Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 106
Знаю, що ні. Якби в любого чеха на любому виробництві стався нещасний випадок з працівником любої національності йому довго і якісно мили кістки різні державні установи. І представнику держустанови там 100 грінів в кишеню не засунеш. Живуть і харчуються там наші по-скромному, але що стосується роботи по мінному полю тебе ніхто гуляти не випустить.
Показати
К счастью, я не знаю, как там в чехии работается. но насколько мне известно, к нашим "заробiтчанинам" не особо хорошо относятся. Это еще мягко сказано.
Переконаний, що Ринат це лише похідне. Не Рінат так Джамшут. Не Джамшут так Василь. Але коли в одному місці збирається така велика кількість рабів, наглядач і владика для них найдуться. Нафіга в ту шахту лізти, якщо в Чехії на будові візьмеш ті самі гроші. Просто там доведеться самому за себе відповідати і самому приймати рішення, там не доброго царя, там доведеться говорити на відмінній від "общєпанятной" мові. Для раба це за складно.
Показати
по вашему, на стройках в Чехии не рабы работают ?
"Крик имел место быть: "Сиди и молчи!" (а не то что там понаписали по этому поводу). По моей информации, они в четверг переговорили и порешали вопросы." А. Франков, людина, що була на стадіоні.
Показати
Неужели ЮрПалыч завтра без Аруны в старте выйдет и с двумя форвардами? O-o.
опять таки, А.Зозуля тоже был, но слышал совсем иное... может две фразы имели место...
Юрий Семин: он сказал не "Сиди и молчи", а "Сидите и молчите"))...., он меня уважает...., епт..))
І як це називається?
Показати
диакате)
диакате)
Та Кучер не спайдермен щоб за мікродолі секунди від першого контакту м'яча з лівою рукою оцінити загрозу відскоку м'яча в напрямку суперника і зробити результативний рух рукою. Цього жоден воротар не зробить, не те що Кучер. Можу Вам порадити чим Ви можете підкріпити власну позицію. Знайдіть в неті одне, а ще краще два-три, аналогічні випадки, які сталися в нормальних європейських чемпіонатах за не дуже давній час. І коли в них було призначено 11-метрові штрафні удари.
Показати
Вот опять не ответа... Почему Кучер начал разворот на живот? Почему руки выставлены вперед, а не защищают корпус и голову? Ответ прост - умышленное использование положения тела и рук.
Взагалі-то я розумів, що мовою аргументів з Вами не поспілкуєшся, але в глибині душі сподівався...
Показати
Аргументы хотите? Пожалуйста:) Падения не было - был подкат под удар. При этом, движение тела кучера было следующим: сначала на левом боку скольжение, затем разворот на живот с выставлением обеих рук. Неужели не очевидно, что никакой защиты головы нет и в помине? Руки кучера не под ним, как у нормального человека в момент падения, а выставлены в направлении мяча. Попытки убрать руки не было. Произошло использование случайного положения тела и рук для обеспечения преимущества. По левой руке претензий нет, это инстинктивное движение при подкате. Однако дальнейшие действия указывают на предумышленность.
1. З правою рукою насправді все набагато простіше. Кучер падав лице вниз. Цілком природно, що люди в такому положенні намагається компенсувати власне падіння за допомогою рук. Простіше кажучи береже голову чи лице, це вже що кому дорожче. Але так роблять усі. Відстань між двома руками метр/півтора. Відповідно на відскок м'яча, що набрав високу швидкість в даній ситуації зреагувати не можливо. 2. По епізоду з Дентіньо: такі пенальті не ставляться. М'яч виходив за межі поля навіть в тому випадку коли б не було контакту. P.S. Ну а тепер можете розказувати, що в мене вуха холодні.
Показати
Просто спасибо.
Падал лицом вниз? Выше мне рассказывали, что он скользит. Теперь он падает как подкошенный на пузо и одной рукой он не может удержаться. Зачем писать бред?
