Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 6
24.06 ДК-Карлсруэ 0:1 03.07 ДК-Динамо Загреб 0:1 04.07 ДК-Анортосис 1:3 07.07 ДК-Монако 0:1 Просто не вистачає слів..
Показати
Отож...
Капець, яка статистика!
Завжди шкода команди, які грають. Незалежно від результату, підсумкових досягнень, титулів і емоцій. Команди, які не грають, не шкода. Повага до них не приходить навіть з трофеями. Звичайно ж, гра забудеться, результат залишиться. Забудуться і методи, якими команда досягла своїх вершин. Напевно, тому тих, хто закохує в себе не результатами, досягнутими неоднозначними методами, а гострою, азартною, іноді іменується романтичною грою можна вважати героями. Ну не найкращі для мене ті хлопці, що утворюють одинадцятиторсний стодвадцятихвилинний вагон і сподіваються на міцність духу свого воротаря. Не кращі. Кращі ті, які грали, а не вигравали. Грали в те, у що і виходили грати власне. Після такого матчу не хочеться ні думати, ні аналізувати що-небудь. Всі все бачили, всі все пережили.
Показати
Повністю згоден...На команду Ді Матео було гидко дивитися,а Баварія,недивлячись на кінцевий результат,подарувала нам прекрасний футбол...
Та не буде його в Маріуполі,Павлов легіонерів без знання мови не братиме ;)
Показати
ну значит в зорьке или у шуфрича в говерле, это не принципиально
А Майкон, к вашему сведению, русский отлично понимает и говорит не плохо!!!
Ну і хто там говорив, що Майкон не рівень Динамо Київ,на секундочку кращий бомбардир Чемпіонату України,ось побачите в наступному сезоні він свої 20 голів наколотить,якщо звичайно перейде до кротів,і ось тоді шавновні вболівальникі будете говорити хто рівень,а хто ні,як на мене він не гірший,а можливо і кращий за нашого Брауна,який може тількі що забивати в порожні ворота,ні техніки,ні щвидкості як такої у нігерійця немає.
Показати
за Ильичевец 20 голов?
обгрунтуй!?
Показати
тому що бездарь, что там грунтовать?
forog вже за мене все обгрунтував) повністю погоджусь з ним)
Фёдор ти дибил!
Показати
Я то что надо . )
Спасибо, что заступились! )) Но не стоило, право слово! )) Федер - не дурной, он просто лозунги Оранжевой революции вспомнил! ))
19 травня 2012 11:56
Цар над султанами
Хочу нагадати вам матч, у якому Андрій Шевченко повторив рекорд результативності Ліги чемпіонів. І лише через 7 років Лео Мессі підніме планку на нову висоту.  Першим, кому вдалося упродовж одного матчу Ліги чемпіонів забити у ворота суперників 4 голи, став Марко ван Бастен...