Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 374
Щось не можу впізнать одного гравця. Підскажете, хто на 3му відео з 10ої секунди в центрі з Женьою?
Показати
я так понял новый защитник антунеш?!
Мене дивують горе-експерти, які кричать про справедливість карточок. Ви футбол взагалі не дивитесь? Та ніколи в житті не бачив щоб за такий фол (Ярмоли) в центрі поля давали комусь червону картку. Він же не кидався з розгону чи прямою ногою намагаючись завдати травми! Червона дається при намаганні навмисно завдати травми супернику, а при такому фолі і розмов про травму бути не може. Жовта 100%, але не червона. Якщо Ярмола дійсно побачив тяжкість травми Сидорчука, то там треба було зупинять суперника будь-якою ціною, якщо ні в суперника, ні в рефері не вистачило мізків зупинити гру. Аргументі всі закічуються на тому, що він це навмисно зробив. А манданда прям випадково 3 рази поспіль штовхав в спину захисників, коли СаШо забирав м"яч? Де справедливість? Чому тоді Гусєву за перший же поштовх в спину виписав жовту, а манданді нічого? По Беланді вже не так все однозначно. Хто був уважний, той бачив що французи з самого початку "исподтишка" лупили по ногах. Навіть Вацко відмічав це, коли хтось проїхався по ахілах Мігеля. та і Юнес його ледве тронув. Знову все діло в навмисності? Та 50% фолів (якщо не більше) на полі відбуваються нависно. тоді всім червоні показувать? не розумію до чого тут психологи? та будь яку команду можна вивести з себе, коли тебе просто вбивають на полі. Коли рефері схожі епізоди трактує по різному, а суперник ще й цим користується. Ще відмітив для себе один момент, в другом таймі, коли явно вже треба було тягти час, жоден(!!!!) гравець Динамо не валявся на полі симулюючи травму, як робить значна більшість команди при затяжці часу. Від цього мене розперає від гордості за свій улюблений клуб. Дуже нагадує випадок з БАТЕ, коли хлопці зібрались, і показали "трактористам" їх місце. Так само і цих "фермерів" треба поставити на місце, головне направити всю свою злість в потрібне русло
Показати
Згоден, і додам ще, що Генгам маючи на 2 гравця більше, ледь ледь зумів забити, у рівних складах я не сумніваюсь що Динамівці б додавили і закрили всі питання в першій грі. Ніякої поваги з боку суперника, ніякої чесної гри, а раділи гнилій перемозі ніби в фінал вийшли. А Динамівці грали достойно, і нарешті видно що дійсно б'ються на полі коли це потрібно.
немає його в заявці на сайті UEFA. він то по заявці Б вроді як проходить, але там все діло в тому, що можна дозаявить тільки 3ох гравців (Коваль,Бетао,Антунеш). Не можу зрозуміть для чого було заявлять 4ого голкіпера. А Мякушко зараз ой як пригодився б - серйозний такий прокол
Показати
Каждый клуб имеет право на регистрацию неограниченного количества игроков в Списке В в течение сезона. Данный список необходимо представлять не позднее 24.00 ЦЕВ в день, предшествующий дню проведения соответствующего матча. 18.17 Всякий игрок имеет право быть зарегистрированным в Списке В, если родился 1 января 1993 г. или после 1 января 1993 г. и к моменту своей регистрации в УЕФА имел право выступать за соответствующий клуб в течение какого бы то ни было непрерывного двухлетнего периода с момента своего 15-летия. Игроки в возрасте 16 лет могут регистрироваться в Списке В, если они были зарегистрированы в клубе-участнике в течение предшествующих двух лет без перерыва.
Калітка теж грав в першому колі. А якщо хтось з трійки що залишиться отримає травму (тьху-тьху-тьху), то взагалі без замін грать будуть? На Макаренка розраховувать пока не варто, хто знає на скільки ще затягнеться його відновлення + форму ще треба набрать. Місяців 1,5-2 ще точно на нього чекать прийдеться. А про Буяльського я казав, що у разі повного відновлення Гармаша можна віддавать, хоча хлопець дууже не погано себе на зборах проявив, місцями навіть краще Беланди. Тому цікаво було б подивиться на нього в оф. матчах
Показати
Да, Калитка первые матчи сыграл и даже забивал, потом на банку сел к Буяльському. Правильно написал - хочется их в деле увидеть. Пускай в Говерле в основе играют. В таком возрасте главное стабильно играть. Как показала практика за 1 круг - и без них справлялись.
Частково погоджуюсь) але з пари Мякушко-Калітка варто когось одного залишить, з флангових одного Гусєва в резерві залишать страшнувато. Коваля навряд віддадуть, так як в ЛЄ вже заявили. Хоча не розумію для чого він там, ну то таке.. Буяльсього віддавать тільки при умові повного відновлення Гармаша, бо також за спиною Рибалки-Сидорчука-Беланди залишиться один Мігель. Харатіна 100% треба Грозному на обкатку дать. Ну і Аруну всунуть куди подалі)
Показати
В 1 круге Гусев спокойно подменял Ярмолу и Ленса. Калитка с Буяльским дружно просидели на банке. В центре есть Велозу, Сидорчук, Рыбалка, Гармаш, Бельханда. И без Буяльского справимся. Не забывай и про Макаренко, он как на бровке, так и в родном центре сыграть может.
Верхній ряд, правий крайній?
Показати
Да-да. А внизу четвертый справа, Вюрнон Анита, по-моему...
ну хіба що Марлос і Азеведо
Показати
))))Азеведо не подпирает, это лимит "выпирает" его .Ну у нас Мигель, хотя "то таке"
Мякушко?
Показати
кстати да что то его нет в списке может опять аренда в Говерлу
Мякушко еще могут дозаявить. Период дозаявок в нашем чемпионате открыт до начала марта, так что времени еще много (а сейчас, скажем так, просто первичный заявочный лист был подан).
Калітку в Говерлу, Мякушка однозначно залишить, Грозному премію
Показати
Премію і ще кілька перспективних гравців з дубля))))
ІМХО, Хачеріді-Драговіч потенційно найсильніша пара ЦЗ з часів Головка-Ващука. Алекс захисник сильний, а йому ще рости і рости. Але якщо дійсно МЮ запропонує таку суму, навіть якщо в євро, то продавати треба. Якщо не вдасться нікого підписати на його місце, то і з Даніло в центрі сезон дограти можна, а далі видно буде
Показати
Приглашение игрока в такой именитый клуб, как МЮ - уже само по себе здорово для клуба. А если еще и деньги плотят... уу!
No results found.