Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 178
Нажаль зараз така ситуація, що як не крути, а все впирається в тренера. Вже б і хотілось не зачіпати ціє теми, але куди без неї, тим паче як кажуть герої одного славнозвісного серіалу від HBO "Зима близько", а в нас жодної ясності. Одні джерела говорть одне, інші все спростовують і т.д. А "зима" в Україні довга! Якщо запросити хорошого тренера, то в нас ще нічого не втрачино. Склад в нас по потенціалу дуже солідний. Ніби і займаємо 5 місце але до 1 не так і далеко. Вибачаюсь за такий ліричний відступ. Тим паче це вже давно і багатьому зрозуміло, хочеться вірити, що джуніор з нами, але віра це така штука). На рахунок Безуса і Беланди, однозначно потрібні обидвоє. Обидва дуже симпатичні футболісти. Кожен зі своєю ізюменкою. Те що дехто вже списав Беладу і вже готовий продвати в Гамбург, ну щож це Ваше право, правда від футболу Ви як на мене далекі, бо не можете замітити очевидних речей, але то таке... Можливо я зморожу дурницю і юзери які краще підковані в тактиці, а можливо і автор цього блогу, мене будуть критикувати, але я все таки вискажусь. Я не можу зрозуміти чому Безуса і Беланду не попробувати награвати разом,якщо мені не зразджує память, а вона не має зраджувати, то ми вже бачили Рому з Юнесом разом і для себе я зауважив, що в них чудове взаєморозуміння, вони прекрасно читають гру одне одного і в цілому. А саме цього як на мене нехватає Беланді взаєморозуміння з парнерами. Плюс ні для кого не секрет, що легіонери частіше шукають одне одного пасом на полі,а якщо бути точнішим то легіонери новачки і точно так само роблять українці,які шукають старожилів або співітчизників, а так був би дисбаланс в центрі. Взаєморозуміння між Ромою-Юнесом вилилось би в великий плюс для всієї командної гри в цілому. Тим паче команди, які в ЧУ люблять поставти автобус, хоч таких і мало вже залишилось, але вони всеодно є, було б набагато легше розхитати, бо саме креативу нам і нехватає в таких іграх. Звичайно схема ця ризикована, нюанси її я розумію, або так думаю. Але хотілось би на це глянути, але це не з нашим тренером, тут тактикою взагалі не пахне, а я про 2 АПЗ на полі одночасно говорю. Автору дякую за роботу. Сорі за такий довгий комент, давно я вже тут не писав от і прорвало. Україно вперед!!!
Показати
Нормальний комент! Бувають взагалі цілі трактати)) Питання їх взаємного перебування на полі багатьох цікавить і в цьому є своя логіка. Дійсно, при грі з соперниками нижньої частини таблиці це було б цікаво, а можливо навіть найкраще. Зіграти з одним опорним півзахистником було б достатньо. Інша справа, що ми одну схему не можемо награти)))
разом їх можна буде використовувати або при наявності яскраво вираженого руйнівника, якого на данний момент в команді немає (Вуко вже той), або можна буде зробити експеримент і зіграти так: 2 опорника 2 вінгера і 2 АПЗ (без чистого форварда)
