Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 892
"Ігорю Суркісу потрібно озвучити, що далі…"

Давай
Показати
Давайте я за нього:
"У нас маладая каманда... тяжолоє время... ми будєм бароца... ми сдєлаєм виводи... я полнастью давєряю трєнєру... єта футбол..."

Переклад: "Нічого не зміниться"
Roman DK, останні дні ця думка не покидає мене. Усі ж кричали - ДК буде чемпіоном. 9 місце + 0 в євро, це, панове, повний капець. Просто зникає бажання дивитись наші матчі. Якась байдужість з"являється.
(Якщо є бажання прочитати лекцію про справжніх вболівальників, і як вони повинні поводитисьу важкі часи і т.д. і т.п. просто мінусуйте)
Показати
Буковина, та це просто …І ще чому не спробувати іншу схему, що за консерватизм, ну треба щось міняти, пробувати все одно програють всім підряд. А про інтеграцію нових футболістів це взагалі якась маячня, завжди через рік часу випускати. Я розумію якщо все іде добре, то тут же жопа, так вони впевненість взагалі загублять та не знайдуть ніколи
Тарас, аналогічно. Я не мазохіст
Показати
Буковина, ти не вболівальник Динамо, насамперед!
Наші просили про пернесення?
Показати
Буковина, Бля.ь во всем мире играют по 2 игры в недели, а кротовня всю жизнь просит о переносах. Вот нахрена? Чтобы что? Влетит Реалу и так и так все равно
Коментарі по темі:
Вибачте за відвертість, але мені здається, що Динамо зараз в ж....і, і презентація Динамво в Тік Ток як великий успіх та прогрес, йце лише один її закавулок.
Звісно, можна кидати каміння, мов "справжні вболівальники підтримують команду завжди". Але справжні вболівальники і називають речі своїми іменами. Так прикро як зараз і такого розчарування не було навіть в період тунів.
Показати
Буковина, дійсно, боляче. Надіюсь і вірю, що все найгірше вже позаду!
Це просто слова. Одна з характерних рис Луческу - в подібних моментах відвертає увагу від команди, і раніше подібне було ще в Шахті. Нікуди він не піде. І це добре
Показати
Буковина, це не добре,це страшне.
Це називають грати на чистих м"ячах? Майже всі голи із зони штрафного майданчика. Грає обома ногами і головою теж вміє, техніка удару хороша. Чи дадуть так грати у нас?
Показати
Буковина, Чимось він схожий на Бензему))))
no_name, якби ми були б, як Бенфіка, тоді можна було б думати про таке. Суть слів Франкова в тому, що у нас мало шансів прорти орлів, і якщо ми їх пройдемо, це буде диво. Саме в цьому контексті ідеюя з пам"ятником слід розглядати.
Показати
Буковина, а суть моїх слів, що він гівно повне, і нехай йде за руським кораблем.
Та ще й франкова з собою бере, совка довбаного
Santos, заборонять комусь з верхівки США в"їзд до Росії наприклад, заморозять рахунки в якомусь росвяткабанку, це не жарти Вам )))
Показати
Буковина, мабуть і до росії вїзд не заборонять. Просто якась пельменна тошнилівка напише на дверях що Байдену вхід заборонено )))
А забивати буде Супряга ) "Запам"ятайте мої слова" (с)
Показати
Буковина, твої слова да богу…..
No results found.