Відповім усім трьом нараз. Тимощук в моєму розумінні "найкращий футболіст національної збірної". Це зовсім не те саме, що й найкращий "український футболіст". Хто бачив Шеву в Мілані до такого не додумається. Але в збірній Толік завжди викладався на 700%, не кидався футболками і самовільно з поля не пішов би навіть якби йому поламали руки-ноги (тьху-тьху-тьху). І 100 ігор за збірну він набрав за набагато менший період часу ніж Шева. Бо ніколи не крути носом ні від Казахстану, ні від Албанії. Це людина як грі за збірну віддавала всього себе завжди. А не тільки коли мав на те підходящий настрій. Помилки Тимощука ніколи не були настільки трагічними, як в СаШо. Вони не могли такими бути по замовчуванню, але другий від Словенців в плей-офф чи перший від італійців на ЧС-06 СаШо пропускав від розслабухи, якої Толік собі ніколи не допускав. Ребров дуже багато забив вирішальних голів. Але це стосувалося лише 1-2 цикли. І я наприклад не забув його фиркання після того як Буряк його в Ірландії на лаві залишив. Так що єдиною людиною, що віддавалася грі за збірну повністю і завжди є Тимощук.
Показати
І 100 ігор за збірну він набрав за набагато менший період часу ніж Шева. Тимоху никогда не били, как Шеву, поэтому 100 матчей набрал раньше. У каждого свое мнение.
Видатна людина. Найкращий гравець нашої національної збірної за всю її історію.
Показати
Шева найкращий був
Ты хоть знаешь, что в Динамо есть Шевченко и Шовковский? Два действительно самых сильных игрока, которые в одиночку вытягивали игры. Навскидку - Шева вытянул Украину и задвинул Россию, вместе с Филимоном, а СаШо посмеялся с Швейцарии в послематчевых пенальти. Так что 1 - Шева. 2 - СаШо, а 3 - Тимоха.
Шева, Ребров, СаШо - вот лучшие игроки нашей сборной за всю её историю!!! Тимоха тоже молодца, но ...
Коментарі по темі:
Цікаво, де це Ви побачили у моєму пості щонайменший сумнів у легітимності обіймання Ахмєтовим якоїсь посади? За якість кадрового наповнення юридичної служби СКМ я тим більше не переймався. Чи може це труднощі перекладу так спотворили суть написаного мною?
Показати
Извиняюсь, не тот ник скопировал.
Автор: Hannover
25 вересня 2013 12:22
Quid prodest? Частина друга.
У попередньому блозі я навмисне по мінімуму зачепив тему критеріїв якими оцінюється поведінка вболівальників з боку FARE. Їх як таких виявляється в природі не існує. Тобто сидить "доброволець" на трибунах та занотовує все, що відбувається навколо...
Автор: Hannover
25 вересня 2013 11:27
Quid prodest? Частина перша.
Одне з найдревніших запитань зберігає свою актуальність і до наших днів. Проста, як мяч, формула і по сьогоднішній день спрацьовує практично безвідмовно. Головне пам’ятати – щоб вірно зрозуміти кому вигідно, потрібно чітко розуміти що саме відбувається. І так, насамперед...
Теги: #FARE
Автор: Hannover
7 квітня 2013 22:35
Ярмоленко за полем. Що передбачено правилами гри.
Підсумовуючи сезон 11/12 практично усі вболівальники і точно все керівництво Динамо було єдиним в думці, що чемпіонство втрачене через Вакса. До розрахунку не приймалися ні якість гри, ні проблеми в колективі, ні боягузлива безпорадність головного тренера...
Теги: #Годулян
Автор: Hannover
8 квітня 2012 12:14
Юрій Бакс
Авторство не моє. Просто надибав.  
Теги: #Вакс
Автор: Hannover
29 серпня 2011 17:35
Оп-па!
Вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський понад п'ять годин перебуває на допиті у Печерському райуправлінні МВС. Про це "Українській правді" повідомив Євген Щелкунов, п...