Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 86
Коментарі по темі:
Ех:) До чого ж кумедні всі ці ручні "казанови":)
Показати
я может и смешон, но отнюдь глуп, в отличии фанатиков считающих что на трансферах не отмываются деньги, на секундочку - миллионы долларов
В ранньому віці німці брали не одного нашого гравця. А от окрім Ворони нікого не пригадаю щоб вийвели їх там на високий рівень. Ах таки да!!! Є ж мегафорвард самого вЕЛИКОГО клубу у всесвіті. Шиндер таки да.
Показати
"Базар Лига. Купи-продай".))
"Базар Лига. Купи-продай".))
"Базар Лига. Купи-продай".))
Коментарі по темі:
Один козломордий цар щось говорив на кшталт, що іноді краще мовчати "дабы дурь была не видна";)
Показати
это ты казел что ли?
Краще б не писало і не позорилось! А якщо на політичні теми тягне - є багато форумів для навігласів. Вдачі!
Показати
А зачем здесь на футбольном сайте нефутбольный флаг вместо автара? Так "оно" ту вообще ни к селу ни кгороду... и не на политически темы.
Але, ось ти до професіоналів ніякого відношення не маєш. Не розумію чого м"ясному пнутися в президенти ФФУ з таким мізерним багажем необхідних якостей???!!!
Показати
И черно красные флаги тоже никакого отношения к Украине не имеют тем более.
Можеш закластися на щось?
Показати
Если такое произойдёт когда то,больше ни разу здесь не напишу
Гарна дівчина! Але я б набив пику стилістам, візажистам, паліхмахерам та іншим пі...
Показати
Наоборот, люди постарались на 12 балов. Я глянул на Трибуне, мама мия.
А Манчіні не приваблює універсальна комбінація з трьох пальців?
Показати
хахаха 5+
+100500 эта комбинация, как ответ Манчини.
Все-таки від любові до ненависті - крок. Чи гол. В першому ж матчі з макаронами Крава покраде пару голів і все - ікона. Щодо поляка... Не знаю, нічого такого в йому не бачу. Ті виходи, що треба було щось мінімум зробити він поров. З декількох метрів забивав. І це теж не проти аби яких суперників. Декілька голів на тренуванні - все, він мега зірка. Попахує глоріхантерством. Краві вперто не щастить. Добре, що вирішувати Реброву, а не поспішливим експертам. А Кравцю треба заспокоїтися. Там явно не відсутність майстерності. А в усьому іншому - ще й не таких гравців затюкували.
Показати
вперто не щастить?ну це дуже мягко сказано!кажете Тео в пусті ворота забиває?подивіться всі голи Кравця в УПЛ!
Ого!:) Судячи по праведному гніву і лексикону, а також переходу на особистості, я зустрів знавця футбольної справи до рівня теперішнього експерта (без іронії , звичайно). Тому не буду говорити про такі речі як статистику і цифрові результати, я не прибічник ТТД-шних експертів. Я не буду говорити про помилковий чи ні вибір тренера між гравцями. Навіщо звертати увагу на футбольні спроможності гравців! Правда? І можна говорити досить довго в такому темпі. Але навіщо!!! Є ж експертна позиція, як істина в останній інстанції: "кравцю створюють сотню моментів". А футбол мені доводилося слухати. Дякувати покійним коментаторам - по радіо дивився. А от зараз приходиться дивитися уважно, переважно на стадіоні! Так-так! Є така річ - ходити на стадіон:), та й по ТВ. Так от... Дивлюся уважно, бо вже не довіряю от таким експертам сучасним. Експертам-"кравцю створюють сотню моментів". А все остальне - бла-бла-бла! Так зараз говорять "Експерти"?;)
Показати
Я з тобою не погоджуюсь. Можна хоч 100 разів добре забігти і відкритися, але 99 разів після цього не забити. Зробив висновок, що він сильний по міркам українського форварда, але аж ніяк не може бути першим форвардом у команді.
No results found.