Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 20
За скільки продали Мілоша??
Показати
500 штук
в трансферах його не має...адміни не вірять в цю новину????
Показати
верят - просто у них еще работа есть :)
ага, а чому не 40 лямів...я важав що Більд більш правдиву інфу подає
Показати
"Бильд" достаточно желтоватая газета. Это не "Киккер" (но там Киев не упоминается давным-давно:(). А относительно сумм я написал выше - это не личный контракт, а нечто возможное, вероятное, максимальное...
Каверін, Богданов, Кранчар під питаням Велозу, Раффаель - повністю новий півзахист, а куди діючих діти???
Показати
У Юрия Деточкина, тьфу, у Игоря Михайловича есть масса друзей, владеющих футбольными клубами Арсенал, Днепр и тд.
По якому каналу трансліція?
Показати
ТРК Футбол.
Якшо це правда, то напевно в іншому напрямку послідує 1-2 українця з Шахти + $$. Типу Степаненка(якого Маркевич давно хотів купити) і Федецького.
Показати
скорее Степаненко и Селезень
Коментарі по темі:
В то же время, по информации сайта болельщиков Кривбасса, в расположение команды прибыл полузащитник киевского Динамо Кирилл Петров. Правда, пока нет никакой информации о том, на каких условиях будет выступать в Кривом Роге 20-летний игрок и будет ли вообще............гарна новина,як на мене...........сезон у Максимова в основі(я сподіваюсь),набагато краще 15-25хв за сезон в основі Динамо....в його віці треба грати на найвищому рівні,а не гріти лавку
Показати
если Петров или Гармаш уйдёт в аренду ,то на 90% на их карьере в ДК можно поставить крест - сколько таких примеров было за последние годы - Лысенко Олейник Романчук,исключение Алиев (Металург ЗП)
і це є дуже добре...не тре буде купляти ще когось в центр....я проти різних Жусілеїв.....є Єрема і Гармаш які можуть закрити цю позицію...
Показати
Жусілей - не Жусілей, але когось на заміну Вуку купляти треба, бо скоро прийде по нього покупець із товстим гаманцем, зробить пропозицію, від якої не відмовимось, і тоді будемо шукати когось нашвидкуруч. Тому краще придбати заміну заздалегідь і адаптувати в колективі, бо ІМГО Вук має шанси піти в топ-клуб вже взимку.
я проти його повернення....ніколи він і не подобався мені....ще з тих пір коли він вибрав Сарагосу,але не підписавши з ними контракт перейшов в Динамо....пацан сам не знав, не знає чого хоче....така моя думка....ТІЛЬКи ПРОДАЖА!!!
Показати
не забудь про зозулю!!!
Коментарі по темі:
у мене питання....якшо зайти на сайті в основу команди,то там багатьох не має(сезон 10-11)....це намьок без кого команда продовжить виступати???:)))....я згодний,але Ерему і Бетао повернув би:))
Показати
Нет, это никакой не намек. Я просто вставляю игроков туда постепенно:))) Заявка на сайте формируется не как один файл, а как БД - нужно вносить каждую запись отдельно.
No results found.