Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1149
Подивився би я на результати Роналду, якби він всю кар'єру грав у командах рівня Минаю, Агробізнесу, Оболоні, збірної Гондурасу чи Ямайки. А так, коли граєш у топ-командах з топ-партнерами - то чому б і не бути зіркою.
Показати
Africanda-S, всегда забавляют такие глупые комментарии. Такое ощущение, что с самого рождения Роналду родился с определенными привилегиями и сразу же подписал контракт с МЮ/Реалом/Ювентусом. Парень проделал огромную работу над собой, выиграл всевозможные индивидуальные награды, вот поэтому он и не выступает в командах уровня Миная, Агробизнеса или Оболони.
так вони і сьогодні випустили фактично резервістів - Пятова, Судакова, Хочолаву, Коноплянку та ін. Називається, зекономили сили основі. Ось тепер і подивимося, як виходитимуть з психологічної ями.
Показати
Africanda-S, шо-то там не чисто в дат.. тьфу, в бразильском королевстве. Но нам это на руку.
не смотрел игру)
SheriFF_2, ні, в Динамо Караваєв не забивав, хоча зіграв вже десь коло 50 матчів. Коли грав у Зорі, був на диво результативним, а тут як хтось наворожив. Він не те, що не забиває, хоча моменти має, а навіть у ворота не влучає, завжди м'яч летить мимо. Тільки у неділю у грі зі Львовом він влучив у ствір, але відбив воротар.
Показати
Africanda-S, в Зорі він грав переважно вінгера. В Динамо - крайній захисник.
Ватель, саме так, на підміну ЦЗ і опорникам. Але який зараз реальний рівень Ахмеда? Він хоч у формі? Де був у січні-лютому?
Показати
Africanda-S, в феврале он еще играл за Уфу в спаррингах. По крайней мере, так писали в тамошних СМИ.
Africanda-S, могли тогда Шабанова оставить , а на помощь опорникам есть Беседин
Оле-Гуннар ще не знає, що таке карткова система буквально на все.
Показати
Africanda-S, В Великобритании карточную систему отменили только в 1954 году, может поспрашивать пенсионеров.)))
З жиру біситься Кривцов! Яке святкування дня народження, коли графік матчів зашкалює! Гравці Шахтаря вже погуляли на ДН перед матчем із Зорею, результат - відомий.
Показати
Africanda-S, Ви так переживаєте за шахту? Вас болить, що вони програли?
При такому графіку без ротації ніяк не обійтися. Гадаю, що з Колосом кубковий матч Динамо гратиме основою, бо ціна гри дуже висока і Колос битиметься до останнього, а з Минаєм - з групою "резервістів" (Андрієвський, Сідклей, Дуелунн, Леднєв, Тимчик, Ванат, Бойко). Кілька гравців основи навіть не полетять в Ужгород, щоб зекономити сили перед Вільярреалом. Погано те, що парі центр. захисників заміни немає (ось де Шабанов був би корисним!), а Вербич, Гармаш і Попов як підсилення - під великим знаком запитання.
Показати
Africanda-S, логичнее с Колосом выпустить 4-5 свежих человек (Сидклей, Андриевский, Шепелев, Де Пена, Супряга + еще кто-нибудь из ближайшей ротации), с Минаем максимум пару человек ротировать, а дальше уже максимально ударный отрезок со всеми лучшими. В паузе на матчи сборных уже будем зализывать раны и восстанавливать силы.
Іванісеня, звичайно, молодець, що забив переможний гол, Динамо йому повинне проставитися. Але які "останні сили"? І сам Іванісеня, і Шахаб вийшли на заміну на останніх хвилинах, сил у них ще було повно. Не випадково лише вони удвох і зробили ривок у контратаці.
Показати
Africanda-S, ІТам не Шабах ривок і гольову зробив, а Аллахяр, який зіграв повний матч.
Все це нічого не значить для кума Павелки. У збірну Вітю він обов'язково викличе, а Буяльського проігнорує.
Показати
Africanda-S, А по іншому сказати про цю людину не можна? Тільки "кум Павелка"? Поважай хоч сам себе, якщо інших не поважаєш!
А Динамо тим часом поспішило віддати Шабанова в Легію. І знову у нас центр захисту стає проблемним, враховуючи нестабільну гру Сироти і необхідність ротації.
Показати
Africanda-S, Кендзьора, Забарный, Сирота, Миколенко - вполне достаточно. Да и 3 недели не так уж и много.
No results found.