Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 1138
Ні, Леднєв нам потрібний. На зборах грав добре, з командної гри не випадав. Це дублер Буяльського. Для успішного проходження сезону потрібна довга лава запасних. Все зміниться, коли почнуться матчі Ліги конференцій і потрібна буде ротація.
Показать
Africanda-S,все зміниться коли буде новий тренер.
Не згоден з Цигаником щодо оцінки гри Біловара. І після першого голу Біловар не раз помилявся! Згадайте, як у 2-му таймі з-за його спини був дуже небезпечний удар минайця головою. І який втик йому зробив Сирота. А рикошет, після якого Бущан дивом перевів м'яч ногою (!) через перекладину? А скільки Біловар зробив неточних виносів, фактично даруючи м'яч минайцям. І т. д. і т. п. Я розумію, що Біловару потрібен час, щоб обтертися, набути впевненості. Але оця точка зору Циганика необ'єктивна.
Показать
Africanda-S, який час потрібен Біловару? Йому вже 22 роки! Ніде не прижився. Помилки дитячи. На додаток : разів з чотири його гравець в нашому штрафному пробивав по воротах( все програв)
Хтось зрозумів, що тут написано? "Він". "вони", "ми"??? буду вдячний, якщо хтось перекладе все це нормальною мовою.
Показать
Africanda-S, див перше джерело..
На фото позаду ще зовсім юний Микита Кравченко, який зараз в оренді в Поліссі.
Показать
Africanda-S, а ще він тоді, коли був молодший, хизувався фоткою з червоної площі.
На підкол Шапи, що так можно і всіх вболівальників втратити, Кравченко відповів, що йому фанатів не треба.
Думаю, якщо добре пошукати, то в архіві на Динамоманії цю новину можно знайти.
З тих пір мені цей футболіст не подобається. Хоча може він подорослішав та порозумнішав.
Сподіваюся, Андрій Ш.-молодший Динамоманію читає і з коментарями знайомиться. Так, зрушення на краще в роботі є. Це радує. Але роботи попереду ще дуже багато. Чи немає у планах відродження журналу "Динамо", звісно, в електронному форматі?
Показать
Africanda-S, Молодший 100% читає.
Якось я не правильно зрозумів його гумор на ютубі, і він мені тут, на динамоманії, особисто відповів.
Виктор Кроних, саме так, і в минулі періоди заявок робилися пізніші дозаявки. Тому відсутність Ярмоленка, Супряги, Булеци на даний момент абсолютно нічого не значить.
Показать
Africanda-S, можно еще к этой троице Караваева добавить, который то же отсутствует в заявке пока.
Звернув увагу, що Очеретько, В'юнник, Сікан після чемпіонату Європи U-21 вже тренуються і грають, а динамівські збірники, очевидно, ще відпочивають.
Показать
Africanda-S, та да,Ванат багато ігор провів,втомився.
Що Рамірес, що Родрігес - проблемні. Видно немає кому до них достукатися. Ще й від Бєсєдіна відмовилися. У нападі один молодий Ванат весь сезон не витягне (він навіть не витягує 90 хв. в кожному матчі) + можливі травми і дискваліфікації. Потрібен ще один нападник, але хто? Ось з Колосу пішли Є. Ісаєнко і К. Попов, але на них явно не розраховують. Гармаша в напад по старій пам'яті чи Ярмоленка? Вже не смішно... Ось так з-за відсутності дублера Ваната в нападі знову можна провалити сезон. Якийсь дисбаланс в Динамо з кадрами, крім півзахисту...
Показать
Africanda-S, перговори по форварду і центдефу йдуть. Звісно це не рівень ЛЧ, але Сироту з Раміресом підмінять. Тьфу-тьфу, якщо домовляться.
Ivanovich, наперед було відомо, що два перші матчі Динамо на зборах в Австрії транслювати не будуть. Це рішення тренерів. То які претензії до Суркіса?
Показать
Africanda-S, претензії в тому що це неповага до болільників всі транслюють а нам в западло у нас що секретна підготовка до ліги чемпіонів вибач що так пишу бо на реабілітації одна рука в гіпсі
Поява Бойка виглядає дивно, адже він фактично вже попрощався з Динамо, коли його спеціально випустили на заміну. Можливо днями раптово продадуть Бущана, тому і Бойка тримають? І немає поки що Буяльського. І цікаво, хто з легіонерів сьогодні прийде в Добробут. Якщо не буде Кедзьори і Лонвейка, то на них дійсно не розраховують і будуть продавати. Хоча Кендзьора ще має кілька додаткових днів відпустки, бо був заграний у збірній Польщі.
Показать
Africanda-S, "І немає поки що Буяльського..." І відсутність Тимчіка, Сідорчука і Ваната з Бущаном теж виглядає якось підозріло! :)))
Ничего не найдено.