6 травня 2024 22:21

Кополовець – про те, як купив собі iPad: "У той час дівчина бачила iPad – з розуму сходила. Як його вмикати – то другорядне, головне, що він є"

Колишній півзахисник «Карпат» Михайло Кополовець розповів, як купив собі iPad на початку 2010-х.


– iPad я купив у Німеччині. Поїхав у Дортмунд на операцію, грошей було. Бачу, стоїть якась черга людей – став туди. Гроші були, пішов, купив.

Розумієш, справа не в тому, щоб уміти ним користуватися, головне – щоб він був. У той час дівчина бачила iPad Audi – вона з розуму сходила.

То я його й привіз туди. Як його вмикати – то вже було другорядне, головне, що він є. Це якраз новий тренд – iPad, IPhone.

Там ніхто не знав, як його вмикати, одна кнопка. Ми звикли, що була мобілка, 158 кнопок незрозумілих, а тут одна кнопка.

Але сам факт, що в мене був iPad у самого першого. Я тобі скажу більше: в мене й IPhone був самого першого. Мені Лапіцький Вова – сьогодні спортивний директор «Руха» – в Макдональдсі показав.

Я коли прийшов – то Ткачук гавкав на той IPhone, бо не розумів, в нього ще була Nokia за 13 гривень. А в мене вже були всі ці гаджети. Я їм підказав, як правильно бути в моді.

– Ти був у тренді?

– Не знаю, в чому я був. У мене воно все було, а вони тільки спостерігали за цим. Вони ж не розуміли, що тут відбувається. У мене вже IPhone був, iPad був.

Тільки Гурулі розбирався, що там до чого. А нашим пацанам треба було замовляти якогось інструктора, щоб він пояснював, – сказав Кополовець.


Фото - ФК «Карпати»