Не розумію радості більшості відвідувачів. ІМС просто виговорився в профутболі, бо тільки там йому дають можливість виговоритись на всю країну, а народ вже зразу його в герої. Який ІМС мужик, який відвертий от задав перцю кротам і донецьким. Та ніфіга він не задав просто покричав і на тому все заспокоїться. Тут не кричати потрібно, а діяти їх залякати не вийде. Чесно кажучи в мене самого до його спітчу є запитання: Тобто роботою Коліни ІМС задоволений, ну-ну тоді раджу на судів не кричати, а то їх любий куратор все пояснийть, розтолкує і навіть ІМС може зрозуміти, що він не правий. Я розумію що Коліна тут не грає на скрипці, але по суті від його роботи одні запитання, а скільки його рішень і тлумачень викликало просто ступор. Спочатку, як прийшов Коліна в нашу футболу, я подумав нарешті наведуть порядок з судями, думав кому як не йому, авторитетному арбітру з Європейським ім'ям і всіма регаліями це підсилу. А ні виявляється не підсилу і з кожним роком судівський бардак і безчинство тільки прогресує. Де кардинальні рішення від Коліни, де??? Кого з судів реально покарали? -Нікого!!! За гру і результат відповідає тренер, ну нехай так, а за бездарну роботу тренера і його штабу хто має відповідати? Не президент випадково? 6 турів вже зіграно, ну це так дуже гучно сказано зіграно, так відмучено. Вчора з Таврією, що була гра, та ні скоріши на полі мучилось дві команди, грали не в футболку а в кого більший завал ну перемогла Тарвія, заслужено в них там повний завал, ми ше має шанси, завдяки індивідуальним діям певних футболістів. Командної гри не було, і не розумію радості ОВБ після матчу, ну але не тільки він радів тут і уболівальник раді, значить все супер!!! ОВБ наше все!!! Голову "попелом" ІМС посипати не потрібно це не вирішить всіх проблем, які зараз є в клубі. І за всі ці проблеми повинен відповідати дорогий президент. Все це його рук діло, кумовство і динамівські серця і 0 професіоналів, одні колишні, Великі. Ех, ІМС!!! Болтун Ви, от і все!!! Багато чого ще хочеться сказати(написати), але не буду, так толку ноль.
Показати
Все правильно, ИМС просто бездарная балаболка. 10 лет мы просто деградируем, а тут появилась хорошая отмазка.
Супер!!! Вітаю всіх уболівальників раші!!!!)))))) http://www.youtube.com/watch?v=GZrGyySwmbM
Показати
красава, давай до свидания)))
Таке відчуття, що 1 квітня повернулось, але чомусь дуже сумно, а не навпаки(((( Що це все означає? Невже нашо дорогого ІМСа, хватило на один "Хороший" трансфер (покищо беру хороший в лапки, а там буде видно), надіюсь дуже хороший і вірю в це. А що дальше Пачка не зрозумілих латиносів, так їх взяли тільки на оглядини, але невже Наші хлопці не заслужили поїхати з першою командою на збори. Блін це скількиш мороки і затрати на цих клоунів. Скажіть який стимул отримуює наша молодь? Тепер щей незрозумілого дублера Дніпра, до нас везуть. Одним словом дурдом веселка. Тільки замаячить промінчик світла в кінці цього темнючого коредоу, як знову його гасять. P.S. Можливо ІМС так з ГМС святкували перемогу збірної, що Ігорьок по пяні вирішив купити всіх кого пропонує селекція, а тим палиць в рота не клади)))!
Показати
Ярмоленка куплять, в Дуду не вірять ... от заміну знайшли :(
Як то кажуть в кожного своя думка. Не вже в Нас такі низькі вимоги до людей, яких Ми можем називати справжніми Динамівцями. Я здається його за гру не критикував. Моя критика стосується його постійної незадоволеності. Особисто для мене він ніколи не буде справжнім Динамівцем, а в Вас може бути власна думка.
Показати
Я не знаю, что для Вас настоящий динамовец. А недовольство - если оно и есть, это не отражается никак на его игре. И заметьте, он единственный из бразильцев, кто выучил русский? Чего еще можно требовать от легионера? Если бы все были такими, как он - команда бы только выиграла от этого.
