1 травня 2024 15:52

Кварацхелія хоче 5 млн євро чистими та бонуси за новим контрактом з "Наполі". Його агент має намір використати інтерес "Барси" як аргумент

Агент Хвічі Кварацхелії готовий розпочати переговори з «Наполі» щодо контракту.


Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, агент гравця Мамука Джугелі знаходиться в місті з минулих вихідних, очікуючи дзвінка від президента клубу Ауреліо Де Лаурентіса для початку переговорів про майбутнє вінгера. Чинний контракт футболіста розрахований до 2027 року.


Хвіча хоче, щоб новий контракт затвердив його у статусі топ-гравця, незважаючи на слабкі результати «Наполі» цього сезону. Питання про продовження контракту хочуть вирішити до початку чемпіонату Європи, на який збірна Грузії у складі з Кварацхелією вирушить уперше у своїй історії.


Агент хоче запросити збільшення зарплати Хвічі до 5 млн. євро чистими, а також бонуси. Поки що клуб готовий забезпечити суму 4-4,5 млн євро – це втричі більше, ніж футболіст отримує зараз.


Очікується, що аргументом у переговорах буде інтерес до Кварацхелії з боку "Барселони". Проте "Наполі" не збирається продавати гравця. Де Лаурентіс оцінює Хвічу не дешевше за Віктора Осімхена, тобто в суму від 120 до 130 млн євро.


Сторони можуть домовитися про включення до нової угоди пункту про відступні, сума яких розпочинатиметься від 100 млн євро. Загалом Хвіче комфортно у Неаполі, а його батько Бадрі виступає за те, щоб син продовжив грати у «Наполі».