30 жовтня 2013 21:19
12

"Волынь" может сняться с чемпионата

Футбольний клуб «Волинь» сьогодні повторно звернувся до президента ФФУ Анатолія Конькова із проханням особисто втрутитися у ситуацію, яка склалася навколо питання щодо колективного членства ФК «Волинь» у Федерації футболу Волині.

«Волинь» повторно інформувала Анатолія Конькова про те, що у разі продовження протиправного тиску з боку нинішнього керівництва ФФВ клуб може припинити своє існування, оскільки буде позбавлений можливості виступати у змаганнях серед клубів Прем'єр-ліги.

«Уже найближчим часом усі футбольні функціонери, зможуть побачити повтор ситуації з нещодавнім зникненням з футбольної мапи України таких самобутніх і сильних клубів як «Кривбас» та «Арсенал». Жоден із інвесторів не візьметься фінансувати клуб, який усілякими неправовими методами не допускають до змагань», - йдеться у новому зверненні «Волині» до президента ФФУ. – «Нині регіональні футбольні керівники змушують клуб акцентувати свою роботу не на спортивній складовій, а займатися лише юридичним захистом, своїх правових позицій».

Тому ФК «Волинь» просить А.Д.Конькова терміново втрутитися у ситуацію, яка виникла навколо питання членства у регіональній федерації футболу, а це своєю чергою тісно зв’язано із проведенням звітно-виборної конференції ФФВ, яка запланована на 14 листопада.

Нагадаємо, що 21 жовтня ФК «Волинь» уже звертався до ФФУ із листом, у якому інформував суть проблеми.

По-моєму, ми на грані грандіозного шухеру в напрямку до Об'єднаного Чемпіонату!
Для имиджа Коломойскому хватит и одного Днепра, остальное балласт. Вызывало удивление как легко он до этого топил деньги, вот уж не поверю что ради болельщиков.
Как по мне то просто ЧИСТЯТ чемп под объединенный, имхо....
Швидше за все там конфлікт місцевих "царьків", а страждають як завжди вболівальники і ті хто безпосередньо зайнятий футболом (тренерський склад, футболісти, обслуга, дюсш).
3 клуб из пула Коломойского...все к этому и шло...
Скоро все одноклассники коломо-пула соберутся на выпускном вечере. Гришку надо вернуть на царствие, причем срочным образом! А то так ни одного одноклассника скоро не останется.)
Сховати
Интересно будет посмотреть на ШД, когда у них в чемпе только 6 матчей будет :).
Может это рычаги для затягивания нас в объединенный чемпионат? Что то мне кажется что это какой то заговор.
Ну безпредел полный. Потом перекроют кислород Карпатам, Днепру,Динамо Таврии. И будут одни кротячие команды,и вечный один чемпион. Ну не будет порядка в нашем футболе,не будет. Банда дорвалась к власти. Может лучше играть в объедененном чемпионате.И не видеть такие клубы как Зоря,Ильичевец,Д.М,Севастополь, либо вернуть прежнее руководство.
Выбора не останется,или играть в крото-лиге или в обьединенном чемпионате.
Будет у нас ОТКРЫТАЯ ЛИГА КРОТОВСКИХ ФАРМОВ!
Сховати
просто убивают под ОЧ..с*ки..(