От неоднозначна фігура цей Бетао. Ніби захисник непоганий, зі всіх бразилських захисників точно найкращий. Але від коли він перейшов до Нас весь час чимось незадоволийний, весь час поривається додому. Як тільки він дає інтерв'ю бразильські пресі чекай свіжу порцію незадоволення і негативу. Був би це одиночний випадок списали б на журналістів, на невдалий переклад, але це вже як добра традиція. Одним словом футболіст можливо і не поганий, але він ніколи не був і не буде справжнім Динамівцем. Тому моя думка, що від таких перзонажів потрібно позбавлятись. Немає заміни, можна знайти захисника і посильнішого, але потрібно припинити брати на всі позиції латиносів. Невже на них світ клином зійшовся.
Показати
Да видели мы уже защитников в СбУ....С трудом нашли троих...А как они еще сыграют-посмотрим.
A я считю, что не стоит обращать внимания ба всякие твиттеры. Никогда не был настоящим динамовцем? В чем это выражается? Потому что на поле он - одим из немногих, кто действительно ..пу рвет и вообще показывает, что он лидер и профессионал. А если его не устраивают какие-то бытовые проблемы - все мы люди, тем более его взляд на вещи - это взгляд со стороны. Я тоже могу сказать, что люди в Украине и России неприветливые, во всяком случае, если смотреть на людей на улице, тем более незнакомых. А я в Киеве родился и вырос, так что могу сравнить.
Зрозуміло, особливого бажання знайомитись з перлами цього Генія, немаю бажання, але чисто із спортивного інтересу гляну для повноти картини. А то виходить як би відповідь почитав, а на що відповідь не зрозуміло, але знаючи ідейні інтереси Русліка, і його хамсюку манеру поПісати, то зрозуміло, що там за Ода! А то що ринатка, що прикажи той так і зв'яже це зрозуміло. Там вся команда така! Рижик вміє "кадри" підбирати! Грош ціна йому, від і до!!!
Показати
Да я тоже, знаете ли, на половине статьи бросил был читать и перешел дальше, а потом подумал... посмотрел по сайтам... ответных реплик нет, Футболовцы вроде-как друзья, пинать не станут... вот и решил дочитать до конца и хоть какую-то ответную реакцию дать. Кадры, как говорил Усатый - решают все! Мы с этих ринатовских шутов будем еще хлебать ситечком.... Я это чую. Смутные времена идут... не в смысле - наступают, а в смысле - уже давно шагают и тени отбрасывают. Причем вне зависимости от разности градиента между оранжевым и голубым...
Дякую автору за роботу! Симпатична відповідь, з ізюменкою! Я людина з переферії, тому свіжий (гарячий) номер "Футболу" ще не тримав в руках і лише завтра зможу ознайомитись з перлами цього дивного персонажа. Але кожного разу, як бачу його колонку в "ЄжИку", аж тіпає. Я б радив йому агітки писати, вибори на носі і ще одна можливість лизнути пяту точку Ахметці. Шкода, що ця робота може не попасти до адресата,а якщо і попаде, то він її не зрозуміє. ОраннЖжанжові очки рішают!
Показати
Назар, мармазовщина была в пятничном номере. Если желаете ознамиться, то на терриконе (а где-ж еще?!) конечно на первых полосах - http://terrikon.com/posts/119699 Если Ринат ему отслюнявит под выборы, то и агитки будет писать, и с плакатом на груди по улицам Донецка будет бродить-загорать сутками.
А насчет адресата... не уверен, что его вообще интересуют отклики на "креатифф". Не за то, видимо, он конверты получает :) Вот Шахову, да, интересна обратная связь. Франкову интересна, хоть и менее, даже дяде Бобе интересна, хоть и с оговорками! А Мармазову очень вряд ли. P.S. Я только о части сотрудников (бывших и настоящих) Футбола упомянул, если что. А вообще все, кто не по случаю в профессии, понимают - обратная связь необходима, как воздух!
Певно Шахтар) Стоун я вгадав? Мона свою дозу щастя)
Показати
Да, угадал:) "Миньор" с болгарского это "Шахтёр".
