20 травня 2013 11:33
89

Блохин в отставку не подавал

Как стало известно "Динамомании" из информированных источников, сообщение о том, что Олег Блохин вчера написал заявление об отставке, а Тарас Михалик его порвал, является ложным.

Вопрос об отставке в раздевалке вообще не обсуждался, Блохиным была только произнесена фраза "Эта команда - позор киевского "Динамо".

Сегодня в 16:00 игроки и тренерский штаб встречаются с руководством клуба. Предстоит серьезный разговор.

Есть мнение, что заявление было написано для "понтов", зная, что у нас масса неграмотно верующих в Блохина и его штаба. Никогда эта бригада шабашников(Блохин, Михайличенко, Баль и Роменский) добровольно не уйдут. Они пришли заработать как в последний раз и понимают, что больше их никуда не пригласят.
Сховати
есть мнение что текст про заявление написано вами. специально что потом обосрать. вообще как и по жизни
Михайличенко на кафедру вернется, а Блохину ничего не остается как снова идти в политику. То что этих "специалистов" и близко никто к футболу не подпустит это правда.
Хейнкес к нам не пойдёт. Он не авантюрист.
Ни стыда, ни совести...
Сховати
А у Семина, которого ты воспеваешь, совесть есть?
Сховати
Вибачте, що втручаюсь у вашу розмову, але Сьомін та Блохін - що, останні тренери на планеті? Решта вимерли, так?
Сховати
Нет конечно, но я не президент и не делаю назначения. Если пригласят иностранного, опытного специалиста то будет точно не хуже, но когда это будет?
Однозначним являэться той факт, що потрібно міняти тренера якнайшвидше! і бажана не з Динамівським серцем, а чудово стратега! Є декілька адекватних фактів які підтвержують це 1- Зимова перерва у Блохи була, навіть мікроздвигу не було видно, більше схоже на розвадить Сьомінське і не побудувати нічого! 2- ФК Москва і ФК Чорноморець показали що тренер з Блохи ніякий((( зате прийгов Григорчук з'явився абсолютно інший Чорноморець 3- Якщо дамо шанс і буде те саме, навіть Гвардіола не допоможе, і знову сезон в утиль. 4- відразу після 30 туру, шукати нового тренера, дати йому все літо у розпорядок і під нього купити декілька гравців
Сховати
Юппа, Юппа)
вот откуда у "Динамо" столько нытиков-фанов??? Григорчук, говоришь?? 10 последних матчей Черноморца по убыванию: Метал. Донецк - Черноморец 2-0 Черноморец - Метал. Запороье 1-1 Таврия - Черноморец 1-3 Черноморец - Ильичевец 1-1 Металлист - Черноморец 3-1 Черноморец - Днепр 1-2 Заря - Черноморец 1-1 Черноморец - ДК 0-2 Шахтер - Черноморец 3-0 Карпаты - Черноморец 1-2 Мтогоо результат: +2 =3 -5 Разница мячей: 10-17. Набрано очков за 10 туров - 9. При такой же скорости набора очков Черноморец набрал бы 27 очков, и если бы не фора, созданная ранее - был бы конкретным таким борцом за выживание. Отличные результаты. Куда там Блохину до такого. Нойте больше товарищи!!!
Я болею за Динамо с 1986 но такого бардака не помню ну может начало 91-95 а потом пришел Лобановский!!! как Суркис все это терпит?Шахтер нас имеет несколько лет !!!теперь Металлист.Неужели вокруг Суркиса толпа идиотов?РАСПРОДАЙ ШЛАК !!!пол-команды можно спокойно распускать.Докупить 2-3 серьезных мастеров мяча(пусть дорогих)и добавить динамовскими молодыми выпускниками!!!!все равно результата нет и я так понимаю не будет!а тренер настоящий не ноет и не ищет виноватых а работает!!!в первую очередь над собой!!! P.S.Рожденный плавать летать не умеет!!!(блоха подумай над своими ошибками)зарплату не стыдно у Суркиса брать?
Даже не знаю, просто тупик. С одной стороны менять тренера, это очередной риск и перестройка команды. С другой стороны Блохин, как тренер никакой, то есть ни тактики, ни стратегии. Вернее тактика "общий сбор у ворот противника, а там как масть пойдет", со всеми соперниками. Но нормальные тренера эту тактику давно выучили и с футболистами ниже классом,но нормальными установками на игру, легко играют в равный с нами футбол. Мое мнение лучше рискнуть, выбрать нормального тренера, например из "Базеля", а нормальный тренер и футболистов нормальных приведет и игру поставит. Не цепляйтесь только за тренера "Базеля" - я это как пример.
