31 липня 2023 19:00
3

"Гра "Динамо" залишила неоднозначне враження": Циганик проаналізував матч "Динамо" - "Минай" та назвав основного пенальтиста в складі киян

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" проаналізував гру "Динамо" - "Минай".


"Мені було цікаво подивитися матч "Динамо" "Минай". Команда Луческу дуже здорово відіграла всі товариські поєдинки, але вони не зовсім дають об’єктивну картину. Дуже хотілося подивитися на Ярмоленка, на його першу гру після повернення. І подивитися на Ваната, який був одним з найкращих футболістів у весняній частині чемпіонату. І я не розчарувався і зробив для себе певні висновки. Мені дуже сподобався "Минай". У Шарана організована команда і вона буде організована, хто б там не грав. Команда зіграла дуже здорово і не дарма після гри Луческу сказав, що киянам було дуже складно. Рахунок був не по грі, там було ближче до 2:2 ніж до 4:1.


З приводу появи Біловара у старті. По першому матчу важко судити, але він намагався грати максимально обережно і після помилки в моменті з голом "Миная" Біловар більше не помилявся. Подивимося, як довго йому буде довіряти Луческу, але я думаю, що певний кредит довіри в Біловара є.


Поява Шапаренка показала різницю між нинішнім і минулим сезоном "Динамо". Ще до прийому м’яча видно, що Шапаренко думає, що буде з ним робити далі. Це футболіст, який підбирає м’ячі, виводить їх від оборони до атака і придумує ці атаки. Поява Шапаренка додасть 30-40% потенціалу "Динамо" в середині поля. За ним дуже приємно стежити.


Попов отримав абсолютно справедливу червону картку. Досвід Ярмоленка допоміг Бандурі отримати червону картку. Я вважаю, що у ворота "Минаю" поставили чистий пенальті. Якби Ванат був на полі, то він би пробивав 11-метровий. На скільки мені відомо, Ванат - основний пенальтист "Динамо".


Загалом, гра "Динамо" залишила неоднозначне враження. За підбором гравців склад "Динамо" найкращий в чемпіонаті. Але потрібен досвідчений центральний захисник. Бо з захисниками, які зараз є, будуть проблеми. Помітно, що команда під навантаженнями, кожен гравець на тренуваннях пробігає мінімум 8 км. Луческу зараз закладає фундамент, щоб пройти до грудня. Я вважаю, що найкраща форма "Динамо" буде у вересні".

Africanda-S Лука согласен в Вашими комментариями и думаю все кто смотрел футбол согласны тоже. Вопрос только почему люди подобные Циганику и Вацко считаются экспертами???
Не згоден з Цигаником щодо оцінки гри Біловара. І після першого голу Біловар не раз помилявся! Згадайте, як у 2-му таймі з-за його спини був дуже небезпечний удар минайця головою. І який втик йому зробив Сирота. А рикошет, після якого Бущан дивом перевів м'яч ногою (!) через перекладину? А скільки Біловар зробив неточних виносів, фактично даруючи м'яч минайцям. І т. д. і т. п. Я розумію, що Біловару потрібен час, щоб обтертися, набути впевненості. Але оця точка зору Циганика необ'єктивна.
Сховати
Africanda-S, який час потрібен Біловару? Йому вже 22 роки! Ніде не прижився. Помилки дитячи. На додаток : разів з чотири його гравець в нашому штрафному пробивав по воротах( все програв)