2 травня 2024 23:33

Мудрик став учасником перемоги "Челсі". "Тоттенхем" не взяв реванш в "аристократів" за поразку в першому колі АПЛ

У відкладеному поєдинку 26-го туру англійської Прем'єр-ліги між Челсі переграв у лондонському дербі Тоттенхем (2:0). Український легіонер синіх Михайло Мудрик провів на полі 75 хвилин ігрового часу.


Український вінгер Челсі Михайло Мудрик дербі проти Тоттенхема розпочав зі стартовим свистком, і вже на п’ятій хвилині гри міг записати до свого активу третю результативну передачу в сезоні, але розкішний пас українця змарнував Ніколя Джексон, який не зумів переграти Гульєрмо Вікаріо.


Однак, ще до перерви сині все ж напрацювали на гол: Трево Чалоба у класному стрибку замкнув відмінний навіс від Конора Ґаллагера.


А по перерві не менш класно на другому поверсі зіграв Ніколя Джексон, який був найспритнішим на добиванні після того, як у поперечину ударом зі штрафного влучив Коул Палмер. Сенегалець довів рахунок до 2:0 на користь своєї команди.


І щойно Джексон відсвяткував свій гол, поле ледь не одразу ж покинув Михайло Мудрик. Українця замінив Чезаре Касадеї. Після того, як наш співвітчизник вмостився на лаву для запасних, голів більше небуло.


Англія. АПЛ


Відкладений поєдинок 26-го тур


Челсі – Тоттенхем 2:0 (1:0)

Голи: Чалоба, 24, Джексон, 72.