22 квітня 2023 18:47
31

"Динамо" – "Шахтар" 1:1. Гол Андрієвського зі штрафного допоміг вирвати нічию

"Динамо" - "Шахтар" 1:1


"Динамо":
35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 29. Буяльський, 77. Беніто, 91. Волошин – 11. Ванат
Запасні: 51. Моргун, 3. Боль, 7. Кабаєв, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 15. Рамірес, 19. Гармаш, 23. Малиш, 30. Діалло, 37. Царенко, 44. Дубінчак, 92. Рамадані


"Шахтар": 81. Трубін - 26. Конопля, 5. Бондар, 44. Ракицький, 22. Матвієнко - 6. Степаненко, 21. Бондаренко, 13. Гочолеішвілі, 8. Судаков, 17. Джурасек - 2. Траоре
Запасні: 1. Шевченко, 30. Пятов, 7. Тотовицький, 9. Швед, 14. Сікан, 15. Михайличенко, 18. Келсі, 20. Топалов, 27. Очеретько, 29. Назарина, 45. Борячук, 99. Корнієнко


"Динамо" - "Шахтар" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні відбудеться центральний матч 22-го туру Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем", який пройде на стадіоні імені Лобановського.


Кияни займають 4-е місце у турнірній таблиці, набравши 40 очок. Гірники лідирують. У них 52 пункти. Нагадаємо, що минулого туру "Динамо" зіграло внічию з "Рухом" (1:1), а "Шахтар" обіграв "Львів" (2:0).


У першому колі команда Мірчі Луческу поступилася гірникам з рахунком 1:3. За "біло-синіх" тоді єдиний м'яч забив Ванат.


Дискваліфікованих серед гравців "Динамо" на сьогоднішню гру немає. До лазарету з тих футболістів, які брали участь в останніх матчах, теж ніхто не потрапляв.


Від пошкодження відновлюються Караваєв та Кабаєв. Вони, зважаючи на все, своїй команді не допоможуть. У "Шахтаря" ж у загальну групу повернулися Степаненко та Швед.


Щодо стартового складу киян, то на якісь зміни після матчу з "Рухом" чекати навряд чи доводиться. Якщо ротація і буде, то точкова. Наприклад, на позиції лівого вінгера замість Шепелєва може вийти Царенко.

Орієнтовний склад "Динамо":


Нещерет – Тимчик, Дячук, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Лонвейк, Буяльський, Беніто, Царенко – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено Віталія Романова.

Транслюватимуть поєдинок канал "2+2", а також YouTube-канали "Динамо" та FootballHub. "Динамоманія" о 17.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Романов це просто жесть. Це не пенальті? О_о
Гнітюче якесь це дійство, на жаль
Подаруйте Романову окуляри
Сховати
Ватель, піТарас в'їхав коліном Буяльському ззаду в стегно і норм, граємо далі
Ватель, йому не потрібні окуляри, він наощуп навчився визначати номінал купюр
традиційний Нещерет, якщо Сирота/Попов не привезуть, то кіпер щось не зловить. Сподіваюсь, до вечора ІМС вже позвонить хоча б до Колоса.
Сховати
Умник, Сидор даже ногу не поднял ,чтоб помешать Степе .
Сховати
Friday, Слабкий удар з такої відстані і по центру не становить жодної небезпеки. Звісно, за умови що в команді є воротар, а не діра на воротах, яка пропустить будь-що, що летить в її бік. Це не 15 метрів до воріт, де треба стрибати і блокувати будь-якими методами. А тут цілком спокійний і безпечний момент був.
Сховати
Дед Афанасий, отмазка не прокатит. Сидор не знал , кто в воротах стоит ?
Сховати
Friday, якщо блокувати всі підходи до удару з 35 метрів, то це треба грати в 4 опорника)) І то знайдуть як пробити. А Нещерету і з центра поля можна забити. Тому це взагалі дивна ідея шукати іншого винуватця в такому голі окрім воротаря. Хіба що Сидор мав би сам в воротах стати, тоді б певно відбив.
Сховати
Дед Афанасий, ну ты не понял ...и не понял. Ладно .
Дід Панас, типу Сидор ще до удару знав, що Степа проб'є несильно і по центру? Прискорився на початку володіння Степи, потім зупинився навіщось.
Нещерерт - що це було?
Є інфа, що Попова нема в складі, є Сирота! А це повна ...опа.
Сховати
Major нарешті Сиррота! Хоча б якась мислЯ на полі
Інколи здається,що для визначення складу Будулай ходить до циганки,що на картах випаде,так тому і бути.