Коментарі по темі:
Незнаю, на мою думку якщо дивитись по фото то офсайд був. Мене хвилю інше питання. Я не бачу особливих змін на краще. Ну зіграв ЮПС атакуючим складом, ну здивував, але це здивування стосується скоріше схеми, яка була обрана на даний матч , бо якщо аналізувати саму гру, то тут знову багато запитань. Одне з них На що потрачена зимова пауза? З такою грою боротись за титул Чемпівона УПЛ буде вкрай ваажко. Хіба надіятись на допомогу конкуренті. Але хіба цього чекають уболівальники!? Тому єдиним вірним рішенням певно є змінна тренера в літку. Тому, в мене до Вас запитання наскільки це можливо з огляду на терпеливість ІМС?
Показати
Назик, по-моему, Вы бежите впереди паровоза. На сборах закладывается фундамент минимум на полсезона, а Вы судите по первому матчу. Аналогично по Семину. Да, борьба за чемпионство будет очень тяжелая и напряженная. Однако давайте дождемся окончания чемпионата, а затем примемся взвешивать "за" и "против" отставки Семина.
Автор: Nazik
7 березня 2012 21:41
Прев'ю до 22 туру УПЛ
                                       Великий футбол повернувся до Нас. Звичайно, ми як завжди надіялись і чекали більшого, а отримали, те що завжди...
Автор: Nazik
28 лютого 2012 18:30
Прев'ю до 21 туру УПЛ
                                  Цього тижня ми радісно зустрінемо перший день весни, а вже на вихідних до Нас повертається гра мільйонів...
Автор: Nazik
9 січня 2012 22:40
Перевірка для наших
Христос Народився! Поволі Україна - ненька відходить від свят, від Нового року. Люди повертаються на робочі місця, де продовжують святкувати. Новий рік попереду, знову будуємо плани, або надіємось на краще...
Автор: Nazik
10 грудня 2011 19:16
Все в тумані...
Просто фантастика! Звичайно це не про гру ДК. Її знову не було, та мабуть, київський уболівальник вже помаленьку починає забувати про неї. Я про стадіон і про шалену підтримку. Звичайно до фанатів претензії є, їхнє піротехнічне шоу, ледь не зірвало гру, але в загальному підтримка була шалена...
Автор: Nazik
4 червня 2011 13:32
З Динамо в Серці!
             Все, канікули. Збірники хочуть по скоріше відіграти власні матчі і на відпочинок. На моря та океани. Починається гаряча пора, в прямому і в переносному розумінні цього слова...
Автор: Nazik
29 травня 2011 08:29
БОЖЕСТВЕННА КОМЕДІЯ
                    Пролунав фінальний свисток. Хтось радів, а хтось плакав! Я просто мовчки заздрив і насолоджувався цим спектаклем, який подарували нам ці дві команди...
Автор: Nazik
17 лютого 2011 08:23
Рахуємо години!
                                        Прокинувшись рано, дуже рано я усвідомив, що цей день настав...
Автор: Nazik
14 лютого 2011 20:20
Дякую за все! Ти кумир мільонів!+відео)
Він не міг стримувати емоції, сльози самі наповнювали очі. Йому лише 34, але він мусить йти. Травми! Жага до гри мільйонів пропала і організм вже не витримує тих нагрузок, він мусить йти...
Теги: #Роналдо
Автор: Nazik
13 січня 2011 07:46
The Special One!!!
                 Пролунав фінальний свисток. Кам Ноу мовчав, лише найвідданіші фани Інтера кричали від несамовитої радості. Фінал на який вони чекали 38 років...
Теги: #The Special One
Автор: Nazik
11 січня 2011 16:43
Браво Гер Блатер!!!
Вчора перед сном я згадав, що сьогодні оголосять власника Золотого М’яча 2010р. Тому швидко ввімкнув своє чудо прогресу і впав в ступор. Шок! Чорним по білому читаю «Ліонель Мессі став володарем Золотого М’яча 2010р»...