15 квітня 2023 17:05
7

Гол+пас екс-динамівця Русина принесли "Зорі" перемогу над СК "Дніпро-1"

У суботу, 15 квітня, у поєдинку 21-го туру української Прем'єр-ліги луганська Зоря зустрічалася з Дніпром-1. Матч завершився поразкою дніпровської команди з рахунком 1:2.


Вже на сьомій хвилині м'яч опинився у воротах Дніпра-1. Голкіпер дніпрян Рибак відбив м'яч, але перший на добиванні опинився Герреро, який і вразив ціль. Проте арбітр скасував взяття воріт через офсайд.


За десять хвилин свій шанс не використав форвард Дніпра-1 Довбик, м'яч після його удару влучив у штангу. У першому таймі найкращий бомбардир цього сезону УПЛ (18 голів) мав ще кілька моментів, але забити йому так і не вдалося.

Другий тайм шокував гравців Дніпра-1. Зоря протягом трьох хвилин забила два м'ячі. На 55-й хвилині Русин пробив у ближню дев'ятку, а за три хвилини Герреро рахунок подвоїв.

Дніпро-1 намагався переламати хід зустрічі, але вдалося лише у компенсований час поставити крапку у матчі. Довбик вразив ворота Зорі на третій компенсованій хвилині.

Зоря набрала 43 очки та залишилася на третьому місці у турнірній таблиці. Дніпро-1 посідає друге місце, маючи у своєму активі 45 очок.


Зоря — Дніпро-1 2:1


Голи: Русин, 54, Герреро, 58 — Довбик, 90+3

Зоря: Сапутін — Бутко, Імереков, Батагов, Снурніцин — Бражко, Шахов (Дришлюк, 78) — Русин (Мишньов, 84), Булеца (Вантух, 84), Антюх (Хахльов, 66) — Герреро (Полегенько, 78).


Дніпро-1: Рибак — Є. Пасіч (Хайнер, 18), Сарапій, Сваток, Каплієнко (Матарріта, 44) — Бабенко — Гуцуляк, Піхальонок, Рубчинський, Бланко — Довбик.


Попередження: Герреро

смотрел 2й тайм здорово играла Заря..ничего не выходило у Днепра1.пресинг пресинг пресинг... как у Динамо к с Рухом ничего..
Руся феерил..молодец выкладывался полностью...а в динамо к он оказался не нужен..и так со многими игроками..кто ушел и заиграл
Сховати
Oskar, навіщо писати, що "в динамо к он оказался не нужен"? В Динамо йому давали багато шансів і він не зміг ними скористатись! Явно його вина в цьому.
Сховати
dynamic1927, а может в Динамо к его неправильно использовали не там где сейчас он играет ?..может ему не отдавали столько пасов сколько в Заре ? что популярно в Динамо к..каждый играет как хочет ..и каждый хочет забить..вообщем спор бесполезен ..каждый видит своё ..просто игра многих игроков которые ушли из Динамо К показывает что они играют лучше и качественнее после ухода из клуба...хотя бы взять ребят которые в аренде в других клубах...
dynamic1927, напомните пожалуйста об уйме шансов заиграть в ДК у Русина? Как по мне у него их небыло от слова совсем! Супряге давали ему нет! Я не знаю как Ванат пробился?! Просто стечение обстоятельств! Поскольку я пророчил ему судьбу Русина!
Сховати
trahim, Дивимося статистику віступів за Динамо:
Русин - 33 матчі, 7 голів, 2 асисти,
Супряга - 26 матчів, 2 голи, 2 асисти.
"Супряге давали (26) ему нет (33)".
Ну... як би... кому давали, а кому - ні?
Сховати
Konstantin, 7 голів vs 2 голи теж треба взяти до уваги. Тобто у Русина 0.21 гол за гру, у Супряги 0.077. Ще цікаво, скільки ігрового часу було реально у того і іншого.
А наші кривоногі замість того, щоб користуватись втратами очок конкурентів, роздають аутсайдерам. Інгульцю 3, Руху 2, вже б було 45 як і у Дніпра.