25 жовтня 2021 15:12
8

Чумак розповів, що зруйнувало його кар'єру в київському "Динамо"

Український півзахисник Євген Чумак висунув Meta-ratings.com.ua свою версію того, чому у нього не вийшло заграти в київському «Динамо», хоча в 2015 році він навіть виходив на єврокубкові матчі.


«Є думка, що це може бути через те, що я пішов на програму «Моя гра» на телеканал «Футбол». Тому що в той час і Ребров до мене добре ставився, і Рауль Ріанчо хвалив, після матчів підходив і говорив, що я молодець.


Потім за два тури до кінця чемпіонату ми поїхали з U-20 на Чемпіонат світу в Нову Зеландію. Там я зіграв всі матчі. Ми приїхали, а мені тренер дубля каже, що ти з нами. Поки був у Новій Зеландії, ця програма вийшла. Люди подивилися, комусь, напевно, не сподобалося. Хоча я запитував дозволу, чи можу я піти на програму. Мені відповіли, що можеш йти без проблем. Ось потім така незрозуміла ситуація вийшла.


Гаразд, якби була якась така причина - п'янки, дівчата, запізнення на тренування, грав погано, тоді можна було зрозуміти. А так мені сказали, що з цієї причини так все вийшло з «Динамо».

Звездочку он тогда поймал. А вообще очень перспективным был.
Сховати
Игорь, ну мог же уйти в Зарю или Бельгию. А скатился до уровня третьесортных клубов
А може просто не тягнув рівень Динамо. Після Динамо ж не в топ лігах грає.
Сховати
Nana, а вы думаете всякие Шепелевы, Андриевские, Антюхи, Шабановы и прочие Беседины, если б их выгнали из Динамо, то они б в топ-лигах играли? Нет, тоже максимум дворовые команды не лучше чем у Чумака, потому что уровня нет. Просто одним судьба дает шанс висеть в заявке топ-клуба по непонятным причинам, а другим нет. Поменять их местами и никто бы разницы не заметил, поэтому везение в таких ситуациях все решает и мелочи по типу высказываний на телепередачах. Но никак не уровень мастерства, потому что мы не Бавария у нас у многих игроков его нет. Так что урок на будущее, если нет таланта, то тихонько сиди и облизуй ноги владельцам, как вышеуказанные игроки, тогда б тоже до сих пор сидел в заявке и выходил раз в пару месяцев) А если идешь на шоу к кротам, то извини, сам виноват.
Сховати
Дід Панас, вот и уровень нашего ЧУ.
Дід Панас, тільки чомусь одних виганяють з Динамо, а інших ні.
Я вже колись писав і ще раз повторю: ось не розумію, чому Чумак, який з такою каторжною працею пробивався в основу Динамо, дитиною разом з бабусею їздив на тренування електричкою аж з Вінницької обл., отак пустив свою кар'єру коту під хвіст? Невже в інших третьорозрядних клубах заробляє більше, ніж міг би в Динамо?
А когда играл за другие команды то тоже "не получилось" ибо ходил на ещё какие-то шоу ?