Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
14 лютого 2011 20:20
36

Дякую за все! Ти кумир мільонів!+відео)

Він не міг стримувати емоції, сльози самі наповнювали очі. Йому лише 34, але він мусить йти. Травми! Жага до гри мільйонів пропала і організм вже не витримує тих нагрузок, він мусить йти. Ех, травми! Найголовніша проблема усіх футболістів. Скільки талановитих людей постраждали від них. Роналдо не виняток, а скоріше навіть один з тих хто по страдав від цієї вічної ( для футболу,для спорту) проблеми.

Він йде. Театр футболу покидає, ще один гуру. Кумир мільйонів по всьому світу, комусь це смішно чути, а мені ні. Я дуже добре пам’ятаю 2002 рік, його бенефіс і п’ятий титул для зб. Бразилії. Згідний це була прекрасна команда, збалансована, але на цьому фоні Роналду був найкращим. Мені тоді було 10. Хто в дитинстві хворий на футбол не хотів бути нападником!? Як що не всі, то більшість це точно. Тому пояснювати любов до Феномена, немає сенсу. Він заслужив цю любов по праву. 8 голів в 7 матчах на ЧС. 12 голів в сумі забитих на Чемпіонатах Світу. Він поправу займає своє почесне місце 3-4 з Пеле, більше лише Герд Мюллер і Жюст Фонтен в списку найкращих нападників ЧСвіту. Тричі найкращий футболіст Світу. Двічі володар Золотих М’ячів 1997, 2002. Двохкратний Чемпіон Світу 1994, 2002. Володар ще безлічі титулів і не одноразовий рекордсмен. 624 офіційні матчі 425 голів, а плюс не офіційні виходять такі цифри 703 матчі 486 голи. Такі цифри друзі. Вони заставляють зупинитись на хвилинку і задуматись. Задумайтесь!

Критикуйте, йому все одно. Він вже легенда. Пройде час і він поправу займе достойне місце в історії футболу, верніше його місце вже давно готове, але прийде час і це визнають всі. Він стане в один рівень з Марадоную, Пеле. Я з превеликою насолодою буду переглядати його найкращі ігри, його голи і не одміно розповідатиму про нього внукам. Бо саме такі, генії і мега таланти закохують людей в футбол, а дітей просто затягують з головою. В мене досі є форма зб. Бразилії із завітним для мене «9» номером. Ех! Ностальгія. Дякую за все! Ти поправу один з найкращих. Відпочивай…

P.S. Форма Шеви теж є «7» Міланська! В мене для нього особливе місце.