хватит сопли жувать!!! болельщики сейчас нужны команде как никогда и Блохину в том числе!!!!!!!!!!!!
Сховати
Правильно! Хоть один динамовец в комментариях. Поддержка нужна сейчас команде и тренеру больше всего.
Сховати
Та ми всі тут динамівці, у всіх по-своєму душа болить за рідний клуб. Але я не хочу і не буду з відкритим забралом вищати про віру і любов до нинішньої команди (особливо до тренера і деяких занесених вітром гравців). Буду вболівати, буду підтримувати, але сьогоднішня ситуація мені геть не подобається, не подобається хамство і стрілочництво Блохіна, забивання болта гравцями і на всіх і вся, відсутність відповідальності у керівництва перед вболівальниками, виходить, що команда програє, вилітає з ЛЧ, робиться кавардак, а ніхто не винен! Хто мені відповість за балабольство Блохіна і Суркіса восени стосовно боротьби за чемпіонство і вихід з групи ЛЧ наступного сезону??! Тому що у справжніх чоловіків все навпаки: спочатку зроби, а потім розказуй про свої досягнення. А то так завжди, наллють нам рожевих сиропів, а в кінці сезону 3 місце і мінус 17 пунктів від чемпіона!!! Нащо було патякати? Сказали б, ми маємо план на 2-3 роки побудувати команду, не змінювати щороку по 3 рази тренерів, підтягувати гравців під схему гри, а не по принципу "хто захоче, той і прийде", і зауважити, що на перших порах результат може бути не самий райдужний, попросити перечекати і підтримати команду у прагненні до нових вершин в найближчому майбутньому. І все, це нормальна розмова, адекватні люди побачили б, що є стратегія розвитку, що люди бажають грати і щось демонструють. А так нема ні нгри, ні бажання, ні результату і купу невиправданих обіцянок. Оце мене найбільше й засмучує!!!
Рано еще (в смысле, для такого ответственного поступка необходимо созреть, ОВБ - в первую очередь). Но, в том, что Блохин не станет держаться за свою мечту (если уж совсем просто - кресло ГТ "Динамо") вопреки результатам команды - сомнений особых нет!!! Осень все покажет, максимум - следующая весна (при хорошем уровне комплектации команды - впрочем, на эту тему пока гораздо больше вопросов, чем ответов).
Да до сентября продержится, а там как завалит начало чемпионата или квалификацию ЛЕ так и уйдет. И опять сезон коту под хвост.
Сховати
Если просто завалит ЛЕ и уйдет, то чемп или по крайней мере 2-е место взять можно, а если не уйдет?
Сховати
Да у Суркиса нервы не выдержат. Они уже думаю у него на пределе.
Звичайно, в цій ситуації винен не лише Блохін, Суркіс йшов до цього роками. Але складається таке враження, що Блохін гадає, що від нього мало що залежало. В мене є декілька питань: 1) Чому гра команди ніяк не змінилася у порівнянні з осінньою грою Динамо під керівництвом того ж Блохіна? Я не бачу взагалі, яку гру хоче поставити Блохін. Гра команди впирається в тупі виноси м'яча вперед, де Ідейе програє всю боротьбу та Ярмоленко програє майже всю боротьбу. Це тактика команд рівня чемпіонату області. Взагалі був лише один більш-менш нормальний матч - з Шахтарем (і той програли). Як виявилося, це був лише нетривалий спалах. Єдине за рахунок чого ми здобували очки - це індивідуальна майстерність деяких гравців. Варто було вибути з гри Хачеріді та Гармашу - й одразу ж це претворилося у втрати в очках. 2) Коли призначали Блохіна багато хто казав про нього як тренера-мотиватора. Хтось може сказати, де були ці "здібності" Блохіна? Я щось не бачив. 3) Блохін скаржиться на погану комплектацію команди. Вибачте, в Таврії та Кривбаса вона краща? 4) Окрема тема - хамська поведінка та істерія на пресухах, апогеєм яких є розкриття небачених таємниць на кшталт "за гру відповідають гравці" або "виконавської майстерності гравців вже не навчиш". Постає питання про адекватність Блохіна. Ще один епізод: вилучення у матчі з Дніпром. Навіщо було істерити за рахунку 2:0 на нашу користь, знаючи, що наступна гра - з Металістом? Проте, як з'ясувалося, відсутність Блохіна аж ніяк не вплинула на гру Динамо: грали так само погано, як і за нього. Тобто порівнюючи цей матч з іншими, можна чітко сказати, що Блохін не може оперативно керувати командою (тобто під час матчу).
Сховати
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++