Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1141
Швидше за все це короткочасний відпочинок, на 3-5 днів. Дружина в Уругваї, одному злітати в Дубаї - без проблем, просто погрітися на сонці після холодного Києва. Після перших зимових зборів в ОАЕ всі полетіли в Київ, а Де Пена, Родрігес і ще пара легіонерів залишились на кілька днів. Можливо Де Пена домовився з Луческу, що пропустить наступний матч для відновлення сил.
Показати
Africanda-S, его жена вместе с ним в Дубаи полетела. И до этого она уже с ребенком в Киеве была, они еще в конце февраля вернулись из Уругвая.
Хрести у такому віці це практично вирок. Так що мінус Тайсон, мінус Мороэш, мінус Коваленко, на черзі Пятов, Коноплянка, Марлос. І новий тренер з новим баченням гри та ролі у ній бразильців. Шахтар встпупає у смугу пертурбацій. Мій прогноз: на старті нового сезону команду штормитиме.
Показати
Africanda-S, нафига нам шторм в кротовне, нам нужно на свою игру смотреть...
Не пригадую, щоб у нас вручали медалі одразу по завершенню матчу за умови, що наперед не відомо, чи стане даний матч чемпіонським, чи ні. Це загалом погана прикмета - наперед вважати медалі завойованими.
Показати
Africanda-S,Зато, в случае победы, будут свежие и настоящие эмоции от титула
Africanda-S, так вручат если только выиграют. Если не выиграют, то увезут медали на следующий матч. В прошлом сезоне вспоминаю тоже на игре против Колоса уже лежали серебряные медали, которыми после игры сразу и наградили. А если б Заря выиграла, то увезли б Заре)
Серго, і в якості компенсації годинник Івану подарував, здається, так.
Показати
Africanda-S, да все верно. Понятно, что карьера поломана, но хоть как-то по-человечески поступил
Чапыч, можливо у Де Пени дискваліфікація (4-та картка). Чесно кажучи, сподівався, що у заявку включать Клейтона, він у непоганій формі.
Показати
Africanda-S, или его в защитники вписали
Africanda-S, надеюсь у Динамо не совсем дураки сидят и заранее разберутся можно ли с 4 желтыми играть кубок. А то будет крайне обидно из-за глупости вылететь.
Мал, Згоден. Молодіжка Динамо грала вкрай погано. Жодного проблиску футбольного інтелекту при грі у більшості. А те, що трапилося на останніх хвилинах - це те, за що ми любимо футбол - за його непередбачливість, сюрпризи. Але молоді все одно потрібно зробити промивку мізків, щоб виходили на гру розслабленими.
Показати
щоб НЕ виходили на гру розслабленими
Вважаю рішення правильним. Алібеков нічим не поступається Белуце. А ще у нас є Булеца )).
Показати
Africanda-S, Булеца то у нас есть, он тоже на Б, но позиции то разные)
Кепа, бо дуже жадібні, сподівалися з Тайсона все видоїти по контракту.
Показати
Africanda-S, ну так вони з нього все й видоїли. Людина в деяких матчах ледь ноги по полю переставляла))
Henry, була інформація, що Ной
Показати
Henry, була інформація, що Нойок запросив білоруське громаднство. Чи отримав вже його - цього не знаю.
Ще узимку потрібно було Тайсона відпускати. Але ж жадібність у Ахмет-хана зашкалює. Ось Тайсон у лютому-березня дурня клеїв. А зараз відпускати - виглядає смішно. Ви ще за 3 дні до закінчення контракту відпустіть!
Показати
Africanda-S, ну да типа разгрузят зарплатную ведомость.
No results found.