Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 35
44-річний Андрій Саламатов, якому під час матчу "Динамо" - "Карпати" футбольні фанати завадили відібрати у них банер з зображенням Романа Шухевича вважає, що проживає в "русском городе Киеве", а також впевнений, що "Украинской нации никогда не было,нет и не будет!". Подібні антидержавницькі та українофобські висловлювання він неодноразово висловлював на Інформаційному Порталі міста Василькова, в якому він і проживає. На власній сторінці в соціальній мережі в пункті "Коротко про себе" Саламатов вказав, що він є "Советский человек - гражданин некой Украины, надеюсь ненадолго...". Крім того, він є членом віртуальних груп за інтересами з красномовними назвами "Я - чекист!" та "НКВД". На переконання пана Саламатова ""украинская нация" и "украинский язык" - это исскуственная химера созданные для расчленения и уничтожения Русского народа".
Показати
він теж націоналіст, але російський націоналіст волею долі опинився в Україну ... воістину іноді доля грає злі жарти! він наочний приклад усій безглуздості націоналізму, не важливо якої країни, просто націоналізму, як ідеології позбавленої елементарної логіки і здатності аналізувати факти ... такі націоналісти є в будь-якій країні і в будь-якій країні вони вважають, що їх нація перевершує іншу ... Він такий ж "ідеолог" як і будь-який інший націоналіст будь-якої іншої країни! І безумовно він не правий (м'яко скажемо)
ЛУЧШЕ СУРКИСУ И СЕМИНУ ПОДКИДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЮ ПРО УСПЕХИ АНДРЕ И ЕГО КЛУБА,А БОЛЕЛАМ ДК НЕ СТОИТ ОН БЫЛ И ОСТАЛСЯ ЧУЖИМ ДЛЯ НАС.
Показати
выключи "Caps Lock"
Для ВАС? Говори за себя
ВСЕ ВЗРОСЛЫЕ ИЛИ НЕТ? НЕ СТРОЙТЕ ИЛЛЮЗИЙ ДИНАМО ПРОЛЕТЕЛО МИМО ЛЧ В ЭТОМ СЕЗОНЕ.
Показати
Не сыпь соль на рану FANAT2710
http://prosport.tsn.ua/ ищи здесь в день игры и не хнычь раз у тебя есть комп.
Показати
А вы не думали, что у меня интернет не очень?
Коментарі по темі:
какая разнца на каком из них главное что не на кротовских каналах.
Показати
Це правда)
Главное, чтобы победа была!
No results found.