http://www.youtube.com/watch?v=iVp-26rohVw&feature=player_embedded
Кольчик=)___ "Это была самая лучшая эпоха в футболе, посей час!" Таких эпох было предостаточно и до Рональдо, Зидана и т.д. Взять тех же Пеле, Герда Мюллера, Блохина, Платини, Марадону, Зико.... Автору же блога плюс однозначно!!
Сховати
Повністю тебе підтримую. Були до нас, були при нас і будуть після нас(я про епохи і про легендарних і феноменальних футболістів). Просто для мене це приємні спогади з дитинства)...
Сховати
"Були до нас, були при нас і будуть після нас" - "Слова не мальчика, но мужа!":) "Просто для мене це приємні спогади з дитинства)..." Эти воспоминания(воспоминания детства) всегда есть, были и будут самыми приятными, что есть у каждого НОРМАЛЬНОГО человека и из НОРМАЛЬНОЙ семьи!!!
Сховати
За мужика дякую, приємно=)...!!! Так, так дитячі спогади, це те що гріє душу, дарує радість і займає особливе місце в нашому серці!!!
Легенда! нечего добавить
Сховати
В точку!!!
прочитал про 2002 год и аж мурашки по коже... финальный матч которого я никогда не забуду!!! Помню после ЧМ 2002 отец подарил мне футболку сб.Бразилии с №9... она уже на меня и близко не налезет... но из всех только ее я сохранил и никому не отдам!
Сховати
Я сам дуже люблю переглядати ігри ЧС 2002!!! Носталгія за дитинством, ех здається, ще вчора, а повернутись вже не можливо. Час не стоїть на місці. В мене похожа історія про футболку. Я свою теж не відам нікому)))!!!
мой любимый футболист!!! сомневаюсь что будет еще кто-то любимей... ФЕНОМЕН!!!
Сховати
Буде вот побачиш...
Ех, сомніваюсь що найблищим часом появиться другий Роналдо=(..
Сховати
да уже и покруче игрок есть
Сховати
Хто!?)))
Сховати
Лионель Месси
Сховати
Ну порівнювати їх не правильно. Так це футболіст, який вже легенада і в нього в запасі, ще багато часу. Правда до поки Лео не покаже в зб. Аргентини нічого путнього, то це буде його великий мінус. Це раз, а два він неодміно кумир багатьох хлопчаків, які хворіють футболом, але це вже їхня епоха, їхні кумири. Мої кумири залишились в тій, моїй епосі і вони по черзі вішають бутси. Зараз я вже зовсім по іншому дивлюсь на футбол і не створю собі ідолів. Роналдо кумир мого дитинства, мій ідол і я дякую йому за всю радістю, яку він мені приносив!
Сховати
насчет достижений..Я уверен что рекорд Роналдо (15 голов на ЧМ) будет стоять еще очень долго, я немного не об этом. Имею ввиду сугубо мастерство. И вот как раз в плане таланта Месси круче. Он еще быстрее, еще техничнее, и у него еще сложнее отобрать мяч без фола. Я помню как в 13-14 лет офигевал от действий Роналдо, но это ерунда по сравнению с тем что творит Месси.
Сховати
Ну, так я навіть не спорю!
Круче но не любимей! например я не кидаюсь с жадностью читать новости о Месси как это делал раньше...!
Можу навести приклад.Коли Шева перейшов в Мілан і там суперсько заграв він зразу став моїм кумиром.На жаль,часи не вернути...(((І мені здавалось шо ніхто його не може змінити,ну після того як він перейшов в Челсі і "гнило"провів там 2 сезони...Но,зявився Агуеро,який мені зразу сподобався і тепер я думаю,що вже Агуеро ніхто не замінить....
Сховати
lilu я вибачаюсь тобі скільки років!? Ти частково правий, але ти явно не розумієш в чому суть питання. Звичайно будуть інші, можливо кращі. Для когось вони будуть мати таку саму Велеч і їх теж будуть проваджати з оваціями і безмежною вдячністю. Буде нова епоха, вона вже почалась, але покишо ця епоха дуже бідна на таланти, які можуть стати легендами. Я просто ріс в цю епоху, в епоху Зізу, Роналдо, Роберто Карлоса, Рауля, Тотті, Шеви і інших... Дитяча любов найчистіша, бо вона безкорисна. Саме ці футболісти для мене Легенди і найкращі, найулюбленіші, ніхто навіть близько не стояв біля них, і тим паче їхнє місце в моїй пам'яті святе. А йде з футболу Легенда моєї епохи, впевнений що не тільки моєї, Роналдо і я просто не міг промовчати. Ще раз Дякую ФЕНОМЕНУ!!! P.S. Твій приклад Шеви і Агуеро взагалі смішний))) Ти або дуже юний, або незнаєш шо таке кумир дитинства. Їх так просто не міняють!!!
Но Алиев-то лучше, согласитесь! :)
Легенди покидають гру, це дійсно великі футболісти. Нічого не хочу сказати, але ті ж самі Кріштіану Роналду і Мессі наразі є просто машинами, торговими марками, обличчами з журналів. А Таких як Роналдо, Зідан, Рауль, Шева більше не спостерігається. А скільки таких: Недвед, Дель П'єро, Давідс, міланський квартет Гаттузо-Пірло-Амбро-Зедорф... Епоха закінчується, дійсно.
Сховати
Легенди покидають гру, це дійсно великі футболісти. Нічого не хочу сказати, але ті ж самі Кріштіану Роналду і Мессі наразі є просто машинами, торговими марками, обличчами з журналів. А Таких як Роналдо, Зідан, Рауль, Шева більше не спостерігається. А скільки таких: Недвед, Дель П'єро, Давідс, міланський квартет Гаттузо-Пірло-Амбро-Зедорф... Епоха закінчується, дійсно. Просто ми народились в період коли ці футболісти блискавично грали і привикли до них,потім ,коли Мессі буде закінчувати карєру те ж саме будуть відчувати і наступні покоління,їм буде здаватись шо вот його вже ніхто не замінить,але це не так.....
Нажаль все рано чи пізно підходить до логічного фініша. Закінчується, ще одна епоха великих і легендарних. Саме приємніше те, що я ріс саме в цю епоху і вона для мене завжди буде найкраща!!!
Луис Назарио де Лима Роналдо останется в памяти болельщиков, как человек, добившейся феноменального личного результата на ЧМ-х, он является рекордсменом по количеству забитых мячей на ЧМ, а это о многом говорит! Останется в памяти, как человек, поигравший в Барселоне, Интере, Реале. Ведь не так много футболистов могут похвастаться подобными достижениями. Останется в памяти, как человек, выигравший " Золотой Мяч ". И просто как великолепный футболист, у которого можно многому поучиться. Он настоящая легенда, он выдающейся футболист, мы будем о его богатой карьере еще долго помнить!
Сховати
Пам'ятати і цінувати його велечезний внесок, його прекрасну гру, його чудову карєру!
Прощай Зубастик!!! Классным был игроком, творил шоу на поле, его игры приятно было смотреть... Эх..не та уже Бразилия, не та... Ушла эпоха высококлассного бразильского футбола, пришла эпоха дешёвого бразильского ширпотреба (за небольшим исключением)...
Сховати
Рома ти правий! Напривеликий жаль, але ти правий!!!