Блохіна. Бо він гірше Сьоміна. Він просто негідник, бо обіцяв, що якщо внього не вийде, то піде сам. Йому по барабану ми всі. Зарплатка капає, за день він заробляє 8 тис євро - стільки не заробляє 90% українців за рік. От тому Я вважаю, що його треба гноїти. Він аферист- мінор совєтського розливу, це лишай на тілі Великого Клубу Динамо Київ та його репутації
Показати
Я не хочу быть дальтоником. Привык на хорошие вещи говорить хорошо, ну а на плохие соответственно плохо. Тем более я не Бог и не судья. НЕ суди, да судимы не будете. Удачи ВАм. Но с вами мне не по поти.
Я не хочу быть дальтоником. Привык на хорошие вещи говорить хорошо, ну а на плохие соответственно плохо. Тем более я не Бог и не судья. НЕ суди, да судимы не будете. Удачи ВАм. Но с вами мне не по поти.
Ще 2 місяці тому про Сидорчука навіть ніхто і не знав. Не було кого ставити, от і випустили. А він виявляється в порядє. Блохін сам здивувався, даю 100%. Якщо правда про Рамоса, то пошвидше б 12 грудня. Центральну вісь у півзахисті можна формувати виключно з українців, але є маленьке "але"- для цього потрібен тренер. Заодно затрати на Арун і Вельоз можна було б перемістити на дорогого форварда
Показати
Как это небыло кого ставить? А Вукоевич, а Аруна, а Безус, а Беланда?! Вы сами себе противоречите. Именно Блохин, к счастью, доверил место молодому Сидорчуку. Называйте вещи своими именами. Для чего ВЫ это пишите? Чтобы очернить Блохина? Я не являюсь его сторонником, но если это белый цвет , то он белый а не красный, синий или какой то другой. Что касается Рамоса. ТО похоже очередной фокус сработал. Кинули кость и пошла грызня. Если это правда, то здесь я против. Не сможет он, да и ратую я за молодого иностранца. Прийдя в клуб, молодой тренер будет бороться за имя клуба и за свое, а не за деньги. Да и резко обострятся отношения с болельщиками "Днепра". А Аруну с Велозой, чтобы сократить затраты, как ВЫ пишите, нужно еще продать.
Клоун рідчайший. Фізрук фізручарою, але краще за блоху.
Показати
Намного лучше. Разница как у Моуриньо с Эштрековым. И это он еще не достиг своего потолка. Аж страшно представить, что будет потом...
Читаю коменти....і не дивуюся, чому Україна так погано живе. Стадо, яким легко керувати.
Показати
Плюсую.
Я також, повністю згоден.
Підтримую
плюсую, очень легко, иначе бы "стадо" смотрело футбол, а не проносило бы всякую ересь на трибуны...
А чему Вы удивляетесь? Это ж местные клоуны, рузкие, повылазили. Всплыли со своего днища, взбудораженные недавним позором своего кумира котлеткина. Саша Макс Виталий Roman-Cherneckij Не хватает только Vlad52(или как то так).
Смішно таке читати. Сам Євген не захоче йти в такі команди, тимбільше що вони не планують багато платити. Я думаю ще зараз, або впродовж року перейде в Динамо.
Показати
А зачем он Динамо? За 25 млн лучше купить 2-3 хороших легионеров, чем Коноплянку, который реально стоит лишь одного из них
мы уже Ленса купили на его позицию
Коментарі по темі:
Я можу вас запевнити, що на 100 ти біжиш по максимуму зі старту до фінішу. Це не ця дистанція, щоб щось розподілювати.
Показати
Смею вас заверить в другом. Стиль бега разный. Всегда были ребята, которые "набегали" на финиш. У меня, например был очень приличный стартовый рывок, до полутора метров отрыва от преследователя ближайшего на первых 30 м. Но потом...) Вы правы, бегут по максимуму, но различия есть. Это и развитие длинных и медленных волокон, и антропометрия... много там чего.
Однозначно продавати. Двічі показав зневагу до Динамо. Еменіке за Спартачок вже 5 днів бігає, а Браун тільки прилетів. Продати зараз, на крайняк взимку, бо це буде останній шанс взяти за нього нормальні гроші. Я думаю за 10 млн фунтів Ігор Михайлович його відпустить.
Показати
Эменике не играл на КК, абы шото ляпнуть.
Я б був пообережніше в прогнозах. кротовні будуть дарувати очки всі з їхнього пулу. В нас неспортивна, нечесна боротьба. Динамо треба бути готовим до того, що після того як набере 60 очків, боротьба тільки почнеться, бо кротовня їх вже має.
Показати
насправді, їм даруватимуть очки ті команди, в котрих вони і так вигравати зобов"язані, так що я б не драматизував ситуацію. ми теж зобов"язані вигравати в тих самих команд, отже це не фора. в наступному сезоні нам треба просто не втрачати свого плюс трахнути кротів. хорів теж. це єдина стратегія успіху)
Що за недоумки писали статтю? Молодому земляку це кому? Фред набагато старший за тайсона...поза 30 йому, так по пам'яті
Показати
недоумком как раз ты вышел,ему 21.
Не позорся это другой Фред
Тут пишуть про якісь фінансові проблеми. На сьогодні Динамо має настільки забезпечену фінансову складову, якої не мало з часів незалежності України. Просто дуже мало людей аналізують ситуацію і, на перший погляд, незначні події. Раптом, звідки не візьмись 1,5 року тому Динамо купує дорогих гравців, минулого літа взагалі на вітер викинуто 25 млн. І все це на фоні упадку бізнесу Суркісів. Бюджет в Динамо 60 млн., заробляє клуб мало, з таким розкладом Суркіси будуть мати 0 за 5-6 років. Ви думаєте людина витратить на трансфери 10% своїх статків? Тим часом пройшли "скользящіє" новини: епохальне оголошення телефона Сурка на 2+2, бомбардування Динамо кривозубкою-Цигаником, вступ діток до школи Динамо, і накінець зміна спонсора. Це б все можна було списати на випадковість, але не забувайте, що це Україна і у нас просто-так ніколи нічого не відбувається. Ще півроку тому Мене банили на шуріку за такого ж змісту коменти про Суркіса. Вже тоді я писав, що ІМС просто наклейка, в Динамо пройшла зміна власника, власника потужного з великими грошима, який тим не менше хоче залишатися в тіні. Ця людина змогла переконати Юрія Іванющенка не купувати Динамо. Так що беріть вище - власник Динамо далеко не Фірташ...
Показати
А хто ж цей сірий кардинал? З клану ПР? Бо в нашій країні тільки регіонали можуть собі таке дозволити))
Суркисы являются владельцами Динамо, но есть еще и другие люди, которые вкладывают деньги в клуб, но мне кажется у Динамо есть определенные финансовые проблемы, что такое бюджет 60 мл. это мало для тех задач, которые ставятся перед клубом!
No results found.