Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 3
В те що "Динамо" буде битись я чомусь впевнений на 100%.Ще я думаю що в старті будуть грати Шевченко і Алієв. Ще мені дуже хочеться щоб наші гравці перестали махати язиками перед грою і говорити що вони є фаворитами.
Показати
Тепер iм залишаеться лише одне: сахати другими частинами тiла i говорити, що вони не фаворити!)
Коментарі по темі:
Те що "Барселона" не виграла в Казані ще ні про що не говорить. "Рубін" зараз не той що був. В Києві їм просто повезло. Два моменти два голи. А скільки моментів в першому таймі було в "Динамо"? Ще я думаю що в Казані разом з Ідейє в нападі буде грати Шевченко і тоді всі побачать СУПЕР "ДИНАМО"!!!
Показати
"Рубін" зараз не той що був. В Києві їм просто повезло. Два моменти два голи. " ..... Если так рассуждать, то Рубину в каждой игре "просто повезло", это такая команда и она так играет, и вчера полностью переиграла Динамо..
Чому як "Динамо" програє зразу всі погані? Хочу почитати що ви будете говорити про Сьоміна і про гравців після 3:0 або 3:1 на користь "Динамо" в Казані.
Показати
Хочу почитати що ви будете говорити про Сьоміна і про гравців після 3:0 або 3:1 на користь "Динамо" в Казані == мы все этого хотим!!!
Да проблема не втом, что Динамо проиграло, а в беззубой (особенно во втором тайме) игре Динамо. Плюс непонятный состав и еще более непонятные замены.Для полного п-ца надо было поменять Ярмолу на Кравца.
No results found.