Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 45
почему же? если продадут Ярмоленко то думаю от безысходности ему прийдется ставить дуду либо Каверина:)) Дуду не в любимчиках так что может все быть:) шансы есть всегда:))
Показати
Если только лимит прижмет, выпустит разок на замену =).
по-перше чому не має ні одного відсотка? а по друге маляр звичайний не доведе команду до півфіналу ліги Європи)... можна говорити повезло але це ж як повинно повезти... невже він ліг спати і забув все що використовув раніше для досягнення мети... та й не факт що це цього гравця купував саме Семин... так що тут про керівництво теж можна говорити)
Показати
A Solomir у нас на всех гавно льёт.За то ,когда Украина с Блохиным и Шевченко,которых он ненавидит Шведов обыграла,то Solomir, как гавна в рот набрал.
Про перспективу Каверіна в Динамо поговоримо через три місяці, бо наразі підстав вести розмову немає, за безперспективністтю такої розмови з вами.
а ти я дивлюсь тут самий розумний? що не зайду на сайт читати новини так у всьому керівники клубу ні на що не здатні. все що вони роблять все не на користь клубу. хтоб як не ти керував цим клубом...я впевнений про Ярмоленко ти теж в свій час лив більше всих ...
Показати
Ой, образився :) ну по-перше Ярмоленка я завжди захищав, як і Хачеріді ... по-друге не все керівництво погано робить, тим паче, що я якраз рідко пишу про керівництво клубу, бо Сьомін про якого я пишу - ніяк не керівник він звичайний маляр чи двірник (не в образу чим професіям) :) А от скупувувати укр. футболістів ( в яких немає навіть 1 відсотка шансів попасти в основний склад) як це робить шахтар - при цьому називати це правильними речами - перепрошую але я не з ДАнецка ...
а вместо кого его выпускать???? вместо коноплянки??? такого даже сьомин наверно не сможет сделать))))
Показати
Я вот тоже думаю, что его не Семин будет выпускать, а Гусин или Хацкевич..
зря ви так. а я бачу перспективу не лише у ньому а і у керівництва яке на мою думку вперше за пару років робить дивовижно чудові трансфери. ще богданова б підписати. селіна також варто було б підписати. а щодо безуса то я вважаю відверти розпіарили його. Блохін просто так гравця не викине за збірну.
Показати
Виокремлюємо важливі слова "дивовижно чудові" - о_О ... Так цікавво :)
ссылка у кого-нибудь есть на трансляцию?
Показати
http://ua-fan.ru/telekanal-futbolukraina-smotret-onlajn/
йоптыть это не мой блог:)) потерялся:) а где мой делся? не понял ничего:) ну ладно:)
Показати
Я тоже не понял((( Тем более, что там ещё что-то написал, а он взял и спарился. Обидно http://i043.radikal.ru/1205/2d/7dbf6cfc9b2e.gif ;)
Коментарі по темі:
при том! на евро нам в принципе нет на что расчитывать! а то что раздуть скандал можно это факт! И сборная на прямую связана с ффу а ффу отвечает за все что творится в нашем футболе! и что же они ни за что не отвечают?
Показати
ГМС так хотел этого Евро.Все сделал,что бы заполучить его и провести..а тут его брат ИМС все развалит и испортит...бред какой-то.это проблемы клубов,а сборную Блохина или Европу тут приплетать не надо.
а я б на месте суркиса просто б не отпустил динамовцев в сборную. да жестоко. да сборная развалится с грохотом. да позор на домашнем евро! ведь костяк человек до 10 это динамовцы! но это вызовет скандал! будет огромный скандал не только в украине а и европа узнает!
Показати
а сборная тут причем? о_О тогда уже лучше не впустить дАнецких на базу..в леску поспят
Уподобляться хорькам, которые поставили выше сборной свой клуб, приказав Маркевичу уволиться?
посмотрите википедию "юрий вакс"!!! вот это кто-то гонит круто:))))))
Показати
посмотрел и ничего не нашел,что там было ?
Автор: alekson12
28 серпня 2011 09:30
Сантон все ближе к "Динамо"
 http://podrobnosti.ua/sports/2011/08/26/787968.html